Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

sentencje

Zaczęty przez o.n.ania, 2004-05-01, 16:19:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

"Nie znam klucza do sukcesu, ale kluczem do porażki

jest próbować zadowolić wszystkich."

~ Bill Cosby

Blackend

Czyli trzeba robić swoje, bo i tak po łbie dostaniesz  8)

MariuszM

Cytat: Blackend w 2013-10-20, 19:18:26
Nie, trzeba byc miernym, bo i tak nie awansujesz....
Warunek
NIe możesz mieć własnego Ja,czytaj zdania.Musisz byc ubezwłasnowolnionym impotentem intelektualnym- i w to im graj  :? :( :lol: :lol:  :twisted:
Na dobrą nutę..... Co Cie nie opóźni, to tylko Cię doładuje :D
P.S W kupie siła, a że kupę lubią skłócić. A taką "głupią kupą" łatwo sterować ,wiedzą tylko "jednostki" po obu stronach barykady......... :D Niestety jestem po tej od 1600 brutto http://4.bp.blogspot.com/_1K6PxFzzlfc/TBiwqjrvCJI/AAAAAAAABEc/E_2Mje7dRfU/s1600/633783570361732470-CarpeDiem.jpg ,ale przyjdzie jeszcze mój czas. Mam 110 lat przed sobą   8) a pamiętliwy jestem! ;)

Blackend

Cytat: MariuszM w 2013-10-20, 19:53:44
ale przyjdzie jeszcze mój czas. Mam 110 lat przed sobą   8) a pamiętliwy jestem! ;)

Charakter już masz, a reszta sama z czasem przyjdzie.  :D

MariuszM

Cytat: Blackend w 2013-10-20, 20:59:16
Charakter już masz,
+2 jajka na wynos, nie ruszam sie bez jajkej
Podpisane
Opty beton  :lol: :lol: ;)
Śpiewał kiedyś ktoś Liroy - Jak tu sie nie wkurwic  :D
Staram siem,ale mało pokorny na głupotę jezdem  :? :( :D

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-10-20, 19:53:44
...
NIe możesz mieć własnego Ja,czytaj zdania.Musisz byc ubezwłasnowolnionym impotentem intelektualnym- i w to im graj  :? :( :lol: :lol:  :twisted:
.... a pamiętliwy jestem! ;)

Impotent, żaden problem. :lol: :lol:
...
Bąknąłeś, mój młodszy Kolego, to niezbędna cecha. Ani wada, ani zaleta. Aniani :)

Zyon

Lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc,

tak, to jest bardzo na czasie  :lol:
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: Blackend w 2013-10-20, 19:18:26

Fakt, żyjąc wśród wychowanków SYStemu nie wiadomo skąd petarda przyleci- bo przyleci. Głowa nisko, uszy między barkami, a wzrok wbity w ziemię nic na to nie pomogą- robić trza, choćby bokami. ;)  :lol:

Gavroche

"Wy, którzy sądzicie ludzi po rękojeści i pochwie,
jak sprawić, byście poznali się na ostrzu?"
                                         Jedediah M. Grant

RafałS

No, albo książki po okładce oceniają, a budynki po fundamentach na budowie.  :wink:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-10-24, 16:38:56
No, albo książki po okładce oceniają, a budynki po fundamentach na budowie.  :wink:
Albo faceta po wielkości...klaty :lol:

Zyon

Oj...no chyba lepiej nie, bo znam spasluszkow z wielka klatka a faceci z nich jak z koziej rzyci traba  :lol: Mierza sie codziennie, waza, pewnie depiluja i manucire robia....
Work Buy Consume Die

Gavroche

...lakierem z dodatkiem B17?

renia

"Poddający się - nigdy nie wygrywa,

a wygrywający - nigdy się nie poddaje."

~ Napoleon Hill

Radzio

Cytat: RafałS w 2013-10-24, 16:38:56

Co do fundamentu, to zdarza się, że znawca po fundamencie właśnie rozpozna rozmiar dzieła. ;)
Okładka też niesie z sobą wiele cennych wskazówek. ;) Zwłaszcza kiedy używana. :D

Radzio

Prawidłowa czynność umysłu nie wynika ze sposobu kształcenia (to działania należne niewolnikom i im potomstwu), ani od poziomu posiadanej wiedzy.
Czynność ta jest skutkiem prawidłowego odżywiania i jest DOstępna każdemu, kto je zastosuje, bez względu na posiadane DOświadczenie; tytuły; stopnie; majątek- mylnie rozumiany jako Bogactwo; cechy osobnicze- genotyp; "trudne"      dzieciństwo; czy - w końcu- płeć*.
                                                                                     Radzio Pierwszy Lepszy :D

*- to jest akurat szczęśliwy "przypadek". Dla obu płci są przygotowane odrębne, jednak bezwzględnie prawidłowe, czynności umysłu. ;) :D

P.s.
Tereso- ufam, że powyższe jest w pełni zrozumiałe dla Starszaków. :)
Młodzieży nie pytam. Wiem, że lubią moje przycinki. Oczywiście "e" miało być. :D
Ciekawym, czy będzie Im się podobać, gdy DO kropek "I" zacznę dołączać. ;) :lol:
Panowie "Karwa", proszę o zrozumienie- wreszcie. :)

renia

"Aby uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim."

~ Elbert Hubbard

renia

"Przeciwności to coś, co widzimy,

kiedy odwrócimy oczy od naszych celów."

~ Zig Ziglar

Zyon

Przeszlosc jest jak lusterko wsteczne w aucie. Dobrze jest czasami spojrzec i zobaczyc jak daleko zajechalismy, ale jesli zaczniemy sie za dlugo przygladac, mozemy nie zauwazyc tego, co jest tuz przed nami.
Work Buy Consume Die