Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów!

Zaczęty przez kristan, 2012-05-18, 05:35:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

kristan

:) A już  :) podaję :)
Najpierw Alfred Nobel , nie w tym to nastepnym wcieleniu :D , chyba , ze klucz zadziała :shock:

Gavroche

Taaaa, już parę głupot od Ciebie czytałem :D
Lekarstwo na białaczkę, które szło i szło i nie doszło... :?
Nieźle odlecialeś kolego.

kristan

:( :) :D :) :(
Kto dużo czyta , dużo wię , kto czyta kluczem wie więcej :D

Gavroche

Cytat: kristan w 2014-10-12, 13:13:26
:( :) :D :) :(
Kto dużo czyta , dużo wię , kto czyta kluczem wie więcej :D
Pitolisz jak kaznodzieja na peyotlu :D
Masz jakieś spektakularne odkrycie, to się nim dzielisz, jak Doktor, o którym tak piejesz 8)
Nie chcesz się dzielić, to milczysz, Twoja sprawa.
A nie rzucasz jakieś zawoalowane hasła i półsłówka, niczym Mason z zespołem Downa, pragnąc, czego?
Zainteresowania, podziwu?
Jak na razie to uśmieszek politowania :wink:

Maniek

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze?!

Gavroche

Cytat: Maniek w 2014-10-12, 13:23:45
To też można otwarcie powiedzieć:
"Mam coś tak zajebistego, że zmieni to losy świata, niestety to kosztuje, kto wchodzi"? :lol:
Ale jak to w życiu bywa, góra urodziła mysz, i to w wielkich bólach.

Maniek

Reklama dźwignią handlu?  :D

Maniek

Cytat: Gavroche w 2014-10-12, 13:27:44
"Mam coś tak zajebistego, że zmieni to losy świata, niestety to kosztuje, kto wchodzi"? :lol:

A widzisz Panie, na początku swojej optymalnej przygody dałem się nabrać kristanowi, i wszedłem w to. :lol:
"Krowa która dużo ryczy, mało mleko daje"

Drugiego razu nie będzie. :D

Gavroche

Cytat: Maniek w 2014-10-12, 13:28:32
Reklama dźwignią handlu?  :D
W zasadzie nic złego w tym nie ma... :D
Tylko napięcie kiepsko stopniowane, panie reżyserze.

Gavroche

Cytat: Maniek w 2014-10-12, 13:30:53
Cytat: Gavroche w 2014-10-12, 13:27:44

A widzisz Panie, na początku swojej optymalnej przygody dałem się nabrać kristanowi, i wszedłem w to. :lol:
"Krowa która dużo ryczy, mało mleko daje"

Drugiego razu nie będzie. :D
Ja nawet nie wiem o co chodzi.
Pamiętam tylko, jak żona Kristana, świeć jej Panie, była chora, to miało być rozwiązanie wszystkich cierpień podane, już za chwileczkę, już za momencik, który trwał i trwał i trwa nadal.
Brednie jakieś z tego wychodzą, jak Wróżbicie Pawłowi po 23.00  :D

Zyon

Cytat: kristan w 2014-10-12, 12:54:10
:) A już  :) podaję :)
Najpierw Alfred Nobel , nie w tym to nastepnym wcieleniu :D , chyba , ze klucz zadziała :shock:
Nie bardzo rozumiem, zacheciles do czytania strony i napisales, ze jest tam wszystko lacznie ze schematem.
Zatem wiedziony ciekawoscia przeczytalem calosc i nie znalazlem tego schematu.
Teraz sie pytam gdzie on jest a ty mi mowisz, ze mnie oszukales, bo go tam nie ma? :roll:
Troche dziwne postepowanie, to sie nazywa nieuczciwe praktyki akwizytorskie majace na celu nagonienie klikalnosci strony.
Po co to robisz w takim razie, oferujesz zludzenia?
Czekasz na jakies prosby czy finansowe gratyfikacje, za ten schemat czy o co chodzi?
Work Buy Consume Die

kristan

M.in napisałem , że wiedzą o tym wszyscy , ale nie wie nikt(dychotomia).
Kilkaset tysiecy odkryć na forach winno przekonać czytających , ale nie przekonało , zatem czego ode mnie  wymagasz?

Szkoda , że nie wiesz o tym , że WIESZ!!!

MariuszM

Szkoda,ze Ty nie wiesz,ze nie wiesz...!!!

