Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Pytanie do Admina

Zaczęty przez Jerzy, 2010-05-02, 18:22:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jerzy

Dlaczego nie pozwalasz na wolność słowa na tym forum. Co masz do ukrycia.Dlaczego boisz się pytań kiedy został nakręcony ten film:http://www.youtube.com/watch?v=7eQwn_SAKuU&feature=related
Pytam po raz drugi.

Jerzy

Pierwszy mój post z tym pytaniem do forumowiczów został brutalnie wycięty. Ciekaw jestem ,dlaczego.

Teresa Stachurska

Może Pan nie zauważył, ale Admin od ca  tygodni nie pokazuje się na forum, może wyjechał na dłużej, może jest zajęty czymś ważnym. Pytanie o termin nakręcenia filmu może Pan wysłać do OSBO, bo to OSBO je na youtube zamieszcza.

Termin ma znaczenie? Może się przeterminować?

Jerzy

Dziękuję za wyjaśnienia. Jednak jakaś siła nieczysta wycieła moje dwa wczorajsze posty.

Jerzy

Szanowna Pani termin ma znaczenie Proszę wejść na ten link to Pani zrozumie:
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=17227

Teresa Stachurska

Mhm, czegóż mam się pod wskazanym przez Pana linkiem dowiedzieć? Na youtube OSBO zamieszcza (od niedawna; od Mikołaja?) filmiki ze swego archiwum. Na moją wiedzę nie mogą być starsze niż 15 lat. Zupełnie nie pojmuję Pana zdenerwowania, czy czegoś w tym rodzaju. Film jak film, wykład ciekawy. Tam są jeszcze wykłady dr Pali, w tej samej sali i z tymi samymi uczestnikami. Widziałam tam dr Mariusza Głowackiego.

Hank

Przecież to nie admin tego forum uploadował te filmy. Nie prościej założyć sobie konto na youtube i wysłać mejla z pytaniem do właściciela kanału?

Jerzy

Jerzy

Jerzy

Ten post jest moim ostatnim na tym forum.

adampio

Opal

Cytat: adampio w 2010-05-03, 10:41:01
Dlaczego?

Też się dziwię  :shock:  Chyba chodzi o to, że nikt nie wie, z którego roku jest wyświetlany film. Skoro nie wiadomo, to nie wiadomo również, czy osoba w nim występująca jeszcze żyje, czy może stała się ofiarą własnej diety. Jerzy nie skupia uwagi na podawanej treści przekazu, ale szuka jej wiarygodności w roczniku. Doktor Jan Kwaśniewski był na ostatniej konferencji, to znaczy, że żyje i ma siłę zmierzyć się z ogromnie postępującą głupotą ludzką. Najlepiej, gdyby niedowiarki jeździły na takie konferencje i potem nie byłoby problemu, z którym właśnie mamy do czynienia.
Jakie to płytkie: nie wiem z którego roku jest wyświetlany film, to się obrażam i odchodzę. Moja noga tutaj więcej nie postanie, a właściwie - ręka nie napisze. Pisał to chyba dorosły człowiek, więc wie, co mówi ;)
Adampio - nam pozostaje wiedza, nie wiara, a daty są dla świętowania <np. kolejnych urodzin> :lol:

temida 135

Spotkanie dr Kwaśniewskiego z doradcami żywienia optymalnego  w Jastrzębiej Górze odbyło się w listopadzie 1999 roku, uczestniczyłam w nim.

Jerzy

adampio

Z tego co ja wiem, to Pan dr. Pala jest lekarzem optymalnym od 21.04.2001 roku.
W jaki sposob mogl uczestnivzyc w spotkaniu doradcow zywienia optymalnego, w tej roli, ktora przedstawiaja filmiki w roku 1999? :shock:

Cos krecicie. No ale to nie moja sprawa. Najwazniejsze aby byl temat do klotni, wiec kontynuujcie. :lol:

adamel

Adampio, nie mam wiedzy, od kiedy dr Pala jest lekarzem optymalnym, ale z pewnością uczestniczył w spotkaniu z dr Kwaśniewskim przed 2001 rokiem w Bytomiu i to z pozycji osoby zaangażowanej. Pozdrawiam.

adampio

zabicki

Witam
Spotkanie Kiekrz 2001r na You Tube. Pan Przemysław Pala na tym spotkaniu stwierdza że ŻO zajmuje się 3,5 roku . Teraz mamy rok 2010 i  13 lat doświadczenia . Pozdrawiam.

adampio

Pomijajac juz calkowicie meritum sprawy, dodam, ze jest roznica zajmowac sie ZO a byc lekarzem optymanym.
Ja mam liste lekarzy optymalnych (Morgana), na ktorej przy nazwisku dr. Paly jest data 21.04.2001

Ale jak mowie, dla mnie jestto w tej chwili zupelnie nieistotne.