Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

Nie Reniu,
:?wy facetom zawracacie głowę gadaniem o wyimaginowanych problemach, aby sobie pogadać, co was natychmiast "uzdrawia", jeśli gostek siedzi i przytakuje, a faceci myślą, że oczekujecie rozwiązania tych pozornych wypeplanych problemów...  :(
I to ich DOBIJA...

renia

Akurat... :roll: to jest odpowiedź stronnicza. :? Prawda jest taka... :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=t4-FvdeAJO4&feature=related

..a w ogóle to się nie powinno generalizować... :roll: ja tego unikam... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

WojciechS

Cytat: renia w 2011-04-15, 16:35:25
..a w ogóle to się nie powinno generalizować... :roll: ja tego unikam... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Czyli rozumiem, że ten ewentualny spray w ramach ageneralizacji nie zastosujesz na wszystkich chłopach, tylko na wybranych?...  :wink: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

renia

Nie no... :shock: ja nie pisałam, że stosuję... :roll: broń Panie Boże. Ja nie mam nic przeciwko mężczyznom :oops: , tylko tak psioczę sobie w ramach solidarności babskiej... :mrgreen: :lol:

WojciechS

Właśnie!
Czyli jak zwykle nie chodzi o rozwiązanie problemu...  :lol: :lol: :lol:

renia

:lol: no nie. Bo wtedy nie mielibyśmy o czy rozmawiać... :lol: Chodzi tylko i wyłącznie o solidarność... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=9Y77WJG5qjU

Dasna

Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 16:30:12
Nie Reniu,
:?wy facetom zawracacie głowę gadaniem o wyimaginowanych problemach, aby sobie pogadać, co was natychmiast "uzdrawia", jeśli gostek siedzi i przytakuje, a faceci myślą, że oczekujecie rozwiązania tych pozornych wypeplanych problemów...  :(
I to ich DOBIJA...

:lol: :lol: :lol: A to prawda .Mężczyzna , który słyszy o problemach od razu stara się podać rozwiązanie :lol: :lol: Więc ja wiedząc o tym staram się przeanalizować czy warto temat poruszać  , bo on mi powie co ja mam zrobić.  :lol: :lol: a ja wcale nie chcę rozwiązania tylko współczucia.
No i takie jest to życie męsko- damskie. :lol: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2011-04-15, 17:59:57
Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 16:30:12
Nie Reniu,
I to ich DOBIJA...

:lol: :lol: :lol: A to prawda .Mężczyzna , który słyszy o problemach od razu stara się podać rozwiązanie :lol: :lol: Więc ja wiedząc o tym staram się przeanalizować czy warto temat poruszać  , bo on mi powie co ja mam zrobić.  :lol: :lol: a ja wcale nie chcę rozwiązania tylko współczucia.
No i takie jest to życie męsko- damskie. :lol: :lol:

Że też mężczyźni nie potrafią nas zrozumieć... :roll: skoro my ich rozumiemy doskonale...... :lol:
Dasna - dobrze, że przyszłaś - to jest dowód solidarności... :lol: :lol:

WojciechS

Właśnie dlatego doświadczeni faceci często się "wyłączają" podczas monologu. Tak dla kurażu...  :lol:
Po czym pada sakramentalne pytanie:
Ale, czy ty mnie wogóle słuchasz?  :shock:
Tu przydaje się czujność i rozdwojenie jaźni, aby przypadkiem nie palnąć: NIE!  :lol:

WojciechS

"w ogóle" mi spacja nie zadziałała...  :wink: Przepraszam!  :oops:

renia

Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 18:07:43
Właśnie dlatego doświadczeni faceci często się "wyłączają" podczas monologu. Tak dla kurażu...  :lol:
Po czym pada sakramentalne pytanie:
Ale, czy ty mnie wogóle słuchasz?  :shock:
Tu przydaje się czujność i rozdwojenie jaźni, aby przypadkiem nie palnąć: NIE!  :lol:

Oj nie ładnie, nie ładnie... :( :lol:

renia

Oj "nieładnie" napisałam...nieładnie...

Dasna

Reniu te "typy" tak mają.  :lol: :lol: :lol:
No , oczywiście nie można generalizować , bo tez zależy osobnika.

tak , facet jak go nuży gadanie kobiety stara się wykazać , że możne nawet zacytować to co ona ostatnio powiedziała  :lol: :lol: a tak na prawdę jest kompletnie wyłączony. :lol: :lol: No , ale jeśli się stara to już dużo. Biedny żuczek :lol: :lol: :lol:

Dasna

Ba a jak stara się jej nie rozsierdzić to już na prawdę mistrzostwo i dowód , że mu zależy :lol: :lol: :lol:

WojciechS

Bo musi się wszystko równoważyć "wogóle" nawet "nie ładnie"...  :wink: :lol:

renia

...otóż to... :lol: :lol: w tym sęk... :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2011-04-15, 18:19:48
Ba a jak stara się jej nie rozsierdzić to już na prawdę mistrzostwo i dowód , że mu zależy :lol: :lol: :lol:

Mężczyźnie zależy... :roll: zależy na czym... :lol: :lol: :lol: Ogólnie to oni nie są skomplikowani i łatwo ich rozszyfrować... :lol: :mrgreen:

Dasna

Zależy na niej :lol: :lol:. Jak nie zależy to nie zachowuje czujności i ziewa i w ogóle nie stara się wykazać  :lol: :lol:

renia

Kobiety należy podziwiać, ale nie próbować zrozumieć... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=pRdO6mZ3oQc