Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Eurowybory

Zaczęty przez admin, 2009-04-01, 09:47:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy uważają Państwo, że powinienem kandydować w Wyborach 2009r. do Europarlamentu?

zdecydowanie tak
24 (77.4%)
tak
5 (16.1%)
nie
1 (3.2%)
zdecydowanie nie
1 (3.2%)

Głosów w sumie: 31

renia

Wiesz co by na to powiedział "Kiepski", (gdyby przeszedł na DO) ? cyt..." Wy tu sobie, kurde, z porządnych ludzi jajec nie róbta, dobrze?" :wink:

adamgraza

Adminie udał ci się ten żart primaaprilisowy, ale jakby co!!!!! oddam na ciebie mój glos. pozdrawiam :lol:

admin

Dziękuję,

Cytat: adamgraza w 2009-04-02, 12:10:48jakby co!!!!!

Trzymam za słowo!  :wink:

adamgraza

Adminie u mnie slowo jak w banku!!!!!

admin

Terminy i miejsce spotkań podane są na stronie OSBO.

michal

Mam pytanie odnośnie ankiety. Czym różni się "zdecydowanie tak" od "tak" oraz "zdecydowanie nie" od "nie"?

Życzę powodzenia w wyborach, kibicuję i popieram.

admin

Cytat: michal w 2009-04-04, 14:17:15
Czym różni się "zdecydowanie tak" od "tak"
tym czym "zdrowszy" od "zdrowego"
oraz "zdecydowanie nie" od "nie"?
tym czym "chorszy" od "chorego"  :wink:

zbynek

Cytat: admin w 2009-04-01, 09:47:31

Ponieważ jestem dobrze przygotowanym kandydatem do podjęcia wyzwań związanych z problemami współczesnej Europy, znającym biegle języki: angielski, niemiecki,....
                                                                mgr inż. Tomasz Kwaśniewski.
Za kłamstwo, że znasz  biegle angielski, zagłosowałem  „zdecydowanie nie”.   8) :? :lol:

Hana

[quote author=admin link=topic=3916.msg67774#msg67774 date=1238572051]
     Szanowni Państwo!,
otrzymałem propozycję wystartowania w Wyborach do Europarlamentu 2009r. z pierwszego miejsca pewnej wiodącej Partii ze Śląskiego Okręgu Wyborczego.
Ponieważ jestem dobrze przygotowanym kandydatem do podjęcia wyzwań związanych z problemami współczesnej Europy, znającym biegle języki: angielski, niemiecki, rozumijęcym większość języków słowiańskich (w tym polski), przed podjęciem decyzji chciałbym zasięgnąć Państwa opinii.
Program wyborczy (o wstępnym tytule - "Odchudzić Europę - rzecz o nadwadze, GMO, biopaliwach i hodowli gatunków") mam przygotowany od dawna i jeśli przejdę pozytywną opinię Państwa - chętnie go przedstawię.
  Zapraszam do głosowania w ankiecie.

mgr inż. Tomasz Kwaśniewski.
Cytat
[/b]

Mag inz. Tomasz Kwasniewski pisal. ze nie chce i nie bedzie nigdy "osoba publiczna"-- wiec uwazam powyzszy cytat/powazsza ankiete za zart primaaprilisowy!

Troche pozno, ale robilam wiosenne porzadki w komputerze tez.

admin

Cytat: zbynek w 2009-04-05, 19:30:53Za kłamstwo...   8) :? :lol:

"zbynku",
w trybie "April Fools" i w trybie cywilnym twoja opinia na mój temat jest mi zupełnie obojętna, natomiast w trybie "wyborczym" sroga kara cię nie minie, jeśli tak zdecydują prawnicy.  8)

Blackend

Cytat: admin w 2009-04-01, 09:47:31
otrzymałem propozycję wystartowania...

jak wygrasz to też sobie powieszę taki portret  :P http://optymalni.org.pl/aktualnosci.php?id=151
Admin u mnie w domu - juz się rozmarzyłem :mrgreen:

renia

Chciałabym, w skrócie, zaprezentować program partii (widzę, że kobiety są tu zdominowane!), z którą w 100% się zgadzam. Jest to partia "Ciemno-Zieloni" i głównym programem tej partii , a wręcz moralnym obowiazkiem, dla zapewnienia godziwej przyszłości naszym dzieciom i dzieciom naszych dzieci, jest dbanie o płody naszej Matki Ziemi. Nie możemy, drogie panie i panowie patrzeć spokojnie jak, to co wyrasta z naszej ziemi zjadały zwierzęta. To my mamy panować na tej planecie! Nie może jakieś bydło zjadać to,co rośnie na łąkach, lub plony pól, będące owocem ciężkiej pracy rolników. Nie może być tak, proszę państwa, żeby wyścig do koryta wygrały jakieś świnie, albo , co gorsze, barany lub osły. Skończył sie ich czas. Musimy zrobić z tym porządek! Pomożecie?!

Blackend

Cytat: renia w 2009-04-07, 11:05:44
Pomożecie?!
no ja sądzę, że ten cel uda nam się wspólnie osiągnąć  8)
Pomożemy  :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=dv8TaCpoauk

renia

I wkońcu nasza młodzież będzie jeszcze doroniejsza! :D

renia

I w końcu nasza młodzież będzie jeszcze doroniejsza!

michal

Cytat: admin w 2009-04-04, 14:43:49
Czym różni się "zdecydowanie tak" od "tak"
tym czym "zdrowszy" od "zdrowego"
oraz "zdecydowanie nie" od "nie"?
tym czym "chorszy" od "chorego"  :wink:

Przyznaj się lepiej, że chciałeś zrobić psikusa kobietom -- wiadomo, większy wybór to więcej problemów i cierpienia, a w okresie Wielkiego Piątku to w sam raz. ;)

admin

http://tiny.pl/zgqt - tylko 13%!. Z niezależnej listy musiałbym uzyskać około 80-100tys. głosów - tyle co prof. Geremek pięć lat temu.
Na Śląsku z pomocą OSBO, "DZ" i Wyborców wydaje się to realne! A do tego moje umiejętności i nazwisko...

PS
z listy partyjnej pewnie z 5-10tys. wystarczy...  :shock:

renia

Czyli to nie był żart primaaprilusowy? W takim razie mój pierwszy post jest jak najbardziej aktualny.
Cytat: renia w 2009-04-01, 10:02:06
Ja uważam, że lepszego kandydata nie ma. Jest to duża szansa dla ŻO, może w końcu przejrzą na oczy :shock:. Tylko nie wiem jak sobie poradzisz ze znajomością polkiego? :wink:

Blackend

Cytat: renia w 2009-04-11, 11:12:36
Czyli to nie był żart primaaprilusowy?

no pewnie, że nie - my tu wszystko na poważnie  :shock: a Ty myślałaś, że dla jaj?  :wink: