Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cooleś kazał, w ramach dopasowywania chomąta czy jakoś tak... ;)

Gavroche

Jąderka roślinne?
Pewno dużo testosteronu mają. ;)
Ostatnio widziałem krem z komórkami macierzystymi... soi. :lol:
Dobroczynne ma działanie na bank. :P

administ

Znaczy - konto rośnie? :roll: ;)

Gavroche

Marketingowcom. :D

administ

A co w tym śmiesznego, że marketi kaskę trzepią z krwawicy Narodu Polskiego i polskich prywaciarzy wykańczają?  :shock:  :?
Bo przez osiem lat nic się nie działo, tylko "wina Tuska" o czym wspominały "niemieckie media w Polsce", co źle wróży, ale czas pokaże... ;)  :lol:

administ

Na szczęście dziś przegłosują zakaz handlu w niedzielę, więc będzie cudownie...  8) ;)

renia

Mnie to rybka, bo i tak nie handlujemy. Ale nie jestem za zakazami...  :P

administ

No jak, a biedne matki oderwane od dzieci w niedzielę, zamiast zgodnie na sumę, to muszą tyrać w kasach marketowych, a dzieci bez opieki się bisurmanią zamiast na klasówkę z religii się uczyć!  :shock:  :?

renia

Nie płacz... :cry: 8) :lol:

renia

Dzisiaj u nas barszcz biały w wersji na bogato 8) :lol: Jajka gotowane, kiełbasa biała, na wywarze kolagenowym 8) i zabielony śmietanką. :D Zamiast zakwasu sok z cytryny... 8) :D

administ

Czy wymienić syndromy metaboliczne, które może wywołać taki posiłek u podatnych? ;)

renia

Pewnie dna moczanowa, przebiałczenie, zakwaszenie organizmu, zespół niespokojnych nóg i pociąg do demonstracji... 8)

administ

Cytat: renia w 2016-10-04, 14:13:31
Nie płacz... :cry: 8) :lol:

Mnie to rybka, ale lumpa skacowanego, co za piwo będzie musiał przepłacać w niedzielny poranek, aby ciężkiemu życiu ulżyć, to z całą pewnością nie będzie w smak!  8) ;)

renia

Wszystkim nie dogodzisz... :? 8)

Blackend

To tylko Naczelnik potrafi, bo on wie co Prawdziwym Polakom potrzebne, a resztę na 25lat się zapuszkuje.  :lol:

Diogenes z Synopy

Zrobiłem kluseczki żółtkowe na obiad. Masło, cukier, jagody przysmażone. Trochę śmietany. Jak w barze w prl-u. Tylko cukier był w pudrze, więc nie chrupał.

renia

Cytat: admin w 2016-10-04, 14:20:12
Czy wymienić syndromy metaboliczne, które może wywołać taki posiłek u podatnych? ;)

Wymień...Please... 8)

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-10-04, 16:26:21
Zrobiłem kluseczki żółtkowe na obiad. Masło, cukier, jagody przysmażone. Trochę śmietany. Jak w barze w prl-u. Tylko cukier był w pudrze, więc nie chrupał.

Karę masz? :shock: 8)