Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Waszym zdaniem: KARA ŚMIERCI

Zaczęty przez michal, 2009-05-27, 11:25:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Teraz firma Monsanto wzięła na siebie ciężar stworzenia... ;)

Jarek

No to ten co stworzył boginię, to ale miał łeb :roll:

Daniel

Cytat: Gavroche w 2017-08-03, 18:47:09
Moim zdaniem mocno odleciałeś, ale to Twój lot i Twoje stewardesy. :D
Po mojemu, to człowiek stworzył Boga, i odzwierciedla on ludzkie potrzeby; dawniej Bóg był twardy i bezlitosny, bo takie było życie, teraz jest poprawność polityczna na topie, więc i Jezus w modzie.

Jestem biologiem, mogę się zgodzić na Boga, ale nie jest on konieczny do niczego, w takim przypadku Bóg byłby dla mnie jeszcze jednym prawem przyrody, jak grawitacja czy mitoza. :D
Bóg nie jest konieczny do niczego dla tych co sami uważają się za boga. Wybrali sobie własne wartości i na podstawie nich oceniają co jest dla ludzi dobre. Efekt jest taki, że dobre jest tylko to co dla nich jest dobre. Nie ma w tym nic dziwnego, bo z takich samolubów składa się nasze obywatelskie społeczeństwo. Postawa na topie. 

Daniel

Cytat: admin w 2017-08-03, 18:49:47
Teraz firma Monsanto wzięła na siebie ciężar stworzenia... ;)
Rzeczywiście twórcy, ale nie życia tylko śmierci. Bóg tworzy na bazie miłości, a Mosanto na bazie kasy.

Blackend

Jakiej znowu śmierci, nasiona sprzedają się jak ciepłe bułeczki, a plony są rekordowe, to źle?  8)

administ

Jasne, a do tego roundup to podstawa rolnictwa dziś... ;)

Blackend

I setki dodatków E do żywności... ;)

administ

Ale przez to smaczniejsze jest... ;)

Blackend

I dłużej na półkach sklepowych może poleżeć. ;)

administ

A ile mikroelementów i witamin dodatkowo przez to jest!  8) ;)

Blackend

I jak tanio można wyżywić masy ludzkie.  :D

administ

Jak Afrykę za "zielonej rewolucji"... ;)

Blackend

Za demokracji ludowej lepiej sobie poradzili wprowadzając kartki żywnościowe i każdy miał po równo - to jest dopiero sprawiedliwie. ;)  :lol:

administ

Ale górnicy mieli dwa razy więcej, bo ciężko na większe zadłużenie Polski i Polaków fedrowali... ;)

Blackend

:lol:
No jakaś narodowa zrzutka na kolejne rekordy wydobycia polskiego złota musiała być. ;)
Bo to były złote czasy dla branży, które hołubiły w zamian przewodnią siłę narodu.  :lol:

administ

Najgorsze, że 500+ będzie tradycją jak pokomusze górnicze deputaty!  :?

Blackend

Coś tam już próbują pilotażowo zamieniać kasę na bony, zobaczymy jak będzie.  8)

administ

Czyli pierwszy sort do kartek zaczną przyzwyczajać?  :shock: ;)

Radomiak

"Program ?Rodzina 500 Plus" do którego nabór ruszył ponownie od 1. sierpnia b.r. cieszy się niezmiennie popularnością wśród rodzin z dziećmi. Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej chwali się wynikami ? w ciągu 3 dni złożono już ponad 100 tys. wniosków online. "
    :lol: :lol: :lol:
I ciągle na topie.
     :lol: :lol: :lol:
Człowiek, to brzmi dumnie...takie tam... 8)