Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

internet

Zaczęty przez adampio, 2009-06-13, 13:00:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Nie ma możliwości skasować ;)
15 euro i mam kontakt z rodziną albo w ogóle nie mam ;)
IMHO to nie są tak duże pieniądze aby namawiać rodzinkę na komórki. Moja mama nie ma komórki i nie będzie miała bo takie ma zasady  :lol: i to jest piękne  8)

adampio

renia

A coś odpiasałam i skasowałam. Brak słów :|

adampio

Cytat: Blackend w 2009-06-29, 21:27:14
Nie ma możliwości skasować ;)
15 euro i mam kontakt z rodziną albo w ogóle nie mam ;)
IMHO to nie są tak duże pieniądze aby namawiać rodzinkę na komórki. Moja mama nie ma komórki i nie będzie miała bo takie ma zasady  :lol: i to jest piękne  8)

Moja tez nie. Ale tata ma i to jest postep!

renia

Moi krewni mają komórki, tylko im drogo dzwonić. W USA są jakieś karty na telefon i mogą za dolara rozmawiać z nami przez godzinę. :(

marian05

Cytat: renia w 2009-06-29, 20:51:10
Ja mam telefon stacjonarny tylko po to, żeby krewnym zza granicy nie było za drogo dzwonić na komórkę.
Minuta rozmowy na stacjonarny z niemiec kosztuje mnie ok 1 cent minuta na komorke 5 cetow minuta jak widac nie sa to horendalne ceny poza tym mozna poszukac (ale to kosztuje czas ) jeszcze tanszego pollaczenia

renia

Te tańsze połączenia, często są kiepskiej jakości. Nieraz po piątym - słucham?!.. zaczynam mówić - tak, tak, dobrze, ale już muszę kończyć, bo... :)

kodar

Cytat: marian05 w 2009-06-29, 23:13:59
Cytat: renia w 2009-06-29, 20:51:10
Ja mam telefon stacjonarny tylko po to, żeby krewnym zza granicy nie było za drogo dzwonić na komórkę.
Minuta rozmowy na stacjonarny z niemiec kosztuje mnie ok 1 cent minuta na komorke 5 cetow minuta jak widac nie sa to horendalne ceny poza tym mozna poszukac (ale to kosztuje czas ) jeszcze tanszego pollaczenia
dziwne,bo polaczenie z Niemiec jest tak tanie,ze codziennie rozmawiam z moja rodzina w Polsce :lol: