Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Film

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2011-01-03, 20:23:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Moja córa dzisiaj też go oglądała... :D jej ogólnie film się podobał...

administ

A ja sobie poczekam na rozszerzoną  na DVD.  :D

Dasna

Mnie też się podobał, choć w kategorii najwartościowszych filmów jakie widziałam plasuje się dalej niż choćby Nostalgia Anioła nomen omen Petera Jacksona.

Dasna

Cytat: admin w 2013-01-05, 21:50:35
A ja sobie poczekam na rozszerzoną  na DVD.  :D
O nie , to już dla mnie nie to. Przestrzeń, dźwięk, HD to trzeba obejrzeć w kinie. :D

Zyon

A mnie z kolei wkurza, ze z fajnego, basniowego opowiadania, jakim naprawde jest Hobbit robia znowu napompowana do granic mozliwosci patosem epopeje na miare trylogii. Z tego powodu mam wielka ochote zbojktowac fakt istnienia tego filmu :evil:

Choc pewnie i tak sie zlamie  :?
Work Buy Consume Die

MariuszM

Bardzo rzadko chodzę do kina komercyjnego. Zbyt często przerost formy nad treścią, zwłaszcza te w 3de ;)

Dasna

Są tam pewne dłużyzny, ale patosu (bardzo amerykanie go lubią i zawsze przemycają tym sposobem jak mawiał Wańkowicz "smrodek dydaktyczny") akurat nie zauważyłam. :roll:

Dasna

3d rzadko , bo wzroku szkoda. :lol:

Zyon

3d w ogole mnie irytuje i omijam swiadomie. Niedlugo jeszcze Casablance w 3d zrobia. Artystyczna nekrofilia doslownie... :evil:
Work Buy Consume Die

Dasna

Ale chciałabym pojechać do Nowej Zelandii i zobaczyć czy tak pięknie jest tam jak na filmie. Choć na razie to pojechałabym na Syberię.  :D

administ

Wszyscy chcą do tej Nowej Zelandii po tym Tolkienie...  :?
Sybir, to rozumiem...  :wink:  :lol:

Zyon

Bo z Nowej Zelandii blisko jest do Australii  8) :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Mi by klimat Nowej Zelandii odpowiadał... :D

administ

Ło Matko!
Sobota wieczór, karnawał, imprezki, kina, knajpki i takie tam inne możliwości zaspokojenia chuci, a tu w Internecie siedzą i o klimatach rozprawiają...  :shock:  :wink:  :lol:

MariuszM

Starość nie radość :)

administ

Ale to młode chłopaki są!  :D  :wink: :mrgreen:

Dasna

Cytat: admin w 2013-01-05, 22:13:49
Ło Matko!
Sobota wieczór, karnawał, imprezki, kina, knajpki i takie tam inne możliwości zaspokojenia chuci, a tu w Internecie siedzą i o klimatach rozprawiają...  :shock:  :wink:  :lol:
Ojej każdy inaczej swe chucie zaspakaja. :lol: :lol:

renia

Cytat: admin w 2013-01-05, 22:16:05

I młode kobitki... 8) :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2013-01-05, 22:16:05
Jeszcze jest cała noc. :lol:

renia

Cytat: admin w 2013-01-05, 22:13:49
Ło Matko!

Lepsze to niż jakieś kółko różańcowe... 8) :lol: