Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Uniodebilizmy

Zaczęty przez Zyon, 2014-06-27, 10:32:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ale póki co, to trzeba będzie im słono płacić za okupację. ;)

renia

Niemcy ponoć zarabiali na stacjonujących u nich wojskach amerykańskich... :roll: :lol:

administ

Bo Niemcy na wszystkim zarabiają... ;)

renia

Na imigrantach z Afryki też... :roll:

administ

Na tym najwięcej.  8)

renia

I tak im nie zazdroszczę... 8) :lol:

administ

A dlaczego zaraz zazdrościć?  :shock:
Bidoki tyrają i nawet strajkować o godność nie ma komu, tylko to zarabianie ojro w gałach mają.  :?
A nie jak tu - z kolan za pięć set+ ... ;)

renia

administ

Bez żadnej fantazji nawet jak tego piwska litrami pochlają...  8)
A nie jak tu po pięciu setach+ dopiero się zaczyna. ;)

renia

Nie powinno się spraw generalizować... :roll:

administ

Ale to stare dane za tamtych, co nic nie robili, a nie gdy pis zaczął rozdawać i to nie ze swojego pięciu set+  8)

renia

Już uaktualnione... :P

administ

A piwskami to niech Twój motylek oczu nie mydli, tylko na sety przeliczy! ;)

renia

Jest napisane "jak byk":
"Choć Polacy za kołnierz nie wylewają, wcale nie mają pierwszego miejsca w Europie, jeśli chodzi o ilość spożywanego alkoholu. To zajmują? Litwini! Polsce przypadło dopiero szóste miejsce w rankingu i to ex aequo z Łotwą,Węgrami, Słowacją i Wielką Brytanią."

administ

Cytat: renia w 2018-09-21, 21:53:20
Jest napisane "jak byk":
"Choć Polacy za kołnierz nie wylewają, wcale nie mają pierwszego miejsca w Europie, jeśli chodzi o ilość spożywanego alkoholu. To zajmują? Litwini! Polsce przypadło dopiero szóste miejsce w rankingu i to ex aequo z Łotwą,Węgrami, Słowacją i Wielką Brytanią."

A to bardzo przepraszam, to oni alkohol na piwska półlitrowe przeliczyli, czy jak?  :shock:
Bo nie czytam najwyraźniej ze zrozumieniem i pogubiłem się już całkowicie w tych sztukach set przeliczeniowych... ;)

renia

Nie szkodzi, ja też się nad tym nie zastanawiałam...  :roll:
Ale na przekór "muszę" pisać... 8) :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Jaki film? Ja tam same komentarze widzę... :roll:

Zyon

:lol:
No przeciez jest film pod tekstem, na srodku obrazka jest niebieska strzalka, trzeba w nia kliknac :D
Work Buy Consume Die