Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Najlepsze życzenia :)

Zaczęty przez Opal, 2010-05-02, 09:11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Nie przesadzaj, bez picia się żyć nie da... :? Nawet wielbłąd pić musi... :? :lol:

Dasna

No, tak. Niech będzie z piciem. :lol:

MariuszM

chill

Dziękóweczka wszystkim  :lol: tak to dzisiaj Renia   :lol: 

renia

Pięknie Ci przypasowało przy sobocie...po robocie... :lol: :wink:

administ

Przyłączam się do życzeń!  :D
Udanego wieczoru urodzinowego.

Sandman80

Zyon

no to wszystkiego najlepszego!!
Work Buy Consume Die

chill

Dziękuję raz jeszcze za życzenia :)

Cytat: reniaPięknie Ci przypasowało przy sobocie...po robocie... Laughing Wink

W sobotę jeszcze z rana w pracy byłem ale to taka robota którą się kocha to chyba nie praca .. ;) ... Babcia zabrała latorośl na week i tak na prawdę to teraz dopiero po relaksie nad jeziorkiem z szumem wody , stukaniem linek od żagli i zapachem wody z glonami  :lol: 

chill

O ja trafiłaś idealnie ... było błogo ... ;)

renia

Chyba jeszcze zdążyłam (na ostatni dzwonek) 8) z życzeniami urodzinowymi dla naszego Admina...
A okazji urodzin moc serdecznych życzeń: dużo szczęścia, zadowolenia z Najbliższych oraz spełnienia wszelkich marzeń życzy - Renia.

Gavroche

Eee, no to i ja :lol:
Zadowolenia!

Dasna

Przyłączam się z najserdeczniejszymi i najcieplejszymi  :wink:

choć,  w tych upalnych dniach może powinnam złożyć chłodne życzenia.

Blackend

Wszystkiego najlepszego, a jeśli to nie ten termin, to wszystkiego dobrego bez okazji  :D

renia

Skąd to się wzięła ta nieufność co do mojej orientacji w temacie... :roll: :lol: 8)

Blackend

administ

Dziękuję, jakoś w zdrowiu zleciało do tej pory, to dalej też może tak poleci...  :D
Bo "zdrowie jest zbyt cenne, aby powierzać je fachowcom."  :wink:

grenis

Najlepszego Panie Kolego   :))