Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Nasze pupile.

Zaczęty przez renia, 2009-06-07, 20:22:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Opal

I jedynie na łyżeczkę ;)   Wcale nie mówię o jedzeniu :lol:

renia

Nasz piesek (wielki pies) ma dzisiaj roczek. Dostał już prezent od córy - taki wielki pędzel w kształcie kości, zrobiony z kolorowych sznurków. Szaleje z nim po mieszkaniu, a ja mam nadzieję, że w końcu zostawi nasze kapcie w spokoju.. :lol:

Opal

Dla psów jest dużo zabawek, może powinien jeszcze dostać gumową piłeczkę, albo kota :lol: do zabawy ;) Na roczek, to już sam powinien sobie coś wybrać.

renia

Piłkę gumową, w środku pełną - już nie jedną zjadł..  8) :lol:

Opal

Jak to zjadł? Chyba tylko pogryzł i wypluł? Chociaż wszystko możliwe ;) Młode to jeszcze i głupie. Pewnie nie wie, że guma nie do brzucha, tylko gdzie indziej :lol:

renia

Nie wiem jak on to robi, ale część pogryzie i zostawia, a część normalnie zjada. Jak mojego kapcia w połowie wsunął, to udawał, że to nie on, a futrem się aż dławił.. :lol:

Opal

Cytat: renia w 2010-02-25, 16:18:59

... to udawał, że to nie on, a futrem się aż dławił.. :lol:

Proszę jakie niewiniątko  :roll: :mrgreen:  Jesteś pewna, że wtedy nie memłał kota między zębami? Wszyscy domownicy się odliczyli?

renia

Myśmy się śmieli, ale mój mąż był zły na psa, że od niego prezet tak potraktował. A może mąż się obawia, że ja znowu będę przychodziła do łóżka z zimnymi nogami.. 8) :lol: :lol:

Opal

Cytat: renia w 2010-02-25, 16:30:08

mąż się obawia, że ja znowu będę przychodziła do łóżka z zimnymi nogami.. 8) :lol: :lol:

Jak jest o co grzać w łóżku, to problemu nie ma :lol:

renia

No lampy nie muszę instalować.. :lol:

Opal

Takim to sposobem, znowu wróciliśmy do termoforu. Ach te zwierzaki :lol:

Teresa Stachurska

adamel

Psia dusza i Tęczowy Most jest dla mnie teraz czymś bardzo szczególnym. Nie jestem w stanie napisać nic więcej.

Teresa Stachurska

Iga

http://www.staropolska.pl/barok/JCH_Pasek/pam1680_01.html
Po przeczytaniu pamiętnika JChPaska zakochałam się w wydrach.Znałam te zwierzęta wcześniej,ale nie wiedziałam,że da się je tak oswoić i,że są takie towarzyskie.  :D
Rodzina mojego męża ma  na wsi staw .Z lasu przychodziła w zeszłym roku wydra,wskakiwała do stawu przez przerębel i łapała im ryby.Wyłapywała wszystkie,pewnie parę zjadła,a reszta leżała na lodzie.Ja bym ją złapała i oswoiła.  8)

wloczykij

Wydra to superpupil  8)

Dawniej ludzie trzymali także łasice. Teraz też się zdarza.

Iga

Cytat: wloczykij w 2010-10-26, 12:27:19
Wydra to superpupil  8)
Dokładnie!  8) Chciałabym mieć takiego pupila,ale bym go wyściskała.Miałby mnie dosyć,tak jak mój kot.  :lol:

wloczykij

To niehumanitarne!  :P

Iga

Cytat: wloczykij w 2010-10-26, 12:55:34
To niehumanitarne!  :P
No to, co ja mam zrobić?  :P Następnego pupila do domu przygarnąć.  8) Brakuje mi fretki,wydry,kuny itd. Już to widzę jakby było wesoło.Z jednym kotem jest wesoło,a co dopiero mówić o takim zespole. :)