Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Chleb optymalny ( nowa wersja )

Zaczęty przez adampio, 2014-08-19, 08:32:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Spoco, (co znaczy spokojnie...  :wink:) nie trzeba się tłumaczyć, aby czasem coś napisać, bo widać, że się żyje...  :wink: :mrgreen:

Zyon

No dobra, chleb juz jest ustalony, ze trza jesc. Ale z czym ten chleb jesc?
Work Buy Consume Die

renia

...I czym popijać? :roll: Czy ponoć nie szybciej niż pół godziny po jedzeniu powinno się pić, żeby soków żołądkowych nie rozcieńczać? :lol:

adampio

No jak to?
Jezeli chleb to i Cola, no  nie?
Jak rzadzic to rzadzic!!!
Piwo nie dobre bo ze slodzikiem i jest bardziej szkodliwe od coli.
Albo po prostu wino wytrawne - to chyba najlepsze rozwiazanie. Dobra "Reserva" koniecznie z Hiszpanii, no moze byc tez portugalska. Tylko 2,5 gr weglowodanow w 100 gr plynu  :lol:

adampio

A tak na marginesie, dlaczego nie wolno zmieniac zdjecia w swoim awatarze? Panie admin, co?

administ

A bo coś poknociłem w panelu administracyjnym, ale wolę nic nie naprawiać, aby gorzej nie było!  :shock:  :wink:

administ

Zleciłem przeflancowanie forum na nowszą wersję, ale nie mają czasu, aby od ręki zrobić i tak zostało...  :wink:

Zyon

Cytat: admin w 2014-08-19, 12:05:32
Cytat: MariuszM w 2014-08-19, 11:59:04
chwilunia chwilunia, ziemniaki na surowo sa niejadalne, a dr powiedzial..... :lol: ;)
sam czytalem :D

Ja tam robię gorsze rzeczy, bo codziennie jem jedną sztukę patcha w ramach uzupełniania Wit. C, ale nie jestem na DO, tylko tłuszczyk miłuję... :wink: :mrgreen:
No dobra, to co w koncu mialo byc zamias tego "patcha"? :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Zamiast "t" ma być "r", bo polskie jabłka są najlepsze.  :D

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-08-19, 16:37:07
Zamiast "t" ma być "r", bo polskie jabłka są najlepsze.  :D
To jest jedna teoria, a druga mówi, że to od "peach", brzoskwinia.
Ale skoro tu sami inteligentni, to wią, że i jedno i drugie jest ok.
A ci wybitnie inteligentni mogą sobie pozwolić na chlebek i wafelki, bo tak i już, prawda Dasna? ;)

W Biblii stoi, że jak nie ma inszych źródłów wyngla, to garść bieluchnej mąki wziąć i na kamieniu podpłomyka upartolić 8)
Oczywiście tym co same nie umiom, to papryka musowo tylko pod wędlinę, żeby se krzywdy nie zrobić  :lol:
Choć apropos bredzenia, to jest gdzieś wyraźnie napisane, że i pierogi od mamusi i kaszę gryczaną ten paprykowiec wsuwa... ;)
Oczywiście na potrzeby dyskusji tylko papryka lub ewentualnie sporadycznie pierogi, bo wiadomo, że u siebie to belkę trudno dostrzec, he, he :)

Radzio

Belkę, znaczy drążek?! Szok! :lol: :lol: :lol: ;)

Gavroche

A ja właśnie kawał prosiaczka pieczonego w piwie zeżarłem na śniadanie.
Bez chleba, papryki, wafelków i belków. ;)

Radzio

:lol: :lol: :lol:
A niby polityką się wzdragasz, a tu ... proszę bardzo. ;) :D

Gavroche

Zbieżność drążków tylko. :D

Radzio

:lol:
A ja to tak, przez chwilkę, rozumem. "Bez ... belków", czyli bez, a teraz już zbieżność jest. ;)
:lol: ... jutro. ;)