Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Gavroche w 2016-05-18, 10:12:21
Mnie też Kielecki przestał smakować, za mocno octowy.
Ale Babuni czy Dekoracyjny jest spoko.
Sam też zrobię, jak nie mam, nawet dwoma palcami w kubku ukręcę, fajny wychodzi, taki ciężki. :D
Ten Babuni to smakuje jak olej, juz wole Ketrzynski. Ale i tak Kielecki najlepszy ciagle :D
Work Buy Consume Die

Kryanna

No to jeszcze wszystko przede mną  :D
Chociaż mąż ma już na końcu języka coś o moim fanatyzmie ... czuję to przez skórę - znam Go,  kiedyś mi wypali w żywe oczy!

Jarek

A tam mąż ,poznasz sobie fanatyka  :lol:

Kryanna

Wezmę to pod uwagę albo poddam mężu pod rozwagę :D

Jarek

Anulka177

Mój mąż mi ostatnio wypalił, że go chyba od tej diety bark boli! :shock: Więc mu powiedziałam, żeby się najadł chleba z cukrem to mu przejdzie  :lol: Jakoś nie wypróbował tej mojej recepty na uzdrowienie barku, tylko nadal te żółtka, parówki i wieprzowe skórki popijane wywarem białkowym. Dziwne  :roll:

administ

A bo najwyraźniej kocha i dlatego tak się katuje tymi jajcami i wywarami... ;) 

Diogenes z Synopy

a coś może być z tym ŻO,   :roll: bo mnie ostatnio też bark doskwierał  z tydzień ;-)   :roll:

Anulka177

No i wszystko jasne!  8) :wink: :lol:

Jarek

Cytat: Anulka177 w 2016-05-18, 12:25:54
Mój mąż mi ostatnio wypalił, że go chyba od tej diety bark boli! :shock: Więc mu powiedziałam, żeby się najadł chleba z cukrem to mu przejdzie  :lol: Jakoś nie wypróbował tej mojej recepty na uzdrowienie barku, tylko nadal te żółtka, parówki i wieprzowe skórki popijane wywarem białkowym. Dziwne  :roll:
Dać piwko to zaraz przestanie boleć  :lol:

Anulka177

Przerzucił się na wino  :wink:

administ

Wino nie suplementuje krzemu tak dobrze jak piwo.  :?

renia

Cytat: renia w 2016-05-18, 06:28:43
Dzień dobry. Pochmurno, noga boli, znaczy, że żyję... :lol:

Znowu wątki poplątałam... :? :lol:

renia

Cytat: admin w 2016-05-18, 12:31:14
A bo najwyraźniej kocha i dlatego tak się katuje tymi jajcami i wywarami... ;) 

Temat dobry na tegoroczną maturę "czy warto kochać i cierpieć?" :lol:

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-05-18, 12:33:03
a coś może być z tym ŻO,   :roll: bo mnie ostatnio też bark doskwierał  z tydzień ;-)   :roll:

A mnie noga... :? Pewnie te kury już nie takie jak kiedyś... :? 8)

Diogenes z Synopy

boczek 2 plastry, sos z boczku zagęściłem żółtkami, kasza jaglana - ( jak to kasza - d... nie urywa) i kapusta kiszona 2 łyżki.

renia

U nas pierwszy raz polski kalafior z masełkiem i bułką tartę i gulasz wieprzowy od wczoraj i młode bulwy i koperek. Córa obiad robiła...

Blackend

Cytat: Jarek w 2016-05-18, 00:23:10
A jakie pijesz ?

Wczoraj miałem Żywca APA https://piwnihipsterzy.wordpress.com/2014/11/28/zywiec-apa/
taki koncerniak w odpowiedzi na piwa z małych rzemieślniczych browarów, ale całkiem, całkiem szczególnie w porównaniu z tradycyjnym lagerem, który w smaku mocno zbliżył się do wody.  :D

Anulka177

Cytat: admin w 2016-05-18, 15:07:17
Wino nie suplementuje krzemu tak dobrze jak piwo.  :?
Piwo tylko po maratonach, w nagrodę  8)

Blackend

Bossze jaki kierat.  :shock: ;)  :lol: