Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Zdrowie i Pieniądze

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2012-10-24, 12:24:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

:lol:
Ponoć słowa się materializują, dlatego powtórzone dwa razy - tak na wszelki wypadek. ;)

administ

Na szczęście nie tak do końca, bo niektórych już dawno szlak by trafił po wielokroć z tej materializacji ... ;)

Blackend

Jarek

Cytat: Anulka177 w 2016-12-13, 13:21:39
Powtarzasz się, to chyba skleroza od tego chleba ze smalcem....  8)
Może od chleba :shock:.Lubię chleb ze smalcem i ogórkiem ,a potem browarek.Takie geny. :lol:

Bobby

lukas8281

Witam,
Żonie mojego brata dokucza mrowienie w stopie, które promieniuje na całą nogę. Co to może być? Czy ktoś się zetknął z czymś takim? To może być coś z krążeniem?. Dodam tylko, że jej sposób odżywiania daleki jest od ŻO.

administ

Jasne, już uruchamiam kryształową kulę i widzę: zwyrodnienie kręgosłupa, albo miażdżyca, albo niedokrwienie na innym podłożu, albo SM, albo RLS, albo borelioza, albo niedobór b12, albo długotrwała chemioterapia, albo antybiotykoterapia, albo hipocalcemia lub hipomagnezemia, albo polineuropatia cukrzycowa lub na innym tle, albo nadużywanie alkoholu, albo palenie papierosów*...
Starczy? :roll: ;)
Bo więcej mi nie przychodzi do głowy, ale da się z tym żyć, jakby co.  :? ;)
* - nietrafne tepowanie skreślić z listy.

Jarek

Mnie mrowi prawa ręka, przed i po piwie :lol:

Blackend

Wtedy zalecam zmianę rąk. ;)

Radomiak

Poważne niedomagania, wypadałoby pomyśleć o rentach. :wink:

administ

Cytat: Blackend w 2017-04-29, 10:49:23
Wtedy zalecam zmianę rąk. ;)

Ale to może być świeżbienie omyłkowo brane za drętwienie.... ;)

Jarek

Jarek

Cytat: Radomiak w 2017-04-29, 10:52:51
Poważne niedomagania, wypadałoby pomyśleć o rentach. :wink:
Ja to myślę każdego dnia o rencie. Jeszcze osiem lat, tylko żeby optymalni jakiego puczu nie zrobili.Bo mi zabiorą i biednym dają :lol:

Radomiak

A jak biednym, to chwalebne by było, bo "miłuj bliźniego swego jak siebie samego", zapisane jest...gdzieś.  :wink: :roll:

Jarek

Cytat: Radomiak w 2017-04-29, 11:51:52
A jak biednym, to chwalebne by było, bo "miłuj bliźniego swego jak siebie samego", zapisane jest...gdzieś.  :wink: :roll:
Nie strasz mnie bo dam na biednych :lol:

Blackend

A ręka Ci wcześniej nie zdrętwieje? ;)  :lol:

Jarek

Blackend