Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Najlepsze życzenia :)

Zaczęty przez Opal, 2010-05-02, 09:11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Specjalna będzie w czerwcu, ale Chyba lepsze są takie życzenia "bez okazji" z wdzięczności... :D
To jest podobnie jak z kwiatkiem od męża. Na urodziny tak nie cieszy jak bez okazji... :D :wink:

Zonia

Cytat: renia w 2012-04-13, 07:05:42
Specjalna będzie w czerwcu, ale Chyba lepsze są takie życzenia "bez okazji" z wdzięczności... :D
To jest podobnie jak z kwiatkiem od męża. Na urodziny tak nie cieszy jak bez okazji... :D :wink:

Nic mi na ten temat nie wiadomo :(

renia

Może jednak lepiej jest nie dostawać kwiatków od męża...bo to może wzbudzać podejrzenia... :roll: :wink: :lol:

temida135

Reniu cieszę się, ze mamy Cię na tym forum, w moich oczach jesteś nasza szefową... tak trzymaj...

renia

Temido kochana, ja nie jestem ani nie chce być, żadną szefową. Mogę być "dyżurną"  :lol: a dyżurni mogą się zmieniać...Ale lubię to Forum i Was i każdą wolną chwilę tutaj spędzam.
Cieszę się, że trafłam na to Forum i w ogóle, że dowiedziałam się o Diecie Optymalnej, i przede wszystkim, że Doktor ją odkrył, i że jestem zdrowa.
Tak bym jeszcze chciała, żeby więcej ludzi poznało Dietę Optymalną i mogło się wyleczyć. Najlepiej by było gdyby w końcu był to zalecany sposób żywienia przez IŻiŻ. Ale to jeszcze trochę potrwa...Ciężko zmienić wszystkich, ale gdyby tak każdy przeczytał książkę "Jak nie chorować" Doktora Kwaśniewskiego i zastosował się do jej zaleceń to na tym świecie byłoby pięknie. Ludzie byliby zdrowi i rozsądni. Zmiany te już się dzieją oddolnie, ale dobrze by było i znacznie szybciej, gdyby odgórnie zaczęło się zmieniać na lepsze...
Trochę się rozmarzyłam... :roll: 8)

renia

Zoniu, z okazji urodzin, życzę Ci dużo szczęścia, zdrowia, radości życia i spełnienia najskrytszych marzeń. :D

[załącznik usunięty przez administratora]

Gwidon

...wszystkiego dobrego...

Teresa Stachurska

Zoniu, stu zdrowych i szczęsliwych lat :) 

Zonia

Kochani, bardzo pięknie dziękuję  :D
Reniu, jaki piękny ten bukiet!
Wczoraj pocztą dostałam bukiet róż od mojego syna, łezka mi się zakręciła :oops:

administ

Zonia,
wszelkiej pomyślności!  :D

Ami

wszystkiego co NAJ, NAJlepsze

Dasna

Zoniu kochana, :wink:

moc zdrowia, śmiechu i tłuszczu w jedzeniu  :lol:

Zonia

Kochani, nieustająco dziękuję pięknie  :D
....fajni jesteście !!! :wink:

renia

Zoniu, ja sobie tą datę zaznaczyłam na ściennym kalendarzu, żeby nie przegapić... 8)

Zonia

Cytat: renia w 2012-05-23, 14:34:12
Zoniu, ja sobie tą datę zaznaczyłam na ściennym kalendarzu, żeby nie przegapić... 8)

O joooj! Reniusia, czym sobie na to zasłużyłam??? :D

renia

To tak po starej znajomości... :roll: ale nie bardzo starej bo jesteśmy młode... :wink: :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2012-05-23, 14:37:30
To tak po starej znajomości... :roll: ale nie bardzo starej bo jesteśmy młode... :wink: :lol:

Prawdę mówisz Reniusia ;)

Zonia

Gwidon, wszystkiego najpiękniejszego  :D

renia

Ode mnie również wszystkiego najlepszego... (a miałam się nie odzywać 8) :lol:)

Teresa Stachurska

Panie Gwidonie, zdrowia!