Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

anakin

Cytat: admin w 2015-10-18, 18:33:57
Spoko, Doktorowi się nie chce peruki wdziewać, a oficjalnie bez niej nie wystąpi!  8) ;)
Rozumiem, szanuję, nie zmuszam.  :?

A Panorame i Teleexpres czasem oglada? Kilka tygodni temu w Panoramie mowili o tym, ze lekarze znalezli diete na raka, przedwczoraj czy wczoraj o tym samym mowili tez w Teleexpresie. Oczywiscie jest to dieta bez weglowodanowa. W obu dziennikach edukowali tez, ze naukowcy odkryli, ze komorki rakowe "zywia sie cukrem".

Jarek

administ

Spoczko, jeszcze troszkę i będą 'Kwaśniewskim" leczyć wszystko.   :D
Jakby co, to Dieta Optymalna się to nazywa...  8)
I lepiej o tym nie zapominać lub co gorsza udawać, że się nie wie.  :? 

Zyon

Najlepiej to podobnio sie wstydzic, bo siara przy laskach.....  8)
Work Buy Consume Die

Maniek

Cytat: Zyon w 2015-10-19, 09:09:20
Najlepiej to podobnio sie wstydzic, bo siara przy laskach.....  8)

no co ty? nereczki wołowe, wysmażone na smalcu? prawdziwie męskie danie :)

Diogenes z Synopy

moja krewniaczka 22 lata,  właśnie z powodu siary zjadła przy mnie śniadanie celebrytów. Buła sucha napompowana i starte zdrowe warzywa ( marchewka, i inne cuda ), na deser zmierzyła sobie temperaturę i łyknęła garść drażetek.  Za jadłospis płaci dietetyczce, za drażetki konowałowi, autorytetowi. Żal mi jej ( tarczyca, otyłość ) . Wskazałem już któryś raz - gotowe rozwiązanie ( książki na stole u dziadka) . Bez odzewu. Nieszkodliwy wariat ze mnie.

:?

anakin

Cytat: admin w 2015-10-19, 08:22:40

W obu materialach, ani jedno ani drugie nie padlo. Chyba nie slyszeli o Janie Kwasniewskim i jego projekcie pt. "Dieta Optymalna".

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-10-19, 11:54:32
moja krewniaczka 22 lata,  właśnie z powodu siary zjadła przy mnie śniadanie celebrytów. Buła sucha napompowana i starte zdrowe warzywa ( marchewka, i inne cuda ), na deser zmierzyła sobie temperaturę i łyknęła garść drażetek.  Za jadłospis płaci dietetyczce, za drażetki konowałowi, autorytetowi. Żal mi jej ( tarczyca, otyłość ) . Wskazałem już któryś raz - gotowe rozwiązanie ( książki na stole u dziadka) . Bez odzewu. Nieszkodliwy wariat ze mnie.

:?
Szkodliwy dla Siebie ze szkodą ,a masz za to . :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2015-10-19, 08:22:40
[/quote
Oby to nie był Zięba Atkins ,albo inny uzdrowiciel  :shock:

Blackend

Na Atkinsa moda już minęła, ale fakt, że jak o Doktorze znowu zrobi się za głośno, to wyciągną Atkinsa z kapelusza.  8)

Jarek

Wiesz dałem przykład taki prosty ,wiesz o co chodzi  :lol:

Blackend

Jarek

Było parę  pracowitych skromnych osób ,ale góra była tak pyszna ,że dziś ta zła opinia spływa po nich bo byli w OSO . :lol:

Jarek

Bo to przystojniaczek . :lol:pożyteczny w działaniu na rzecz ludzi . 8)

administ

Cytat: Blackend w 2015-10-19, 20:07:49
Na Atkinsa moda już minęła, ale fakt, że jak o Doktorze znowu zrobi się za głośno, to wyciągną Atkinsa z kapelusza.  8)

Ale zupy kapuścianej już nie reanimują.  8) ;)