Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Zla farmacja, szczepienia i takie tam...

Zaczęty przez Zyon, 2014-04-14, 12:24:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Jest postęp - jest!

Cytat These advantages led to WI-38 quickly replacing primary monkey kidney cells for human virus vaccine production.
https://en.wikipedia.org/wiki/WI-38

Frank & Stein się nie umywają.
:shock:

Zyon

Cytat: Radomiak w 2018-11-02, 05:58:11
:shock:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,166611,24119759,ognisko-odry-w-pruszkowie-zachorowalo-dziesiec-osob-nikt-nie.html?v=1&obxx=24119759&offset=19#opinions
W komentarzach obraz siły "piątej władzy". :?
Matko boska, plecak przetrwania w garsc i do schronu pedem  :shock:
Mam nadzieje, ze wojsko otoczylo teren a helikoptery napalmem wypalaja do golej ziemi  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

To podobno Ukraińcy chorują. 8)
No i ta "epidemia", brzmi strasznie, a to raczej powinno być ognisko epidemiczne. ;)

Gavroche

Możesz robić wszystko, byle nie sprzeciwiać się państwu. ;)

renia

...i farmacji, która wywiera presję na rząd, na lekarzy i na nas... :?
Ale i tak się sprzeciwiam i namówiłam syna, aby nie zgodził się na szczepienia.
I zobaczymy co będzie dalej. :roll: Kupię popcorn i będę się temu przyglądać... :lol: :wink:

administ

renia

Dzięki! :D Jeszcze bym się zadławiła... :? 8)

administ

Teraz jest zero cukru, zero kalorii, to niektórzy myślą, że da się... ;)

renia

Gavroche

Zero kalorii to jest tylko na wejściu, potem bakterie robią czary mary i można nawet przytyć. ;)

renia

Dzisiaj na wejście "moja Pani" mówi do mnie przejętym głosem - "Słyszała Pani co się dzieje"? Ja odpowiadam - Nie, a gdzie, co, o co chodzi? A Ona - "Epidemia odry jest" :shock:
Boże, to naprawdę na ludzi działa, boją się, chcą być szczepieni.
A jeszcze mówiła, że jej mama jest przestraszona, bo "należy do starego pokolenia i pewnie nie była szczepiona i nie wiadomo co teraz będzie, bo nawet przypadki śmiertelne są" :shock:. Według niej wszyscy powinni być obowiązkowo szczepieni, ale na koszt państwa...
Brak słów... :?

Pewnie tak jak chyba Zyon pisał, powinniśmy siedzieć w schronach... :? 8)

administ

A to wspaniała,, patriotyczna postawa, dla dobra Polski i Polaków - fantastycznie! ;)
10 przypadków na 36mln - gorsze od ADIDASA? :roll: ;)
A! I koniecznie poradź tej pani, żeby jak najszybciej zaszczepiła matkę, bo tak radzą największe autorytety w tym kraju i nie tylko.  :lol:

renia

Cytat: admin w 2018-11-03, 11:35:29
A to wspaniała,, patriotyczna postawa, dla dobra Polski i Polaków - fantastycznie! ;)
10 przypadków na 36mln - gorsze od ADIDASA? :roll: ;)
.......................

Nawet od NIKE... :?

administ

Jakie zaś "NIKE" - nic nie rozumiem!  :?

administ

Rybok jest podobny do adidasa, a nike nie.  8) ;)

renia

A już mnie się te wszystkie choroby mieszają... :? :lol: