Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ty byś nie mógł nim być? A właściwie to po co film?  :roll:
Może być kameralnie bez kamery... :lol:

Mirek

No żeby nas chwalono i przykład brać  było z kogo.

Diogenes z Synopy

Cytat: Dasna w 2016-05-03, 06:32:17
Wzięłam i posłuchałam , bo nie wiedziałam do tej pory , kto zacz ?.
Hm?  :? No, ale nie powiedział , nic nowego.
Może gdzieś  mówi coś odkrywczego?  :roll:
A kto to w ogóle jest? Skąd się nagle wziął? :roll:
Z Australii.  Nawet Bractwo Optymalne tam prowadził.
...dla Ciebie nic nowego, ale dla Bidronkowców to rewolucja.  Ostatnio spotkałem  sąsiada,  to zanim się odezwałem ( z pół godziny ) to w skrócie opowiedział mi książki i filmy jego  ;-)  . Rzekłem - że owszem - słyszałem, odparł - to normalne bo teraz wszyscy są na zdrowym żarciu. Kupował przy mnie 1 kg oleju z kokosa i suszoną lucernę, bo mu swojego z ogrodu zbrakło. A i jajka też kupuje od kur z kogutem  ;-)  .  80 lat.

Anulka177

grenis

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-05-03, 11:38:12
...dla Ciebie nic nowego, ale dla Bidronkowców to rewolucja.  Ostatnio spotkałem  sąsiada,  to zanim się odezwałem ( z pół godziny ) to w skrócie opowiedział mi książki i filmy jego  ;-)  . Rzekłem - że owszem - słyszałem, odparł - to normalne bo teraz wszyscy są na zdrowym żarciu. Kupował przy mnie 1 kg oleju z kokosa i suszoną lucernę, bo mu swojego z ogrodu zbrakło. A i jajka też kupuje od kur z kogutem  ;-)  .  80 lat.
A supli jeszcze nie kupuje od pana Zieby?
http://ukryteterapie.pl/kategoria/suplementy

Tanie srebro ma  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Anulka177 w 2016-05-04, 12:06:49
Olej z kokosa ma w swoim ogrodzie?  :shock:

lucernę. Wiedziałem, że lucerna ma wiele składników i jest zdrowa.  A zawsze myślałem że dla krów  :roll: .

Cytat: grenis w 2016-05-04, 13:50:38

i olej z rybek. Ostanio na Planete+  film oglądałem jak się go wyrabia w Ameryce Płd i paczkuje w Europie.  Dzienks  ;-)

renia

Cytat: grenis w 2016-05-04, 13:50:38
Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-05-03, 11:38:12
A supli jeszcze nie kupuje od pana Zieby?
http://ukryteterapie.pl/kategoria/suplementy

http://ukryteterapie.pl/kategoria/suplementy/epa-forte-90

A to? Olej z ryb z olejem z wiesiołka? Dr Kwaśniewski pisał, że olej z wiesiołka jest najgorszym olejem.
A najlepsze tłuszcze to są masło, szpik, słonina i łój z młodych opasów... :lol: a nie tłuszcz rybi...

renia

I to jest to... :D Ty, Teresa masz linki na wszystko i zawsze wyciągasz nas nimi, jak na smyczy, na właściwą drogę...  8) :lol:

administ

A co to za "ataki" - przecież to wspaniała darmowa reklama jest.  :lol:
Atak, to jak pan Zbyszek zatwierdzi prokuratora na "sprawę Zięby".  8)

renia

Poczekajmy na przebieg wydarzeń, dopiero się rozkręca. Ale źle nie życzę Jerzemu Ziębie, otwiera on wielu osobom oczy na nieudolność medycyny akademickiej i powiązania jej z farmacją, której celem jest generowanie zysków, a nie wyleczenie ludzi...

administ

No właśnie dlatego bardzo złą robotę robi, bo nie wolno podważać tak jawnie zaufania do instytucji zaufania publicznego.  8)

renia

Cytat: renia w 2016-05-05, 08:14:54
Poczekajmy na przebieg wydarzeń, dopiero się rozkręca. Ale źle nie życzę Jerzemu Ziębie, otwiera on wielu osobom oczy na nieudolność medycyny akademickiej i powiązania jej z farmacją, której zadaniem jest generowanie zysków, a nie wyleczenie ludzi...

Wiem, że dr Kwaśniewski pisał o tym wcześniej i lepiej (bardziej profesjonalnie), ale to trochę przycichło... :roll:
I chociaż dr Kwaśniewski był i jest lekarzem medycyny, to też próbowano zrobić z niego znachora... :?

Diogenes z Synopy

gdyby lekarze leczyli to nikt by na jego wykłady nie przychodził i książki nie kupował. A jest bestselerem.
Powtórzę za nim:  Wyleczalność chorób przewlekłych w medycynie akademickiej jest zerowa.    Mam wątpliwą przyjemność znać paru konowałów.   Jak ktoś taki może przystępować do komunii świętej i patrzeć tym ludziom zniekształconym przez choroby w oczy?   8)   :?  ;-)  .

administ

Nie jest źle, bo jeszcze nie poruszają jego życia osobistego.  8)

grenis

Cytat: renia w 2016-05-04, 15:26:08

http://ukryteterapie.pl/kategoria/suplementy/epa-forte-90

A to? Olej z ryb z olejem z wiesiołka? Dr Kwaśniewski pisał, że olej z wiesiołka jest najgorszym olejem.
A najlepsze tłuszcze to są masło, szpik, słonina i łój z młodych opasów... :lol: a nie tłuszcz rybi...

Ale na czyms trzeba zarabiac, nie?
60g odpadow rybnych za 95zl to niezle bicie  :lol:

Sklad kapsulek
https://ekodlaciebie.pl/zdrowie-i-uroda/828-ultraczysty-epa-forte-90-60-kapsulek.html

Zyon

Niezly kosmos z tym jego sklepem, solniczka z ekodrewna za 4 dychy :D Stwierdzam, ze jednak robi szkode ten pan, juz mi sie znudzilo przekonywanie ludzi jedzacych zoltka i watrobke zeby nie zarli tego szajsu D3, K2MK7 i C, ale to bezskuteczne, dzisiaj ludzie po prostu lubia zrec suple.
Work Buy Consume Die

Gavroche

A zwłaszcza Polacy. :D
Kumpel z Anglii, pracuje w aptece, mówi, że jak ktoś kupuje suple to na 90% Polak. :lol:
Chyba przez tę polską telewizję na Wyspach...