Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Na fazę nic się nie poradzi!  :shock:  :wink: :mrgreen:

adampio

Dziwne sa te zachcianki. Ja nigdy czegos takiego nie przezyle. Ows<em czasami mam ochote na cos tam ale nie miesiacami. To moze trwac chwile. Czesto mam ochote na polskie ogorki kiszone...ochota przechodzi kiedy sobie wytlumacze, ze nie mam szans ich tu dostac. I tak juz 27 lat suie oszukuje :lol:

renia

Cytat: admin w 2014-10-07, 21:59:24
Na fazę nic się nie poradzi!  :shock:  :wink: :mrgreen:

Szczególnie na fazę Księżyca... :twisted: :? 8)

renia

Cytat: adampio w 2014-10-07, 22:02:46
Dziwne sa te zachcianki. Ja nigdy czegos takiego nie przezyle. Ows<em czasami mam ochote na cos tam ale nie miesiacami. To moze trwac chwile. Czesto mam ochote na polskie ogorki kiszone...ochota przechodzi kiedy sobie wytlumacze, ze nie mam szans ich tu dostac. I tak juz 27 lat suie oszukuje :lol:

A dlaczego ich sobie nie robisz? Hę? :shock: 8)

renia

Tylko nie pisz, że nie masz czasu, bo musisz płot trzymać, żeby wiatr go nie porwał... 8) :lol:

adampio

He!! hmm, no nie.
Plotu trzymac nie musze, juz :lol:
A z ogorkami to jest tak, ze nie ma tych krotkich w sprzedazy a te tzw cieplarniane, te dlugie nie smakuja zakiszone :lol:
Ale zawsze mge Ciebie poprosic o pomoc i w drodze powrotnej do domu mozemy sie spotkac gdzeis pod Wloclawkiem na malej czarnej. Ja z mala czarna a Ty z ogorkami :lol:
Co Ty na to? :lol:

renia

Propozycja nie do odrzucenia...  :roll: Będę stała pod Włocławkiem z ogórkami... :lol:

administ

No właśnie, teraz jest pod Włocławkiem, a nie we Włocławku!  :D
Co za jazda po mieście, jak za wczesnego tow. Jaruzelskiego, jakby jedno auto przypadało na sto rodzin...  8)

renia

A jeszcze niektórzy na rząd narzekają... 8)

Gavroche

2 pełne jaja
3 żółtka
100 g słoniny
Ogórek gruntowy
Pomidor

Takie żarcie z nizin... ;)

adampio

Cytat: renia w 2014-10-08, 07:15:30
Propozycja nie do odrzucenia...  :roll: Będę stała pod Włocławkiem z ogórkami... :lol:

Wiedzialem, ze sie zgodzisz  :lol:

adampio

Cytat: Gavroche w 2014-10-08, 11:25:26
2 pełne jaja
3 żółtka
100 g słoniny
Ogórek gruntowy
Pomidor

Ano z nizin. Ja zamiast ogorka pije wode ( bo tansza) i dogryzam kozim serem wedzonym :lol:

Gavroche

Cytat: adampio w 2014-10-08, 11:52:40
Cytat: Gavroche w 2014-10-08, 11:25:26
2 pełne jaja
3 żółtka
100 g słoniny
Ogórek gruntowy
Pomidor

Ano z nizin. Ja zamiast ogorka pije wode ( bo tansza) i dogryzam kozim serem wedzonym :lol:
Mam teraz fazę antymleczną ;)
Tylko masło mi smakuje...

renia

Cytat: adampio w 2014-10-08, 11:51:20
Cytat: renia w 2014-10-08, 07:15:30

Wiedzialem, ze sie zgodzisz  :lol:

Tylko podaj mi przybliżoną datę kiedy będziesz przejeżdżał... :roll: chociażby z dokładnością do miesiąca... 8) :lol:

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2014-10-08, 12:23:48
...będę czekała cierpliwie jak Julia... 8) :lol: http://demotywatory.pl/4371931/Po-latach-sterczenia-na-balkonie

Ogórki mogą nie przetrzymać cierpliwości :) 

Dasna

Wkroczyłam w fazę śniadaniowo- omletową. :P

renia

Co wrzucasz na omleta? :roll:

Dasna

Cytat: renia w 2014-10-10, 08:09:47
Co wrzucasz na omleta? :roll:
Nic. Tylko jak kroję to ciut, ciut dokładam Dalfour ze skórką pomarańczową. 8)

administ

Tego, co Ci jakaś angielka poradziła?  :roll: :wink: