Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Zla farmacja, szczepienia i takie tam...

Zaczęty przez Zyon, 2014-04-14, 12:24:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Bilans w skali Unii się zgadza... 8) Tylko już rodzice nie mogą decydować o zdrowiu swoich dzieci, tylko jakieś (p)osły... :shock: :?

Blackend

Ale w zamian mają od państwa bezpłatną opiekę, więc o co chodzi? ;)

administ

Bardzo dobry układ i jeszcze tego nie doceniają! ;)

vvv

Jarek

Ciekawy jestem jak Renia wybroni DOBRĄ ZMIANĘ, jeśli wprowadzą obowiązkowe szczepienia.
Sam plan obowiązkowego szczepienia jest już bardzo podejrzany. Nie wiadomo tylko czy kmioty pisowskie już dostały zaliczki, żeby ustawę dalej forsować 8)

renia

"Bosze", jak Ciebie interesuje opinia Reni... :shock: :lol:

Jarek

Jak nie jak. Zaczynam się sprawiedliwością społeczną interesować :lol:

renia

Nie masz co robić? :shock: Lepiej się za burkami oglądaj... :lol:

Jarek

Mi takie rzeczy nie w głowie, ja żęm sort porządnych :lol:

administ

Pewnie fajne, ale półtorej godzinki to trochę za długo z rana.  8)

Radomiak

Jak łatwo pozbawić człowieka prawa wykonywania zawodu...w internecie... i nie tylko...
     http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=20896&Itemid=119
               :lol: :lol: :wink:

renia

Ja nie narzekam na farmację i służbę zdrowia. Dzisiaj dostałam zaproszenie do szpitala onkologicznego na profilaktyczne badania pod kątem nowotworu jelita. 8) Jeszcze jakaś ankieta tam była w kopercie do wypełnienia i koperta zwrotna na wysyłkę do nich. Pomyliły mi się skrzynki na listy i wrzuciłam pisma do skrzynki na śmieci... 8)

Radomiak

:lol:
Są jak ojciec rodzony... i jak matka rodzona... :wink:
A co niektóre "pospólstwo" niewdzięczne psioczy... :roll:

Blackend

Ale jak te badania są darmowe, to może warto skorzystać?  :roll:
Ryzyko zachorowania na raka wzrasta wraz z wiekiem - tak przynajmniej podają statystyki.  8)

renia

Ogólnie rokowania są pomyślne (dla farmacji), będzie coraz więcej zachorowań na raka jelit.  8)

https://www.zwrotnikraka.pl/rokowania-raka-jelita-grubego/

Jest coraz większa szansa, na przeżycie pięciu lat po wykryciu raka... 8) Czyli dobrzy "klienci"... :roll: