Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

oszczedny :lol:
:)

Cytat: admin w 2015-03-15, 20:11:26
Ma podkrêcony wolta¿ do 1510, bo wiêcej nie chce, a maks jest chyba oko³o 2700! :lol:

administ

RafałS

Cytat: admin w 2015-03-15, 20:08:22
Pokazują, ale jak temperaturka skoczy do 45oC, to już przejęcie, a gdzie tu jeszcze do dziewięćdziesiątki... :lol:
Nieee! Naturalnie nie ma czym przejmować się. To akurat dobre zimą jest. Dogrzewa otoczenie, piec się nie musi włączać. Takie coś za coś. Ja na ten przykład na zastępczym-awaryjnym zasilaczu przędę i co? I jak podłączę coś pod USB to od razu z pinć stopni na + jestem.  :wink:

MariuszM

Cytat: RafałS w 2015-03-15, 20:27:11
Cytat: admin w 2015-03-15, 20:08:22
Pokazują, ale jak temperaturka skoczy do 45oC, to już przejęcie, a gdzie tu jeszcze do dziewięćdziesiątki... :lol:
Nieee! Naturalnie nie ma czym przejmować się. To akurat dobre zimą jest. Dogrzewa otoczenie, piec się nie musi włączać. Takie coś za coś. Ja na ten przykład na zastępczym-awaryjnym zasilaczu przędę i co? I jak podłączę coś pod USB to od razu z pinć stopni na + jestem.  :wink:
kolejny oszczedny :)

RafałS

A latem! Latem to dopiero jeste niedościgniony.  :wink:  :wink: :wink:

administ

Cytat: admin w 2015-03-15, 18:21:26
https://youtu.be/bq8f8qhj7Oc - kwiecień będzie ciekawy tego roku... ;)

Przyjrzałem się jeszcze raz i Alfred od kryminałów by pochwalił za tę robotę. Fachowo zrobione z rosnącym napięciem, a końcówka wielce wymowna, bo główny bohater w żółtym, odjeżdża i nie wiadomo co dalej... :shock:
Super! :D

Radzio

:D
W żółtym powiadasz, ... hmm, biały jest spoczko, ale to z wiekiem przychodzi. :wink: Byleby czego czarnego nie dosiadł. :lol: ;)

administ

Radziu, ale przyznaj, napięcie rośnie... ;)

Radzio

:lol:
Gdyby nie ten wielokropek, to ... . :wink: :mrgreen:

administ

Wleio, wielo zaraz... ;)

Radzio

:lol:
O tak! Teraz jest wzrost. :lol: :lol: :lol: :wink:

administ

Na goooglu+ ma już Dark ponad 300tys. wyświetleń! :D

Radzio

Uuu. Jak kiedy biernych praw nabierze, to nie będzie przeproś. :wink: :mrgreen: :P :lol: :lol: :lol:

administ

Radziu!
Ale rebusem walisz! :shock: ;)
Nie ma drzewa, co mu siekierka rady nie da. :lol:
Tylko co po... ;)

Blackend

administ

O!
I to jest jakieś rozwiązanie! ;)

Radzio

Mam tyle wariantów, że będę wybierał z pośród nich instynktownie. :wink:
...
A ja lubię poniedziałki! :lol: :lol: :lol:

administ

Wariantów wiele, ale scenariusz jest taki: stare uschnie samoistnie i starczy... ;)
A sadzić nic nie trzeba. Samo wykiełkuje... 8)

Blackend

No ale przynajmniej podlać by się przydało. ;)

Gavroche

Można też olać. :D