Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Bol brzucha

Zaczęty przez kasara1991, 2013-01-12, 19:13:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-01-12, 22:51:07
Jak się mnie przykleiło i ciało oblała gorączka złota w autobusie, w ciągu kilku sekund, to zaordynowano mi ziółka rozkurczowe w domu. :) Nakazano dobrze gryźć jabłka, a skórek po pomidorach unikać. ;)

Tu jest kluczyk... :lol:

Cytat: kasara1991 w 2013-01-12, 19:13:40
.... wypic zielona herbate z mieta i rumiankiem, zeby przeszlo. Na szczescie przeszlo! ...

Dziewczyna wspomina, a my-... jak zwykle- się podniecamy. ;) :lol: :lol:

MariuszM

Ten męski model tak już ma...?!!  :lol: Bynajmniej mój ;)

Radzio

Pogratulować... wypada. :D

A! I jeszcze drobiazg. ;)

Cytat: Radzio w 2013-01-12, 22:56:32
.....

Dziewczyna wspomina, a my-... jak zwykle- się podniecamy. ;) :lol: :lol:

"My"- w tym przypadku nie oznacza ludzkości. :D

RG

Radzio, no właśnie...

Trochę skłamałem, bo pierwszy "atak" skórki od pomidora miałem jak miałem 8 lat ale wtedy byli prawdziwi lekarza, zapytali się mamy co jadłem i wszystko było jasne... recepta ZIÓŁKA!!!

Od tamtej pory nie jadłem pomidorów ze skórką aż do pierwszego razu jak już byłem dorosły na przyjęciu u teściowej... dlatego zacząłem liczyć od tego razu jako pierwszy raz... :)

Komu się skórka od pomidora "przykleiła" ten wie co to jest za ból...

Radzio

Czyli stary, dobry, wojskowy, sprawdzony 8) sposób- lewatywa i płukanie żołądka. ;)  :lol:

RG

Tak :) Lewatywa to jest to... wszystkim przemawia do rozsądku :D

administ

Cytat: MariuszM w 2013-01-12, 22:45:03
A pacjent cierpi  :?

Bo doświadczony pacjent daje dowód wdzięczności przed, a nie po. Mniej boli.  :wink:

administ

Cytat: renia w 2013-01-12, 22:23:02
Od DO? :shock: 8)

No, jakieś guru "niskowęglowodanowe" gadało po anglosasku w Internetu, że Dr się myli, a Oplimal Nutrition jest do bani, ponieważ kancer-zgony są ostatnio wśród "establishmentu" optymalnego.
Nawet linka tu gdzieś była, ale nie będę szukał, bo szkoda czasu na takiego, co...  :wink: :D

Blackend

Całe szczęście, że nie jestem w tym "establishmencie", to pożyje jeszcze jakiś czas w zdrowiu, choć naukowo wymagam natychmiastowego leczenia ;)

administ

Ja mam tak samo, więc mam podobnie...  :D
To najwidoczniej ten "establishment" tak skraca życie i trzeba się od niego trzymać jak najdalej!  :shock: :?

Blackend

Wychodzi na to, że lepiej sie nie pchać do koryta ;)
Forumowe spokojne zycie bardziej mi odpowiada  :D

RG

Nikt nikomu nie może zagwaratnować w 100% długiego życia, zwłaszcza jeśli z mlekiem matki wyssało się to co się wyssało... Szkoda, że ludzie nie chcą spróbować i dopiero się wypowiadać... w innym przypadku to tylko fantazja...

U mnie od tygodnia zarejestrowałem wyraźny spadek ciśnienia, dzisiaj 113/84 z fajką w zębach i po połowie kubka mocnej kawy. W 6 miesięcy to całkiem niezły wynik :)

renia

Cytat: admin w 2013-01-13, 08:20:22
Cytat: renia w 2013-01-12, 22:23:02
Od DO? :shock: 8)

No, jakieś guru "niskowęglowodanowe" gadało po anglosasku w Internetu, że Dr się myli, a Oplimal Nutrition jest do bani, ponieważ kancer-zgony są ostatnio wśród "establishmentu" optymalnego.
Nawet linka tu gdzieś była, ale nie będę szukał, bo szkoda czasu na takiego, co...  :wink: :D

A wszystkie pozostałe diety zapewniają nieśmiertelność i brak chorób. Słyszałam, że na tej "piramidzie" jeszcze nikt nie wykorkował... :shock: Ci wszyscy w szpitalach to sami Optymalni leżą... :( 8)

administ

Tak jest!  8)
I niech tak pozostanie.  :D
Dzięki temu sławny na cały świat wycinacz żył z Białegostoku i wielu innych mają robotę.  :wink: 

renia

Cytat: Blackend w 2013-01-13, 08:53:24
Wychodzi na to, że lepiej sie nie pchać do koryta ;)

Dr. Kwaśniewski też pisał, że koryto jest niezdrowe... :? już lepiej, żeby "barany" były na pastwisku...

RG

Cytat: admin w 2013-01-13, 09:01:39
Tak jest!  8)
I niech tak pozostanie.  :D

Widzę wyraźne tendencje schodzenia do podziemia... taka partyzantka :D

administ

Źle widzisz.  :?
Ja widzę wyraźne tendencje załatwienia systemowego, a nie oddolnego, jak do tej pory było.
Trzeba tylko gębulę pokazać w tv i spoco.

RG

Cytat: admin w 2013-01-13, 09:05:46
Źle widzisz.  :?
Ja widzę wyraźne tendencje załatwienia systemowego, a nie oddolnego, jak do tej pory było.

Czyli to taki figlarny flircik? Piszemy źle aby ludzie myśleli, że dobrze :D

RG

Cytat: admin w 2013-01-13, 09:05:46
...

Z tym się zgadzam :)

PS. Adminie a myślałeś o Ruchu Palikota?

administ

Palikot wykonał bardzo udany ruch w 2010r., ale bez połączenia z sld, raczej przepadnie w przyszłych wyborach.  8)
Dla mnie jednak problemy Palikota są zupełnie nieistotne.