Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Nasze pupile.

Zaczęty przez renia, 2009-06-07, 20:22:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Jak zwykle komentarze najlepsze :lol:

Radzio

Dzisiaj Dziewczyny były na zmianie szwów u jednej z ich kocic- rana jest postrzałowa, a śrut był głęboko.
To zdaje się podarek od tych, którym trudno jest zaakceptować, że z kotami można sypiać. ;) :D
Dachowiec wyliże się. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-03-23, 18:38:59
Dzisiaj Dziewczyny były na zmianie szwów u jednej z ich kocic- rana jest postrzałowa, a śrut był głęboko.
To zdaje się podarek od tych, którym trudno jest zaakceptować, że z kotami można sypiać. ;) :D
Dachowiec wyliże się. :D
Skurwiele.
Teśców jamnik miał to samo, a śpi sam :D
Zdrowia życzę.

Radzio

Eksterytorialność kotków nie obejmuje. ;) :D

Radzio

Wczoraj sandałki przetestowałem na zwierzętach i ... Żonie.  :oops: ;) :lol: Ponieważ pomruków niezadowolenia nie było, musieli być zadowoleni. 8) :D

Gavroche

Dzisiaj w nocy jeden z moich psów miał koszmary senne.
Biegał, krzyczał, łkał i skomlał :lol:
Trzy razy wstawałem go wybudzić klepnięciem, bo w ferworze na głos nie reagował...

Radzio

Dziś wypadł spacer pod hasłem "wege". Trawa widocznie osiągnęła dobre parametry jako wycior. :D
Aspekt rodzinny osiągnięty, zobowiązania na wspólne spacery poranne przyjęte. 8)
A psy- a psy dziś tarzały się z tego tytułu co kilkaset metrów, przy czym samiec cały, a "niesamiec" tylko co nieco, za uszkami. ;)
"Wpisy" w książkach pamiątkowych dokonywane były na bieżąco, a było ich ... ho, ho. :lol:

Radzio

Poszło nadzwyczaj sprawnie. Spacer w psim towarzystwie trwał całe 3km. :D
Jedyna trudność, to utrzymać tę dobrą passę, bo to... abo deszcz, abo klimat się ochładza. ;) :lol: Aboabo

Radzio

Szósta rano, a my w lesie. :D Troska o zwierzęta, to mocny atut. 8)
Dobrze mi idzie taka ... adoracja. ;) :lol:

Radzio

Wzbogaciłem nasz dom o kolejnego przedstawiciela ... tych... no ... dachowców. :D
Głupia sprawa, ale wygląda na to, że teraz sypiam z ... samcem. :shock:
Timon jest na etapie zdobywania pierwszych sprawności zuchowych. Aktualnie zalicza odznakę pt. "łapacz nóg"- póki co noty otrzymuje wysoookie. 8) :shock: :lol: :lol:

Radzio

Przez tego malucha wstyd będzie odsłonić kolana na kąpielisku. ;)  :D Ksywka na dziś- "nogołapacz". :lol:

Radzio

A! Przypomniałem sobie. :D
Cóż za utalentowana kocia istotka. :shock:
Jeszcze doszlifowuje poprzednio zdobytą sprawność, a już się wziął za następną- "Budzik, bezwzględny w swej wartości". :lol:
Pion starsze kości uzyskują jak .. w tym... no... wojsku. O! ;)

Radzio

O! Jeszcze sobie przypomniałem, znajda została poturbowana przez wiejskiego psa, ale dychała- ktoś uznał, że należy mu się szansa. :)
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale kocię ma pędzelki na uszach i jest pręgowane. :lol: Na szczęście nie ma niepokoju, bo jest malutki i weterynarz nie zgłaszał żadnych zastrzeżeń. :D

Radzio

Osobowość kota spowodowała, że uzyskał nick Piorunek. :shock: ;)

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-05-19, 07:40:17
O! Jeszcze sobie przypomniałem, znajda została poturbowana przez wiejskiego psa, ale dychała- ktoś uznał, że należy mu się szansa. :)
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale kocię ma pędzelki na uszach i jest pręgowane. :lol: Na szczęście nie ma niepokoju, bo jest malutki i weterynarz nie zgłaszał żadnych zastrzeżeń. :D
Pędzelki muszą towarzyszyć skróconemu ogonowi, by podejrzenie Ryszarda paść mogło.

Radzio

:lol: Bez przesady, napisałem pędzelki, a nie pędzle. :D Na przykład.
Po co mi król, kapitanek wystarczy. ;) :D
Zanim kocię dorośnie, pędzelki pewnie same znikną. :)

Radzio

Znaczy kapitan Żbik, a nie król Ryszard. Na przykład. :D
Niecałe dwa tygodnie, a malec rozpoczął dobywanie nowej sprawności- gonitwa za samicami. :D
Tu jednak zalicza glebę- jeszcze. ;) :lol: Znaczy leci co chwila na plecy, ale dalej gania. 8) Widocznie słaby ma charakter. :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Gavro jaka najlepiej trzymac temperature rybom? Wylaczylem w upaly grzalke i tak zostalo, jest ok 20 ale nie wiem czy nie za malo. Pare neonkow przez ostatni miesiac padlo.
Work Buy Consume Die