Maniek

Cytat: Gavroche w 2014-10-12, 13:35:32

hehe, to spójrz na pierwszy post, albo lepiej na tytuł wątku. Reklama była sprawna, cena kosmiczna, nakład wyczerpany, zawartość taka se delikatnie mówiąc. Może te "schematy" to zapowiedź kontynuacji?  :?

Radzio

Jest tak, jak Tygrysy Trollingu lubią najbardziej! Pitoling ludzki ograniczony jedynie zawartością zbioru X(dychotomia), gdzie A- to ci, którzy wiedzą, a B- ci, którzy ... nie wiedzą.
Logiczne uzasadnienie: nie można "wiedzieć" i "nie wiedzieć" jednocześnie, co powoduje, że podzbiory wykluczają się wzajemnie tworząc zrównoważoną całość- zbiór X.

Gavroche

Cytat: Maniek w 2014-10-12, 16:33:44
Cytat: Gavroche w 2014-10-12, 13:35:32

hehe, to spójrz na pierwszy post, albo lepiej na tytuł wątku. Reklama była sprawna, cena kosmiczna, nakład wyczerpany, zawartość taka se delikatnie mówiąc. Może te "schematy" to zapowiedź kontynuacji?  :?
Ja zawsze powtarzałem, że starszy Kwaśniewski to miał jaja, a wszyscy inni naśladowcy, co to "frontem do klienta" z chlebkami, oliwkami, kajzerkami, suplementami i innymi atrybutami stopniowego przechodzenia na DO, to troki od kaleson :D
Z perspektywy czasu to Doktor mógł tylko mąkę od początku wywalić, i chyba tam jeszcze mleko było i margalina, ale to dawno i nie prawda...

Zyon

Cytat: kristan w 2014-10-12, 16:19:18
M.in napisałem , że wiedzą o tym wszyscy , ale nie wie nikt(dychotomia).
Kilkaset tysiecy odkryć na forach winno przekonać czytających , ale nie przekonało , zatem czego ode mnie  wymagasz?

Szkoda , że nie wiesz o tym , że WIESZ!!!
Kristan, czytam bardzo duzo, mysle, ze ponad srednia przecietna, bo w tym roku przekrocze grubo np setke ksiazek.
Czytam tez mnostwo rzeczy w internecie, artykulow, opracowan etc. Czy jestem wystarczajaco madry, zebys mi podal link?

Nie bardzo rozumiem to co piszesz z tym Noblem, oczekujesz dla siebie zaszczytow i uznania, zatem twoja postawa ma swiadczyc o interesownosci?
Bo jezeli dr. Kwasniewski tez by tak chcial czekac do Nobla zazdrosnie strzegac swojego odkrycia, to ty bym nigdy nie odkryl tego swojego odkrycia i nikt w ogole by z niego nie skorzystal.
Abstarhuje juz od tego, ze Nobel ostatnimi czasy mocno sie zdewaluowal i wrecz stal sie posmiewiskiem i narzedziem spoleczno-politycznych gierek i naciskow a gwozdziem do trumny bylo danie tej nagrody Obamie, ktory za pomoca drono bombarduje afganskie i iranskie wioski.

Wiec jezeli mozesz oczywiscie, czy twoja pomoc jest bezinteresowna czy nastawiona na finansowe gratyfikacje, bo np jezeli ktos jest chory i chcialby wyzdrowiec, to oczywiscie ty nie podasz tej swojej formuly, ktora tak reklamujesz? Szczerze mowiac to nie rozumiem tego.
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: kristan w 2014-10-12, 16:19:18
...
...

Jestem w trolloraju. Ha!

Ale ... "przed starszego nie polezę".

Podzbiory A i B całkowicie opanowały zawartość zbioru X.
Dot. dychotomii. :D

Maniek

Cytat: Zyon w 2014-10-12, 16:48:26

Wiec jezeli mozesz oczywiscie, czy twoja pomoc jest bezinteresowna czy nastawiona na finansowe gratyfikacje, bo np jezeli ktos jest chory i chcialby wyzdrowiec, to oczywiscie ty nie podasz tej swojej formuly, ktora tak reklamujesz? Szczerze mowiac to nie rozumiem tego.

co tu rozumieć? z całym szacunkiem, ale gość pitoli jakieś banialuki, w sobie tylko znanym celu.

Zyon

Work Buy Consume Die