Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Wafelki z kremem

Zaczęty przez renia, 2014-10-25, 19:13:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2014-10-26, 19:49:21
Cytat: renia w 2014-10-26, 19:23:35
Jak się zje np. takie 2 wafelki raz na 4 lata i wliczy je w dzienny bilans węglowodanów, to z pewnością nic nie zaszkodzą... :lol:

Jasne, tylko że jak zrobisz michę rano, to w południe będzie pusta.  8)
Bo tak niektórzy mają.  :lol:

Każdy mierzy swoją miarą... :mrgreen: 8)

renia

Omyłkowo w zły dział te wafelki wstawiłam... 8) Na DO zakazane...

Radzio

R e w e l a c j a .

Cytat: renia w 2014-10-26, 20:20:07
U nas tak nie jest. 3 wafelki zostały niezjedzone... :? Uschły... :?

Masło nie zabezpieczyło produktu? Ja bym do lodówki schował te trzy smakowite kąski, na zaś.

administ

Coś jest nie tak, ale niech tam Reni będzie...  :wink: :mrgreen:

Zyon

Cytat: renia w 2014-10-26, 21:38:51
Omyłkowo w zły dział te wafelki wstawiłam... 8) Na DO zakazane...
I to czlonek zarzadu! Wstydz sie, juz lepiej jak srutowalas te morele przynajmniej zdrowo przyklad dawalas, bo i nr13 tez wcina  :shock: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Z tą Renią to tylko problemy... :?

Radzio

E, żaden kłopot, podanko skrobnąć do Admin'a z prośbą o przeniesienie tam, gdzie ŻO i po bolączce.

renia

Radzio

zofijeczka

Cytat: admin w 2014-10-26, 18:17:13
Wymieszać susz żółtkowy ze śmietanką, frakcją serwatkową i laktozą ze szczególnym zbilansowaniem aminokwasów egzogennych i to w technologii przemysłowej, to nie takie hop siup, jak dla siebie w kuchni za pomocą miksera albo choćby łychy...  8)  :wink:  :lol:
Oj nie to samo !

Gavroche

Cytat: zofijeczka w 2014-11-05, 23:08:18
Cytat: admin w 2014-10-26, 18:17:13
Wymieszać susz żółtkowy ze śmietanką, frakcją serwatkową i laktozą ze szczególnym zbilansowaniem aminokwasów egzogennych i to w technologii przemysłowej, to nie takie hop siup, jak dla siebie w kuchni za pomocą miksera albo choćby łychy...  8)  :wink:  :lol:
Oj nie to samo !
Adminie, a ta serwatka to taka "warta"?
Pełno jej teraz w odżywkach dla dzieci i sportowców, bo wlepiają kary za wylewanie jej do rzeki, to wymyślili rynek zbytu :D
Gdzieś czytałem, że przez setki lat ludzie wylewali serwatkę świniom czy psom, sami jej nie jedli.
Błąd robili?

administ

Serwatka, pakowane kartofle i ospa to podstawa zdrowego żywienia.  :D
Bekoniaków.  :wink:

administ

Farmerzy pańszczyźniani zaś zastępowali serwatkę mlekiem zsiadłym...
Ospa zaś była w formie chleba.  8) zaśzaś...  :wink:  :lol:

nowy

Renia zapytała a Admin i reszta szyderców chce ją skompromitować. Chyba w jakimś szambie się znaleźliśmy.  Myslę, że administrację powinien prowadzić ktoś poważniejszy.

Gavroche

A o co Renia zapytała, bo w żadnej jej wypowiedzi nie znalazłem pytania... :?

nowy

Fakt, przepraszam. Nie było pytania, była informacja, która powinna być poddana krytyce, a tu co? Atak! Strach pisać cokolwiek, bo jak się nie spodoba adminowi i kolegom, to obrzucą cienką filozofią i ośmieszą. Co się stało z tym forum, to nie wiem. Ja pamiętam inne czasy gdy admin czuwał nad poziomem dyskusji. E! szkoda gadać!

Gavroche

Cytat: nowy w 2014-11-15, 18:36:19
Fakt, przepraszam. Nie było pytania, była informacja, która powinna być poddana krytyce, a tu co? Atak! Strach pisać cokolwiek, bo jak się nie spodoba adminowi i kolegom, to obrzucą cienką filozofią i ośmieszą. Co się stało z tym forum, to nie wiem. Ja pamiętam inne czasy gdy admin czuwał nad poziomem dyskusji. E! szkoda gadać!
To po co gadasz? :D
Renia jest dyplomowanym dietetykiem, w dodatku z poczuciem humoru, nie trzeba jej adwokata.
Wolałbyś merytorycznie pogadać o niewidzialnych węglowodanach w ziemniakach , czy jak?
Skoro jesteś/byłeś tu już dawno powinieneś się czegoś nauczyć: nie samym chlebem człowiek żyje.
A jak potrzebujesz pomocy to do lekarza, albo psychoanalityka, bo drutoterapią pachnie ta Twoja gadanina :D

administ

"nowy" chcesz cuksa?  :wink: :mrgreen:
Albo wyluzujesz, albo się tu nie nadajesz.  8)
To nie jest Forum śmiertelnie poważnych, a tym bardziej chorych!  :lol:
Choć i tacy tu trafiają, i pretensje później mają, że przez drut nie doznali cudu uzdrowienia.  :?  :wink:

Gavroche

A propos, wczoraj jadłem "Twoje" Werterki, bardzo dobre, zwłaszcza pierwszy wsad smakuje świetnie :D
Ale to z masłem i ze śmietanką, nie wiem jak to wstawić w grafik rotacji :lol:

administ

Jeden cukieruś to tylko 3,5g węglowodanów, reszta jego składu jest nieistotna...  :D