Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Nasze pupile.

Zaczęty przez renia, 2009-06-07, 20:22:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

:lol:
A niby klonowanie mają w małym. Po parce, po parce. :lol: :lol: :lol:*

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-12-12, 13:32:28
A niby klonowanie mają w małym. Po parce, po parce. :lol: :lol: :lol:*
W małym to jest co innego :lol:
Mimo to, po parce to tylko Noemu się udało, my teraz potrzebujemy ok. tysiącpincet sztuk by utrzymać stabilną populację :D

Radzio

Ech, stara ... ta moja ... klawiatura. Paluszku! W małym paluszku nauka to ma ponoć mieć. :lol: :lol: :lol:*

Noemu wyrwali tę jego arkę z kontekstu. :lol: :lol: :lol:*

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-12-12, 13:43:05
Ech, stara ... ta moja ... klawiatura. Paluszku! W małym paluszku nauka to ma ponoć mieć. :lol: :lol: :lol:*

Noemu wyrwali tę jego arkę z kontekstu. :lol: :lol: :lol:*
Bo Biblię to trza umić czytać, a przede wszystkim tłumaczyć 8)
Potem trzy osoby boskie i niepokalane poczęcie wychodzi :lol:

Radzio

Zaś mię ktoś od nieszczęścia wiedzy biblijnej ochronił. Tatuś!!! Gdy tylko przestał wierzyć. :lol:*

Dot. faktu istnienia zwierząt ... oprócz konia. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-12-12, 13:52:50
Zaś mię ktoś od nieszczęścia wiedzy biblijnej ochronił. Tatuś!!! Gdy tylko przestał wierzyć. :lol:*

Biblia z wiarą nic mieć nie musi, raczej...

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-12-12, 13:58:39
Cytat: Radzio w 2014-12-12, 13:52:50

Biblia z wiarą nic mieć nie musi, raczej...

:D
Siuuur. :lol: :lol: :lol:*
Tyle, że ja napisałem "wiedzy", ale ... wiadomo, "wiara" vs "wiedza" to przecież jest elegancko rozpowszechniona "wsio ryba". ;) :lol:*

RafałS

O! Albo nasze pupile... Warto pamiętać, przecież Ziemia to planeta pupili, a wcześniej oraz równolegle trochę, substratów do ich otrzymywania. Siedlisko wszelkiego zwierza przebiegłego, z kłów i pazurów słynącego - http://youtu.be/qKqDysd3dLw?t=59s . Także w inny sposób zwierzyny rączej, również w instynktach ukształtowanej. Tudzież wielkich maszkaronów wieczne dominowanie jak w czasie jeszcze dawniejszym, o którem to na ten przykład paszczak korkodryl nam przypomina. Czy też małych natrętów ciagłe dogryzanie.
I pomyśleć jako to inteligencji kiełkowanie niepodobnym w ogóle być byłoby gdyby nie z niebios interwencja i przez to nowego porządku nadanie ewolucyjom i biegom spraw ziemskich. Tak przeto po dziś dzień ni przez aeony nie znać byłoby tu istot w krzemienia wyszukiwaniu wraz z ukruszaniem biegłych, ani "nacinaczy korzeni", ani "nauczonych w drogach księżyca". Inteligencja li tylko pseudo, choćby taka cyrkowa - http://youtu.be/7M-7XxEg32k nie wyściubnęła by nosa z obsadki instynkta. A i przy zmysłów rozrzucie, niemożliwym się zdaje auto fokusa na myślach sprawne ogniskowanie. Taka jest kolej w ziemskiej natury systemie i o tym jestem przekonany by sprawności w fizyczności pierwej przed inteligencją nabywać i o wszystkim bez zbędnego słowa jako zwierzęta rozstrzygać. Jest to w owym systemie rzeczą naturalną, determinującą.
To napisałem ja, Rafał szympek nieco dalej niebozawoalowany, przez innych biegłych w piśmie i przekazach zainspirowany. Świadomy konieczności streszczenia. Ku uciesze wszelkiej istoty rozumu dobywającej. Dziękuję!  :)

Gavroche

Bóg to był, nie kosmosi :x

Radzio

Jeszcze skracając, uzasadnię swą, równie świąteczną postawę.
Kocię, zanim upolowało gołębia, mijało bliższe cele.
Cyrk z instynktem ma niewiele wspólnego.
Ciekawy materiał, taki ..., taki ekstra świąteczny. :lol:*

Blackend

Ale tam tłoczno na 10km.  :shock:  :D

Zyon

a byly ram ru...ru..rururkowce?  :shock:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Mariusz uważaj:
http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3686068,jadowity-pajak-w-kartonie-z-bananami-w-biedronce-zdjecia,id,t.html?cookie=1
Na moje oko to wałęsak, może brazylijski, rodzina Ctenidae, bardzo agresywny, szybki pająk, jad może być niebezpieczny dla życia człowieka (neurotoksyny potencjalnie zdolne wyłączyć mięśnie oddechowe).

Gavroche

Co za sk... wywala węża zimą?! :shock:
http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/119673
Pytony Bredla (Morelia bredli) są rzadkie i przez to cenne, pewno teściowa miała przyjechać i nie pasował do świątecznego wystroju :?

renia

Mogli teściowej go podać w galarecie... 8)

Gavroche

Zdaje się, Renia, że niedawno o tym rozmawialiśmy... :D
http://www.cygnus.org.pl/opinie/czy-dokarmiac-labedzie-zima/

renia

:lol: Tak. Ludzie jednak są silniejsi i dłużej trwa ich proces degeneracji i wegetacji na chlebie... :?

Gavroche

Cytat: renia w 2014-12-27, 15:33:43
:lol: Tak. Ludzie jednak są silniejsi i dłużej trwa ich proces degeneracji i wegetacji na chlebie... :?
Z drugiej strony te tysiące gołębi i kawek, które codziennie ten chleb jedzą...