Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Pytanie do Admina

Zaczęty przez grenis, 2015-01-02, 11:11:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Nie ma tak dobrze, trzeba wszystko czytać.  :twisted: ;)  :mrgreen:

Maniek

no i fajnie, że się wyjaśniło, bo też już myślałem, że Admin "zabłysnął" jakimś nowatorskim pomysłem ;)

Gavroche

Ja myślałem, że Anaś pomylił Grenis z Gavroche, jak to nasz pan "mięsożerna dieta" ma w zwyczaju i coś mu spsocił... :D

Gavroche

W sumie z Zyon też mógł pokitłasić :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2015-01-03, 14:49:16
Cytat: Zyon w 2015-01-03, 14:06:32
szkoda, ze grenis sie wykapal w goracej wodzie i zamiast poczekac na jakies oficjalne dementi skasowal konto

Zawsze może wrócić, a ja trochę skołowany byłem expanderami, megamajtami, łączami i tak wyszło.  :?
Do tego tak chciałem ustawić Forum, aby się samo pilnowało i nie zauważyłem, i tej zmiany.

Jak dla mnię, to świetny karnawałowy quizzz z tego wyszedł, znaczy ... zabawny taki. :lol: :wink: :mrgreen:

Teresa Stachurska

Mnie się dziś ulotniła poczta ze skrzynki e-mail, kompletna. Kontakty też. Będzie nowa... czy jakoś tak. Ale i nieporozumienia będą :? 

administ

U! To bardzo przykre, ale kopia zapasowa gdzie w chmurze nie została?  :roll:

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2015-01-03, 20:08:04
Mnie się dziś ulotniła poczta ze skrzynki e-mail, kompletna. Kontakty też. Będzie nowa... czy jakoś tak. Ale i nieporozumienia będą :? 

Żądaj odszkodowania... :evil: 8)

Radzio

Przykre jest też to, że takie cuda jak Bat, Outlookexpress itp. poszły wielu do lamusa, bowiem ktoś sprytnie zagaił, że na zewnątrz korespondencja jest bezpieczniejsza, a i pamięć można lepiej wykorzystać. :?

administ

Radziu lepiej im dać dobrowolnie do wglądu, niż mają się włamywać...  :wink: :mrgreen:

Radzio

:lol:
Jestem nieco innego zdania, ale zdaje się, że o to właśnie cho. :lol: :lol: :lol: :wink: :mrgreen:

Teresa Stachurska

Cytat: admin w 2015-01-03, 20:17:59
U! To bardzo przykre, ale kopia zapasowa gdzie w chmurze nie została?  :roll:

Pojęcia nie mam :? 

administ

A jeśli tak, to nie ma, no chyba, że na koncie Microsoft, ale ono od ósemki jest chyba wymagane.  :?

Teresa Stachurska

Radzio

Nic takiego. O pogodzie pitolimy. :D

administ

I o miłości bliźniego!  8)

Zyon

i o OSO [kocia morda mode on]  :shock: :shock:  8) :lol:
Work Buy Consume Die

Radzio

I o musach. :lol: Takich owocowych. :lol: :lol: :lol:

administ

Cytat: Zyon w 2015-01-09, 10:20:35