Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Śmieszne poglądy i opinie o Janie Kwaśniewskim i "diecie optymalnej"

Zaczęty przez anakin, 2014-11-08, 11:19:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Mnie to nie przeszkadza, bo rozumiem, że shift w pośpiechu może umknąć...  :wink:  :D

Zyon

Cytat: admin w 2014-11-13, 16:13:54
Mnie to nie przeszkadza, bo rozumiem, że shift w pośpiechu może umknąć...  :wink:  :D
Ta, na pewno! Ja slyszalem, ze za kazde napisanie z malej litery albo krytyke Do to od razu siekierowanie!  :shock:
Work Buy Consume Die

Radzio

O! Kolejny nie domaga z uszami. Epidemia jaka, czy zwyczajnie silnoręka patologia?!?

Cytat: admin w 2014-11-13, 15:53:43
Wegetarianizm jest super, można nawet sporych mięśni się dorobić, tylko trzeba to robić fachowo, a nie wg wegepoglądów.
Sam bym sobie jakąś fajną dietę przysposobił, ale ...  :roll:
Powiedzmy modnie -  grupa krwi mi nie pozwala!  :wink:  :D

Bardzo dobra wiadomość, znaczy, że religia już nie jest w modzie. :mrgreen: ;)
Z niemałym, Całuśnym, wyjątkiem. Ale to Żelbeton, nie ma powodu do zdziwienia.

Gavroche

Radzio

Emegrensy bezpowrotnie potrzebuje ten, który Boga swego wzywa nadaremno! To akurat jest proste, Sfaniaczku.
I to w jakiej przyziemnej sprawie, na ratunek dla ... Pierwszego Lepszego Zajebańca. O!

Gavroche

nowy

Cytat: MariuszM w 2014-11-08, 12:25:23
Najlepsi w obrzucaniu blotem som wegecostam  :)
teraz wiem, kto mnie od wczoraj obrzuca błotem! Mariusz, przejdź na dietę dr Kwaśniewskiego a będziesz lepszy. :)

Blackend

Nowy coraz lepiej Ci idzie, a jak ucieszysz chłopaków.  :lol:

administ

Jajcarz z niego na całego...  :lol:
Ale" folklor" też musi być, tak dla równowagi.   :D

nowy

Cytat: admin w 2014-11-08, 12:13:19
Dla mnie to nic śmiesznego, ponieważ Rodzinę mi szargają publicznie, dlatego taki wątek jest dla mnie niestosowny na tym Forum, co nie znaczy, że będę usta kneblował, jak jaki bananowy dyktator.  8)
Doktorowi nie może zaszkodzić już żaden paszkwil. Zasługuje raczej na Nobla. Poza Nim, każdy pracuje na siebie i buduje swój image w codziennej pracy i szacunku dla innych

Blackend

administ

Ma się rozumieć, jeśli w granicach społecznonormatywnych.  :wink:

Zyon

Cytat: nowy w 2014-11-16, 18:09:41
Cytat: admin w 2014-11-08, 12:13:19
Dla mnie to nic śmiesznego, ponieważ Rodzinę mi szargają publicznie, dlatego taki wątek jest dla mnie niestosowny na tym Forum, co nie znaczy, że będę usta kneblował, jak jaki bananowy dyktator.  8)
Doktorowi nie może zaszkodzić już żaden paszkwil. Zasługuje raczej na Nobla. Poza Nim, każdy pracuje na siebie i buduje swój image w codziennej pracy i szacunku dla innych
No no, ty juz pokazales swoj szacunek dla innych oceniajac ich iloraz inteligencji i zarzucajac pisanie szyderstw. Brawo Panie Wacek, szacun na calego :D
Work Buy Consume Die

administ

To Wacław jest?  :shock:
A to mnie zmylił cwaniaczek!  :lol:
No, ale nie mam sumienia siekierować, może się poprawi...  8)

Gavroche

Zyon

Cytat: Blackend w 2014-11-16, 18:10:15
Jajcarskie forum to i na jajca miejsce się znajdzie. ;)
Jajca to podstawa mozna smialo rzec a w dodatku sa wegetarianskie  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend