Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

OSO - władze

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2014-10-20, 12:56:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: renia w 2015-01-08, 20:28:50
Mnie nie grożą.
Wszystko rotuję. :lol:

Rzetelna prawda! :shock: :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Lekko zmodyfikowac logo, dodac orla i bedzie slicznie  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Dasna

Cytat: Zyon w 2015-02-05, 11:05:11
Lekko zmodyfikowac logo, dodac orla i bedzie slicznie  :lol:
A może będzie ossobuco i pistachio. :mrgreen: :lol:

administ

administ

W lutowym miesięczniku prezentują się "nowe władze" OSO! :shock:
Widzę, że tylko zarządowe kobitki rozsądnie gadają, reszta - bez komentarza... ;)

renia

Już jest lutowy numer?

administ

I jeszcze Pan Longin ma jakiś szczytny cel. :D

administ

Cytat: renia w 2015-02-09, 15:19:22
Już jest lutowy numer?

Jo!
Mam już papierowe wydanie, bo odkąd się na mnie w Jaworznie "redakcja" obraziła, to pdf-u na szczęście nie dostaję. :lol:

renia

Jeśli Ty już masz, to pewnie za tydzień do mnie dotrze... :lol: :wink:

administ

Ale dla tych co mają niedobory tego i owego, a szczególnie tego niedobora na którego nikt nie narzeka jest również o niedoborze wit.D. :lol:
Trza trzymać poziom. ;)

Dawidor

Wybaczcie drodzy forumowicze, ale muszę podzielić się moimi spostrzeżeniami na temat angażowania się pewnej partii w propagowanie dobrego odżywiania.

Lekki niesmak mnie ogarnia widząc jak na grupie żywiących się optymalnie ktoś będzie znowu zbijał kapitał polityczny. I jak to bywa wśród polityków dużo szumu przed wyborami, a po wygranej znowu nikt nie będzie wiedział o co chodzi (czytaj chodzi o pieniądze).

Jestem jak najbardziej za tym by rozpowszechniać prawdę o żywieniu optymalnym, ale przy tej czynności należałoby też jednak pamiętać co innego ma dana grupa partyjna do zaoferowania.

Optymalne odżywianie to zdrowa czynność mózgu. Warto o tym pomyśleć, bo wśród polityków trudno takową znaleźć.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

administ

Ale to już przeszłość, skończyło się na "pierwszym kroku"... ;)

Blackend

Do kanapy starczyło. ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

Wiadomo, bo na każym spotkaniu optymalnym musi być chleb... ;)

Zyon

Chleb posmarowany omega3, posypany D3, K2Mk7 i A, oraz po staropolsku posypany sola to podstawa zdrowej diety.
Oczywiscie przed spozyciem obowiazkowo modlitwa i wszystkie czynniki zadowolone  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Się zdecydujcie, albo tłusto, albo słodko! :lol:
Dawniej razowiec był podstawą diety, ludzie dodawali do niego to, czego brakuje w zbożu: tłuszcz i sól i dobrze im się wiodło.
Nawet ludzkie dzieci na tym rosły, bo zapotrzebowanie na białko mamy niskie jak cholera. ;)
Dla przykładu młody szczur nie rozwinie się prawidłowo na samym zbożu, trzeba dodać bodaj soi.