Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Nierowna praca serca

Zaczęty przez adampio, 2010-04-20, 12:23:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

friga

Szkoda ze nie ma jednego schematu :) dla wszytskich.
Dopoki tak bedzie beda takie klopoty i rozne metody radzenia sobie z nimi :(

BACA

Proporcje masz złe - a objawy typowe dla przewagi układu sympatycznego.

MariuszM

Ile to jest dużo tych jajek i żółtek. Zjadam 5-10 żółtek dziennie to zaledwie 32g B. Dodam mam aktywny tryb życia i głodny czasem bywam :)

Blackend

To już przekroczyłeś limit o 2g, zgodnie z regułą 30g ;)

MariuszM

Wiedzialem,ze jest cos nie tak-glodnym bywajac :) he he

Emil

Cytat: BACA w 2012-01-27, 18:29:20
Proporcje masz złe - a objawy typowe dla przewagi układu sympatycznego.
Baca , jakie wiec proponujesz proporcje???

friga

JA zjadalam kolo 10zoltek/jajek dziennie bo na sniadanie 5 do obiadu 2 na kolacje tez cos sie przwinelo jajkowego:)no i oczywiscie jakies miesko na obiad i jak rano jajecznica byla to koniecznie na boczku.
Ale nie mialam nigdy aktywnego trybu zycia!Raczej sredni wiec pewnie dlatego u mnie zmniejszenie pomoglo.

BACA

Właściwe proporcje może ustawić Ci lekarz optymalny uwzględniając wagę, wiek, wzrost, wspłistniejące choroby i wiele innych rzeczy, a przez internet nie próbuj - zbyt poważna sprawa.

kristan

A ja se :D ustawiłem wahadełkiem , bo okazało się , ze mnie słucha i pokazuje prawdę , ze ho ho...
- max 35-40/80-90/35-40
(jak się "wygłupie kulinarnie" organizm natychmiast dostaje z buta :) :o

kristan

Co prawda , powyższy post , jak i ten winien być w innym wątku , ale...
Nie jest żartem to co wyżej napisałem.
Musiałem doczekać  wieku dojrzewania moich praprzodków , aby dowiedzieć się, przez przypadek , ze różdżki i wahadełko "wariuje" w moich rękach.
Latem , jeden z łódzkich pracowników , wymieniąjących rury c.o. na osiedlu szukał różdżką  przewodów podziemnych nie oznaczonych na mapie.
Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu , powiedział , że dzięki temu uniknęli wielu tragedii.
Poprosiłem go , aby znalazł wodę w pewnym miejscu , na którym mi zależało.
Popatrzył na mnie i stwierdził , ze to , to ja sam mogę.
Olał mnie - pomyślałem.
Po czasie stwierdziłem , ze spróbuję , a co. Firma i on byli jeszcze obok mnie.
Wykonałem różdżki w drutów miedzianych , wyszedłem na zewnątrz i w pewnym miejscu prawie mi je wydarło z rąk. Wystraszyłem się , bo jakoś dziwnie zakręciło mi się w głowie.
Opowiedziałem mu co się stało.
Przecież mówiłem , ze pan tez może. Sprawdził - wyszło mu to samo. Tu jest woda!
Po jakimś czasie natrafiłem w necie na wahadełko. Poczytałem nieco i...spróbowałem.
Na proste i podchwytliwe pytania odpowiadało zawsze prawidłowo(znałem odpowiedz zanim zadałem pytanie).
Eee , to sugestia - pomyślałem.
Poprzez gg zapytałem siostry o niektóre sprawy-rzeczy , których nie znałem. Odpowiedzi były trafne , ku jej zaskoczeniu.
Tak też ustaliłem sobie proporcje BTW , choć wiedziałem wcześniej , że wcale dużo nie potrzebuję.
Zapamiętajcie:
"Człowiek żyje dzięki 1/4 zjadanego pożywienia , a dzięki 3/4 żyje jego lekarz! "
- taki napis znaleziono na ścianie piramidy.
Przy tych proporcjach nigdy nie jestem głodny , zresztą nigdy nie byłem i jest wszystko to co powinno być... :)

(firma wbijająca szpica w ziemie upierała się , ze musi zrobić odwiert na jakieś 6-7 metrów. Wahadełko "powiedziało" , ze tylko na 4  i miało rację :D)

Gwidon

to tera wahadlem ustala sie proporcje BTW?  :lol: Kristian mozesz zrobic mi krotki kurs tego wahadla ?

administ

Nie wiem, czy może ruszczka nie daje lepszych efektów?  :wink:

kristan

wisienka

Cytat: kristan35-40/80-90/35-40

Takie proporcje stosowałam kiedy zrzucałam wagę i byłam głodna także w dzień.Dla mnie nie odchudzając się, byłoby za mało tłuszczu, umarłabym z głodu chyba...

fewa

Wszystko co nas otacza, posiada energie, wahadełko też. Wszystko ma swoje odpowiednie wibracje, dzięki dobremu odczuciu można wszystko, dosłownie wszystko sprawdzać rekami.  8)

Gwidon

fewa,cwiczysz na wyszszych wibracjach? moze system DEIR?

fewa

Cytat: Gwidon w 2012-01-29, 21:24:43
fewa,cwiczysz na wyszszych wibracjach? moze system DEIR?
DEIR? - nie. To co ja ćwiczę posiada każdy, jest zbyt proste, aby większość chciała spróbować, zastosować z korzyścią dla siebie.

kristan

Cytat: Gwidon w 2012-01-29, 07:20:01
to tera wahadlem ustala sie proporcje BTW?  :lol: Kristian mozesz zrobic mi krotki kurs tego wahadla ?

Gwidon , spoko - to samo przyjdzie.
Zjesz tylko stado baranów :) , wypijesz kilka antałów okowity :lol: i opróżnisz kilka beczków 8) słoniny.
Mnie to przyszło w momencie w którym mój praojciec  dojrzewał.
On dopiero dojrzewał , a już wahadłuję :D
Jaka ta młodzież tera zdolna bestia jest...