Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Pierwsze na swiecie panstwo "optymalne"

Zaczęty przez adampio, 2014-08-24, 12:03:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: adampio w 2014-08-25, 13:48:01
CytatSzwajcaria ma ponoć przemysł farmaceutyczny na najwyższym poziomie, światowym.

Byc moze Radzio ale nie maja aptek na kazdym rogu ulicy.  :D

Jak to? :shock: Cudzym chwalą, a swego nie znają. :D
A nachlanym Szwedom w Danii właśnie Szwajcarzy powinni u Ciebie apteki pootwierać, bo do nas za daleko i na ławkach nie ma chlania. ;) :lol:.

Cytat: admin w 2014-08-25, 14:34:38
Bo oni są źle zdiagnozowani!  :?  :wink:

I muszą umierać zdrowi. ;) :D :lol:

administ

Umrzeć zdrowym, to klęska medycyny!  :shock:

Radzio

:shock:
Ależ to cios dla całej cywilizacji, ... a jako wyschnięty wiórek taki zdrowy odejdzie, to nawet pomniczka nie będzie na kim postawić. :roll:

adampio

Eeee tam!!! Od razu zdrowy!!!
Lekarze zawsze wynajda jakas chorobe i juz nie umiera zdrowy. Nawet jak nie bedzie taki pacjent chorowal i um,rze ,mlodo to i tak w karcie pacjenta napisza powod zgonu: choroba serca no chyba, ze mu co innego stanelo a nie secre. :lol:

Radzio

Wiesz, my tu z Szefu ani o mniejszym, ani o większym źle nie rozprawiamy. Dobro nam po łbach się kołacze. :D
Chyba że straciłem węch ... . :roll: Trop! Znaczy trop, tak miało być. :D
A jeśli to Szefu go stracił, ... eee, niemożliwe, tego tropu tak umyślnie nie da się zgubić. ;) :D :lol:

renia

Cytat: adampio w 2014-08-25, 18:24:08
Eeee tam!!! Od razu zdrowy!!!
Lekarze zawsze wynajda jakas chorobe i juz nie umiera zdrowy. Nawet jak nie bedzie taki pacjent chorowal i um,rze ,mlodo to i tak w karcie pacjenta napisza powod zgonu: choroba serca no chyba, ze mu co innego stanelo a nie secre. :lol:

U mojej Mamy napisali "zgon z powodu choroby układu krążenia", bo lekarka powiedziała, że coś trzeba wpisać, ze starości się nie umiera... :?

Radzio

"Całkowite i trwałe ustanie wszelkich procesów metabolicznych w organizmie pacjenta". Ładny kwiatek, bo się nie znam?! :D

administ

Ale dusza nadal betaoksyduje!  :wink: :mrgreen:

Radzio

Ta, z diabłem w parze. ;) :mrgreen:
Na stronie- co to ją Zyon pamięta, bądź nie omija- pewna osoba wyraziła pogląd, że właśnie Polacy mają z tym problem, otóż dla nich śmierć biologiczna to jest wszystko- uprościłem jak mogłem. ;)
Być może to jest prowokacja, a być może Lachy to właśnie takie metafizyczne "gupki" są. ;) :lol:

administ

I tam, tylko płytkiej wiary...  :wink:
A Wyraj czeka.  :D

Radzio

I stąd ten pośpiech byle do jesieni, byle do zimy, byle do wiosny, do Wyraju w końcu, a i tam coś zakombinują te duszyczki. Byle szybciej. :D