Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Bilans wodny

Zaczęty przez adamel, 2009-09-21, 15:29:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

adamel

Czyżby nagły atak braku poczucia humoru? :?

adamel

Cytat: Ewa w 2009-09-23, 12:24:18
Renia, zdemaskowałyśmy adamela :)) Dobrze, bo potem ludzie czytają: "stosuję DO i coraz gorzej się czuję". A tu trzeba po prostu stosować DO naprawdę.

No dobra, tak naprawdę, starałam się odkryć powód twojego problemu i doradzić.
Adamel teraz masz wolną drogę, twoja sprawa, twój wybór i... nie mój czas ;)

Myślę, że zdolności detektywistyczne Twoje i Reni pozostawiają wiele do życzenia. Czy ja pisałem, że mi się pogorszyło?! Pisałem, że nie mam problemu z arytmią, a niepokoi mnie, że "ciężkość nóg" jeszcze nie, a to zasadnicza różnica. To, że trochę sobie pożartowałem, to chyba dozwolone? Fakt, że szukam odpowiedzi na swoje problemy chyba też nie jest czymś niedozwolonym. Pisałaś, że u Ciebie te symptomy po roku ustąpiły, może ja robiłem więcej błędów "po drodze"? Wszystkich informacji z książek nie wyczytam. O rotacji niektórych produktów też wcześniej nie wiedziałem, po to jest to forum, żeby wiedzieć więcej, a osoby z większym stażem na DO mogą czasem pomóc. Twoja i Reni podejrzliwość w stosunku do mojej osoby przesadna i nie poparta żadnymi faktami. Na odpowiedź nie liczę zbytnio, bo na wiadomość "drugą drogą" też milczysz. Piszę pod niezmienionym pseudonimem, bo nie mam zamiaru "rżnąć durnia". Pozdrowienia.

Ewa

Ach, żartujmy sobie wszyscy, ile wlezie :D Pytajmy, radźmy, pilnujmy. Żeby tylko czas nam na to pozwolił i ... poczucie humoru ;)

Odpowiedz na prv dostałeś już jakiś czas temu :) ale wybacz, jeśli nie odpowiem zawsze i na czas, bo nie siedzę stale przy kompie.

adamel

Cytat: renia w 2009-09-23, 12:38:55
Cytat: adamel w 2009-09-23, 12:33:31
No już dobrze, idę zeżreć kostkę masła( nawet mnie nie zemdli-pycha), może mi przyjdzie chętka na bieganie :)
...do kibelka.. :lol:
 :lol: :lol: :lol:A tak na poważ nie, to O,5 l śmietany 30%, czy 200g masła "na raz" mam na swoim koncie i to bez żadnych sensacji żołądkowych  :shock:

adamel

Cytat: Ewa w 2009-09-23, 15:19:55
Ach, żartujmy sobie wszyscy, ile wlezie :D Pytajmy, radźmy, pilnujmy. Żeby tylko czas nam na to pozwolił i ... poczucie humoru ;)

Odpowiedz na prv dostałeś już jakiś czas temu :) ale wybacz, jeśli nie odpowiem zawsze i na czas, bo nie siedzę stale przy kompie.
Dzięki, dostałem przed chwilą, pozdrawiam.

renia

Cytat: adamel w 2009-09-23, 15:09:37
Twoja i Reni podejrzliwość w stosunku do mojej osoby przesadna i nie poparta żadnymi faktami.
Mam nadzieję, że Ciebie nie uraziłam? Przynajmiej nie było to moim zamiarem. A co do faktów, to były, były...

adamel

Cytat: renia w 2009-09-23, 15:32:22
Cytat: adamel w 2009-09-23, 15:09:37
Twoja i Reni podejrzliwość w stosunku do mojej osoby przesadna i nie poparta żadnymi faktami.
Mam nadzieję, że Ciebie nie uraziłam? Przynajmiej nie było to moim zamiarem. A co do faktów, to były, były...
To nie były fakty, czasami po prostu dostaję "śmieszka" i trudno mi go okiełznać, ale porady przyjąłem. Nie jestem "obrażalski" - wyślesz "na pokutę" trzy fajne emoticonki i będzie "gites". Pozdrawiam. :)