Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Akcja Protestacyjna Kierowców - PRZYŁĄCZMY SIĘ

Zaczęty przez Zonia, 2011-06-11, 22:57:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Dla kogo lepiej? :roll:
Bo ośmiorniczki znacznie mniej Cię kosztowały niż planowana zrzutka na biedę będzie kosztować.  8)
Ale Ty zawsze miałaś komusze ciągoty, bynajmniej w wypowiedziach, bo do dzielania się z biedą własnym majątkiem, to nie potrafię ocenić...   :?
Ale PiS to wkrótce sprawdzi...  :lol: :lol:  :lol:

renia

To dobrze, ze nie potrafisz... :P
Co do rządu, to intencja też się liczy, a jak wyjdzie zobaczymy... :roll: chociaż z pustego to i Salomon... :?

administ

Mnie to duda, bo i tak się na 500+ Krzysiek załapie, a na benzynę do swojego autka będzie miał jak znalazł.  :D
No, ale doceniam intencję rządu - bieda ma biednieć dalej, a bogaci się bogacić...  :lol:

vvv

Albo to drugie dziecko jest, albo nie widziałeś nigdy formularza kryterium dochodowego na gospodarstwo domowe.
Upraszczając, posiadanie oszczędności czy samochodu czy działalności to jest problem.
:wink:

administ

Nie widziałem, ale zawsze można się zgodnie z prawem w kryterium dochodowe i własnościowe wpasować bez problemu.  :D

vvv

Chyba, że komórkę przemianujesz na czworaki i założysz tam mini gospodarstwo domowe z minimalnej ilości osób o najmniejszych dochodach.
:wink:

administ

Diogenes z Synopy

tak dla informacji, dla tych co grzeją gazem ziemnym.  Gaz ziemny  jest najtańszy od 17 lat.   Ale nie w Polsce.

Ile  w 1998 kosztował ?    ;-) 

Blackend

Bo to taka magiczna deflacja, tak jak z benzyną. ;)

administ

Ale po co grzać, jak ciepło w domu.   8)

renia

U nas bez ogrzewania zmarzlibyśmy na kość... :?

administ

Dołóżcie sobie na elewację styropianu, a jeśli macie, to uszczelnijcie okna.
A najlepiej wynajmijcie fachowca, to znajdzie Wam mostki cieplne...
Tu starcza przy takiej temperaturze zewnętrznej, jak piec się włącza na ciepłą wodę w kranie...  8)
Czyli Donald wróć... ;)  :lol:

renia

Nie zauważyłam, że to jest wątek otwarty i swój post skasowałam... :lol: 8)

administ

Blackend

Najlepiej grzać w bebechy wina Tuska, to i humor przy okazji dopisze. ;)

administ

Teraz już można, bo przez osiem lat nic nie zrobił dla wspólnoty, a tylko białoczerwoną drużynę wkurzał... ;)

Blackend

Ale teraz z tej wolności, to jak pies spuszczony z łańcucha rozum im odbiera i szczekają dookoła na wszystkich. ;)

administ

Ale jest problem, jak dorwać teraz tego Tuska i do kryminału wsadzić!  :shock: ;)

Diogenes z Synopy

mógłby sam dobrowolnie poddać się karze. Jest to jakieś wyjście.    8)   ;-)

administ

Nawet jakby chciał, to nie może, bo ma immuniteta... ;)