Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Omlet z dżemem

Zaczęty przez Blackend, 2012-01-16, 11:45:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

afmfo

U  mnie poranek wygląda podobnie tylko ja zamiast dżemu miksuję w małym mikserku kawałek banana i po garści ziaren słonecznika z dynią. Można banana zgnieść widelcem a ziarna zemleć w młynku do kawy. Fajny i bardzo smaczny krem wychodzi a na omlecie razem smakuje jak ciasto.  Jajek zużywam mniej bo jak przesadzam to swędzi mnie skóra. Czasem jak mam czas to do smażenia używam mniej tłuszczu a na omleta układam wiórki masła a na to krem- jest jeszcze smaczniejszy. Proponuję spróbować szczególnie tym którzy mają problemy z niedoborem magnezu. Już się nie mogę doczekać kiedy znowu bedzie poranek. :lol:

Radzio

Adampio! :)

Omletowcze Niedościgniony- mamy do pogadania, wiesz  8)...

...a na razie wspieramy.  :D

Teresa Stachurska

Blackend, gratuluję udanego eksperymentu :)  Super :D 

Blackend

Dziekuje Pani Tereso  :D

MariuszM

Dopiero obejrzałem film, omlet ewentualnie mistrz kuchni przeżył lekki dreszczyk emocji :)  :wink:

Blackend

Cytat: MariuszM w 2012-01-17, 20:19:47
Dopiero obejrzałem film, omlet ewentualnie mistrz kuchni przeżył lekki dreszczyk emocji :)  :wink:

Bo my takie trochę naturszczyki "som" ;)

fewa

Piękny film, SUPER. Czekamy na kolejny odcinek  :D

Blackend

Już mam nawet "pomysła" ;)

Ami

Bardzo żałuję, że nie mogę obejrzeć tego filmu :(

This video is unavailable
Niestety, ten film jest niedostępny w Niemczech, ponieważ może zawierać muzykę, w przypadku której organizacja GEMA nie przyznała YouTube odpowiednich praw.
Przepraszamy za usterki.

Może jakiś opis? Proszę

administ

Trzeba na liście kliknąc na króliczka i jak się naskika, to przepis sam ruszy.

Blackend

:D królik był kiedyś na próbę co by zobaczyć jak to działa.
Coś muszę zrobić z tą muzyką  :roll: Będę myslał to może co wymyślę? ;)

Ami

Cytat: admin w 2012-01-17, 21:04:35
Trzeba na liście kliknąc na króliczka i jak się naskika, to przepis sam ruszy.
Dzięki za podpowiedź, ale króliczek w kółko skika po 5 sek a drugi film nie chce ruszyć.
No trudno. W lutym będę w Polsce

Blackend

Postaram się przerobić to w tym tygodniu. To mój pierwszy raz  :)

Ami

Już się cieszę. Dziekuję

Teresa Stachurska

Blackend,

może niech Pan ten film pośle do OSO z propozycją by zamieślili na stronie? Mogą dać tam np rubrykę "Od Optymalnych z kraju i ze świata", albo zwyczajne "Z poczty". Może być?

renia

Świetny pomysł... :D Jestem za... :D

Blackend

Każdy kto ma ochotę może sobie do woli na Youtube oglądać i bawić się razem z nami (bo tak to traktuję) :). To jest nieprofesjonalny filmik, którego nie wypada komukolwiek na stronę "wciskać". Bardzo źle bym się z tym czuł :(

Teresa Stachurska

Wciskać? "Optymalnych" to świstaki robią?

Blackend

"wciskać" ;)
Jestem forumowym userem i chciałbym aby tak pozostało.

renia

No to zostań z nami  :D jak nie chcesz wybrać drogi kariery... :wink: kariery na estradzie na pewno byś sobie poradził.... 8) :wink: