Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ketoza

Zaczęty przez Mike, 2005-12-23, 13:16:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ale jak 8xwarzywa, to bardziej małpę. ;)  :lol:

MariuszM

Cytat: renia w 2015-05-21, 19:05:27
Na DO powinno się ważyć, liczyć i sprawdzać ketony (ludzie chorzy), na ŻO nie trzeba, ale dobrze jest chociaż raz na parę miesięcy poważyć i policzyć, aby nie zejść na "złą drogę"... :P
Zgaduje,luster i samoceny w domu brak? :lol:

Blackend

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2015-05-21, 10:42:27

Możesz jeść banany, jak ich nie lubisz to wciskaj na siłę... :lol: :wink:
Cytat

a nie mówiłem   :)    ?     u nas jabłka za darmo rozdają,   a  choroby w biedronce udają banana  ;-)

mogło zaszkodzić wszystko: nieświeży czeburek, jabłko, banan.

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/byly-doradca-niemcowa-w-szpitalu-spekulacje-o-otruciu,546510.html

zofijeczka

Ja patrzęco jakiś czas czy nie namnożyło mi się na  ++++
Jak nie robię rano omletow z wèglami to potem trudno mi wepchnąć ich odpowiednią ilość by wyjść na +/-
No ale tak jest gdy się słodkiego nie lubiło nigdy. A jak się zaprzestało zbożowych jeść to kombinować trzeba ;)
Ale i + przestałam się tak przejmować

administ

A od tych krzyżyków pryszczy się dostaje? ;)

zofijeczka

Na każdego + jeden przypada  :lol:

administ

administ

Goździkowa poleca "gwiżdż na pryszcz"... ;)

zofijeczka

No proszę.
A sąsiadki co rozmawiają pomiędzy balkonami ponad moim, polecają gołąbki na ryżu z odrobiną mięsa chudego. Bo ponoć na wątrobę dobrze działa.

Gavroche

A bo DJ rzeczywiście jest dobra. ;)

zofijeczka

No proszę. Ile to można się na(t/u)czyć

Gavroche

Tuczyć na DJ, tylko jeżeli naprawdę malutko tego mięsa w ryżu.  :D

Blackend

W polskich warunkach DJ jest idealna dla ludu pracującego miast i wsi. Zdrowo, tanio i wydajnie. ;)  :D

administ

Cytat: Blackend w 2015-05-31, 20:12:57
DJ

Chodzi naturalnie o zdrową dietę wysokowęglowodanową Doktora Kwaśniewskiego.  8)
Bo tłumoki dietetyczne myślą, że trzeba jeść rybę i ryż... ;)  :lol:

Blackend

Oczywiście, nie inaczej.  :D
Chodzi o tzw. dietę wysokowęglowodanową nazwaną przez Doktora Kwaśniewskiego Dietą Japońską, którą łatwo można zaimplementować w warunkach polskich bez ryżu i ryb.  :D

Blackend

:lol:
To samo myślimy, to samo piszemy, albo ja już jestem tak dokładnie przerobiony. ;)  :lol:

zofijeczka

Panie z wyższych balkoników są permanentnie chore :(

Blackend

Nie podsłuchiwać i zaraz lepiej na duszy będzie. ;)

zofijeczka

Ja bym bardzo chciała. Z domu pracując, w dni gorące bez otwartego balkonu ani rusz. A Panie już nie ten słuch mają, i w dodatku balkony mają oddalone od siebie ze 2 metry, więc krzyczą-chrypią do siebie wzajemnie. Czasem gdy ktorejs nie ma, a 2. ma ochotę pogadać - gdy nie wystarczy wykrzykiwanie "Pani Sąsiadko!" Najnowszym wynalazkiem stał się kij od szczotki i walenie z okna w balkonssąsiadki ( z okna, bo z balkonu za daleko, by uderzyć w metalową poręcz). ;) i wtedy gdy juz rozmowę uda się doprowadzic do skutku, własna muzyka nie daje rady zagłuszyć. Nie ma rady - audycja na żywo.