Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Oni jak komuniści - "walczą z wrogiem o pokój"!
Ze spotu chyba wynika, że najlepiej zrobić Niemcom D-exit i będzie dobrze... ;)

Blackend

Jasne, najlepiej Wenezuela zamiast niemiaszków niech dołączy, bo tamci też dzielą się z narodem. ;)  :lol:

Trzainacy

Było to pare dziesiąt lat temu gdy córka bedąc ze mną na Babiej górze pyta sie : Tato skąd ja sie wziełam .
No cóż myślę iż najlepiej prawdę powiedziec.
Więc jej mówię:było to tak, działo sie to jeszcze przed Twoim narodzeniem, szliśmy tak jak dziś z Twoją mamusia na Babią Góre i ja ciebie wnosiłem na szczyt a na dół gdy wracaliśmy to już Ciebie mamusia w sobie z nosiła:)

renia

I dlatego tę górę nazwano "Babią"... :lol: 8)

admin

Bocian i tyle... ;)

Blackend

Nazwisko listonosza? ;)

RafałS

To było inaczej. W drodze na szczyt nieśli oboje, a po szczytowaniu już tylko mamusia.  8)

admin

:lol:
Jedno szczytowało, a drugie udawało pewnie. ;)
Jak to w życiu...  :lol:

RafałS

:lol: Dalsze badania są konieczne...

renia

Wysłuchałam całość i parę razy się uśmiechnęłam... :D 8) :lol:

admin

Może za mało śmieszne było? :roll: ;)

renia

Średnio na jeża... 8) :lol:

admin

Nic na "dobrą zmianę" nie nadawali? :roll: ;)

renia

Teraz jest śmieszne... :lol:

admin

admin

https://frytslimstyle.site/?fbclid=IwAR3LNrf4ecD4GS4pPGTrBw6BM0UzYOdaI7JP9l6qQ0iTh2icg_GNaQZ0vxo - wstawiam to tu, bo gdzież indziej taki "komentarz specjalisty" można wstawić.  :lol:
Co za kolesie!  :shock:

renia

Jak mogą powoływać się na opinię nieżyjącego już Doktora Jana Kwaśniewskiego (dodając jeszcze zdjęcie), który miał WIEDZĘ, a nie takie brednie z reklamy za grubą kasę... :?

"Jan Kwaśniewski, dietetyk
Idealica - jest produktem w 100% naturalnym, bez szkodliwych zanieczyszczeń i skutków ubocznych. Jego wkład w organizm jest korzystny dla zdrowia, ponieważ krople te zapobiegają otyłości, obniżają poziom cholesterolu, poprawiają pracę serca i mózgu. Idealica ma działanie odmładzające i lecznicze".

To się nadaje do sądu. :roll:
Czarny humor... :? :twisted:

admin

Jasne, miliony czekają na prawnika, który się tym i nie tyko tym zajmie.  8)
Jest jaki chętny? :roll: