Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dali, ale ja tylko obrazki obejrzalam. Nawet nie spojrzalam czy tutaj jest tekst po polsku... :roll: :wink:

administ

Ciekawe jak tam wczoraj wypadł Festyn w Ostrowie?
Heniu napisałbyś coś...
Prezes przemawiał ze sceny?  :roll:

Henryk

Bardzo ładnie.Święto plonów Województwa Wielkopolskiego,zorganizowane przez Wielkopolską Izbę Rolniczą.Prezesem Izby jest poseł na Sejm obecnej kadencji Piotr Walkowski z PSL.Rozdaliśmy około 1000 archiwalnych miesięczników "OPTYMALNI",ulotek reklamowych,wiatraczków przygotowanych specjalnie na to i inne i takie spotkania.Kolejka osób do naszego stoiska była większa momentami  niż za karkówką z grila.Opis i zdięcia w październikowym wydaniu miesięcznika "OPTYMALNI".

Henryk

Prezes oczywiście przemawiał ,jak na prezesa przystało.

administ

A to świetnie! :D
Gratulacje dla organizatorów i uczestników z OSO, za świetne zaprezentowanie Stowarzyszenia!
Świetnie, że będzie relacja w Miesięczniku OPTYMALNI!

renia

Takie akcje są potrzebne... :D

administ

Ciekawe po co?  :roll: :wink:
Strona Stowarzyszenia nie działa już n-ty dzień i nikt się tym nie interesuje, a ja czekam, kiedy naprawią.  8)
Konto w widocznym miejscu na stronie już drugi, albo nawet trzeci rok się ma pojawić!  :?
Ale nie jest źle, nie ma co narzekać, bo przynajmniej Miesięcznik jest na 6+!  :D

Henryk

Po pierwsze nie szkodzić-strona nie działa z przyczyn niezależnych od STOWARZYSZENIA OSO robimy wszystko żeby było też na 6+

renia

Tak to już bywa, że ten kto się najbardziej stara, ten najwięcej obrywa. A kto nic nie robi, ten ma spokój...  8) :lol:

administ

Cytat: Henryk w 2013-09-03, 11:42:34
robimy wszystko żeby było też na 6+

I o to chodzi!  :D
Oby się udało.  8)

renia

Oby to nie cezura działała... :shock:

administ

administ

I znów można oglądać posła Walkowskiego, tylko dlaczego ten w czerwonym krawacie nic nie powiedział?  :shock:  :wink:

Blackend

Malgosia

Cytat: admin w 2013-09-04, 09:11:19
I znów można oglądać posła Walkowskiego, tylko dlaczego ten w czerwonym krawacie nic nie powiedział?  :shock:  :wink:

Powiedział, powiedział tylko wyglada mi to na jakieś "cięcie". Ale najważniejsze, że Prezes nie został "wycięty" :lol:

renia

Cytat: admin w 2013-09-04, 09:11:19

Pewnie nie mówił(eś) "poprawnie politycznie"... :shock: 8)

administ

"Ani be, ani me, ani kukuryku"!  :wink:  :lol:

administ

MIĘDZY  NAMI - Wycieczka do Szwajcarii

Zacznę może od nadmienienia, iż jestem aktywną uczestniczką Forum dr. Kwaśniewskiego na stronie internetowej http://forum.dr-kwasniewski.pl/ .
Jakież było moje wielkie zdziwienie, gdy znalazłam na nim w maju br. takie słowa: "Na podstawie wielomiesięcznych obserwacji forum przez grono uczestników z Polski i Szwajcarii, jednogłośnie wybraliśmy tegoroczną Laureatkę Konkursu 2013 na Najdzielniejszego Uczestnika Forum Doktora Jana Kwaśniewskiego. Jest nią internautka o imieniu "Renia". Nagrodą jest oczywiście kilkudniowa wycieczka do Szwajcarii dla dwóch osób, szczegóły do uzgodnienia. W programie przejażdżka pociągiem Glacier Express przez górskie szczyty na trasie Chur - Zermatt. Ponadto zwiedzanie Zurychu, Lucerny, Lozanny i Genewy, zamków w Lenzburg i Rapperswil oraz inne atrakcje". Była to inicjatywa Pani Zofii Kuzioła z Zurychu. Nie spodziewałam się takiego wyróżnienia ani żadnego innego. Co prawda dr Kwaśniewski pisał, że "Nagrody będą wielkie", ale ja na żadne osobiste korzyści nie liczyłam. A jednak stało się… Po uprzednim telefonicznym ustaleniu wszelkich szczegółów z Panią Zosią, wybrałam się w podróż do Szwajcarii z moim 13-letnim synem Oliwierem - w dniu 12 sierpnia br. Podróż rozpoczęliśmy pociągiem pośpiesznym z Wejherowa do Warszawy, skąd wylecieliśmy polskim samolotem linii LOT bezpośrednio do Zurychu. (…)
Regina Ciereszko  Więcej – w październikowym numerze miesięcznika „Optymalni”

No proszę!
Już jest relacja...  :D

Gavroche

Aaaaa, to może o to DarioRoninowi chodziło? :lol:

Zyon

Znaczy sie o co? Ze nie wygral?
Work Buy Consume Die