Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Nasze pupile.

Zaczęty przez renia, 2009-06-07, 20:22:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

34 st. C to jeszcze teraz, było nieco więcej. Nawet nie odczułem za bardzo, ale jeszcze jeden taki dzień i odłączam zbędne zwoje własne/przechodzę w tryb stand by. :)

Blackend

O to nie wesoło :(
Ja z kolei jestem bardzo zadowolony - teraz jest +28st.C. Lubię ciepły wieczór  8)

Radzio

Sadzawka zaliczona, psiaki szczęśliwe. A że trochę dłuższy był spacer i po omacku ... nikt nie zauważył.  :D   :? prawie nikt...
Dostałem propozycję od nieoptymalnej żony żeby jutro jednak pójść o 5-tej rano  8)- bo po ciemku to trochę straszno i te... dziki.  :shock:
A mnie jakby ktoś w pysk dał! Przy takim samcu i kaukaskiej bernardynce!    :twisted: Jak tylko będę pod łóżkiem,... to się odszczeknę. A co!   :P

RafałS

Cytat: Blackend w 2012-07-28, 20:48:06
O to nie wesoło :(
Ja z kolei jestem bardzo zadowolony - teraz jest +28st.C. Lubię ciepły wieczór  8)
Za dużo betonu przy jednym termometrze. Ale przy innym już jest ok - przyjazne 23 st. C.  8)

Radzio

Cudowna Kobieta. Wymarsz punkt 5oo:lol: Psie ogony wysoko w górze... pozazdrościć.  8)
Miastowi twierdzą, że leśna cisza ogłusza- wobec takiej wiedzy chylę czoła.

Radzio

Pomysłowość zwierząt jest w zasadzie do zaakceptowania- ...w oczekiwaniu na deszcz.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3ffc7c5a6de15c3.html :D

RafałS

Dachowiec rynniaczek.  :D

Radzio

Moja faworytka. :D Ona i jej towarzyszka znoszą mi (aktualnie) codziennie nornice i składują pod moją częścią łóżka. Żona to akceptuje, w końcu to jej koty!  :lol: :lol:

RafałS

Cytat: Radzio w 2012-07-29, 11:40:27
...znoszą mi (aktualnie) codziennie nornice i składują pod moją częścią łóżka...
Taki zaszczyt, same przysmaki.  :lol:
Dziś takiego jednego "przysmaka" odratowałem spod mojej mordo-psy i sam ukryłem w bezpiecznym miejscu. A nuż się wyliże nieborak.

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-07-29, 16:31:05
... takiego jednego "przysmaka" odratowałem spod mojej mordo-psy i sam ukryłem w bezpiecznym miejscu. A nuż się wyliże nieborak.

Mam poważny dylemat, a raczej dwa. 8) Piąta rano- jak co dzień ;), przygotowuję posiłek. Tymczasem jedna z kocic dostarcza mi pod nogi całkiem świeżą,
bo dychającą jeszcze mysz- do samodzielnego ubicia! Przecież już mam na patelni ...  wiadomo ;) chłopskie, a tu pod nogami ekstra świeżutki połów. Ktoś pomyśli gdzież tu są te "dylematy".
No właśnie! ...Żona jest zazdrosna!!! ;)  :lol: :lol:
A i wśród kotów mogę spaść w rankingu, jeśli dalej będę wybrzydzał.  :D

Radzio

Wczoraj, zapewniając należną rozrywkę czworonogom, o mało nie pogubiłem sandałów.
Nie miałem należytego wyobrażenia o zamiłowaniu moich pieszczochów do zaciętej gonitwy za ... końmi. :D
Siłą rzeczy popełniłem double "detox". ;)  :lol:

Radzio

Tym razem byłem cwańszy, wybrałem ścieżki nie lubiane przez koniarzy.
10km w tempie, które wszystkich zadowoliło. :D

Tharna

A propos koni, chciałam Wam przedstawić mojego pupila. Nazywa się Smirnoff  :)
http://www.stajnia-perseusz.pl/image/smirnow.png

A tak poza tym, witam. Jestem nowa na forum :)

Blackend

Witaj  :D
Ładna fotka  8)

RafałS

Radzio

Zaproponowałem psiakom spacer po rozmiękłym gruncie- zgodziły się!  :shock:  :D
Kolejna para butów jest mokra.  :lol:

Cytat: Tharna w 2012-09-14, 11:07:28

Ale ja nie o koniach, a jedynie o koniarzach napomknąłem.  :D
Oczywiście tak poza tym. ;) :lol:

renia

Cytat: Tharna w 2012-09-14, 11:07:28

Witaj Tharna... :D zobaczyłam na Twoim profilu, że jesteś ze Słupska, no to jesteśmy prawie sąsiadkami... :roll: :wink: jakby się dłużej pogadało to może nawet rodziną... :lol: :wink:

Radzio

Moja propozycja cudownego, jesiennego obcowania z Przyrodą spotkała się z odmową- po południu wybieramy się na uroczystość rodzinną i panie już się muszą szykować. ;) :D
A psy- jak to psy, zachwycone- wobec powyższego- propozycją ;) spaceru. :D A pogoda na wybieganie dla wszystkich korzystna, nawet rumieńców dostałem.
Dziś, żeby dotrzymać kumplom towarzystwa- co prawda zaledwie przez około 1,5km,
musiałem zdrowo wyciągać sandałki przed siebie, a gdybym odmówił- morda byłaby jak nic w piachu. ;) :D Moja ...  :lol: :lol:

Radzio

Kondycja fizyczna szczeniaka i "niepsa" jest na tyle duża, że moje Panie wpadły na pomysł- zimowe eskapady sankami po śniegu. :)
Ja też będę miał zaszczytne miejsce- ... z wiarą w zaprzęgu.  :lol: :lol:

P.s.
Ukłon w stronę Poznaniaków. ;)

Radzio

Cytat: Radzio w 2012-09-23, 11:03:17
....
A psy- jak to psy, zachwycone- wobec powyższego- propozycją ;) spaceru. ...

...propozycją dłuższego spaceru...  :D