Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

"Świat bez raka" - G. Edward Griffin

Zaczęty przez vigo, 2010-02-09, 15:34:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Nic tylko śrutować!  :shock:
Renia dała przykład.   :wink:

Zyon

Dala nam przyklad Renia, jak srutowac mamy!  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Róbcie zapasy bo cena poszybuje w górę jak nic, :roll: albo zapasy w hurtowniach się wyczerpią... 8) moje pestki już ktoś mi zakosił... :? :lol: :wink: Chyba śledztwo będę musiała wszcząć... 8) :twisted: :mrgreen:

Zyon

Ja niedawno widzialem 2 wielkie reklamowki z lekami. Okazalo sie, ze to, "leki" pani, ktora umarla na raka na poczatku stycznia, i teraz leki oddane mialy byc do apteki do przekazania chyba do utylizacji . Prawie sie chory zrobilem od patrzenia na te specyfiki, co 2 ma takie skutki uboczne, ze na 100% bylbym chory jakby zjadl pare z nich. Pestki tez jadla ale gdzies miesiac przed, czyli jak kadzidlo umarlemu to pomoglo.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Moja teściowa bierze statyny, diuretyki i garść innych pyszności, teść tak samo.
On jest hipochondrykiem, nie ma z nim rozmowy, ale z teściową pogadałem, bo się skarżyła na brak energii, wolnopracujący umysł, bóle brzucha i ogólnie do d...
Zmniejszyła wszystkie leki o połowę, już jakiś czas temu, i czuje się dużo lepiej, a z wyników lekarz jest zadowolony  :lol:
Nie ma mowy, by odstawiła wszystko, ale lepszy rydz niż nic.
Tak sobie myślę, na jakiej zasadzie dobierane są dawki, skoro kilkumiesięczne obniżenie o połowę, nadal trzyma ją w normach?

renia

Cytat: Zyon w 2014-05-07, 10:09:16
Ja niedawno widzialem 2 wielkie reklamowki z lekami. Okazalo sie, ze to, "leki" pani, ktora umarla na raka na poczatku stycznia, i teraz leki oddane mialy byc do apteki do przekazania chyba do utylizacji . Prawie sie chory zrobilem od patrzenia na te specyfiki, co 2 ma takie skutki uboczne, ze na 100% bylbym chory jakby zjadl pare z nich. Pestki tez jadla ale gdzies miesiac przed, czyli jak kadzidlo umarlemu to pomoglo.

Jak mój Teść zmarł, to też wyrzuciliśmy 2 duże siatki leków po nim... :? jakiś dziwnie przygnębiający widok to jest... :? Niby leki mają leczyć... :roll:

chill

Gavro to samo ma mój wujek , tylko on sam sobie ogarnął temat , że będzie zmniejszać zalecane dawki  robiąc cały czas badania i kontrole u lekarzy.
Okazało się że wyniki w normie , lekarz zachwycony a lekarstw łyka teraz mniej .

renia

Moja kuzynka, jak zaczęła brać statyny (240 cholesterol ogólny) od razu pogorszył się wygląd (zapuchnięte powieki) i jak tylko nie wzięła tych tabletek, to dostawała zawrotów głowy. Wcześniej na nic nie chorowała, jest wysportowana (uczy w szkole WF-u)... :?

Gavroche

Cytat: chill w 2014-05-07, 10:28:10
Gavro to samo ma mój wujek , tylko on sam sobie ogarnął temat , że będzie zmniejszać zalecane dawki  robiąc cały czas badania i kontrole u lekarzy.
Okazało się że wyniki w normie , lekarz zachwycony a lekarstw łyka teraz mniej .
A moja rodzona matka, żadnej chemii nie bierze, nawet wit. C nie łyka.
Leci na mleku i cieście drożdżowym, sporadycznie jaja czy kurczaka :D
Jest szczuplutka, ma sporo mięśni, bo ćwiczy w domu i chyba przypadkiem wstrzeliła się w wysokowęglowodanówkę, bo mimo corocznych obowiązkowych badań, nikt się jej nie czepia...

administ

Cytat: renia w 2014-05-07, 10:38:19
Moja kuzynka, jak zaczęła brać statyny (240 cholesterol ogólny) od razu pogorszył się wygląd (zapuchnięte powieki) i jak tylko nie wzięła tych tabletek, to dostawała zawrotów głowy. Wcześniej na nic nie chorowała, jest wysportowana (uczy w szkole WF-u)... :?

A to bardzo dziwne, bo bezpieczna norma dla zdrowego człowieka na cholesterol ogólny, to tak gdzieś ze 350, jak HDL jest powyżej 100 i nie występują żadne objawy miażdżycy.  8)
W latach siedemdziesiątych "norma" wynosiła 260mg% i jakoś ludziska żyli.  :wink:

Zyon

Cytat: renia w 2014-05-07, 10:05:25
Róbcie zapasy bo cena poszybuje w górę jak nic, :roll: albo zapasy w hurtowniach się wyczerpią... 8) moje pestki już ktoś mi zakosił... :? :lol: :wink: Chyba śledztwo będę musiała wszcząć... 8) :twisted: :mrgreen:
Widac coolesiowa reklama bardzo skuteczna na wielu frontach  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Może cooleś Nobla dostanie, albo jobla... :roll:

Zyon

Wazne, ze mu dr urok rzucil na prace, kury i psa, bo wyglada to na personalna anse i krucjate  :lol:
Work Buy Consume Die