Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty?

Zaczęty przez vvv, 2015-05-17, 23:44:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Ale udowadnia, ze zdanie ponizej jest prawdziwe. Sila prezciez jej nie wcielili.
Cytat: Zyon w 2015-06-01, 15:24:43Sa ludzie, ktorzy biora swoja prace w parlamencie na serio.
Work Buy Consume Die

administ

A guzik, bo woli fotel ginekologiczny, niż maszynkę do głosowania.  8)
Rzuciłbym tu "żarcik" światopoglądowy, ale nie chcę kobiety obrazić i atmosfery podgrzewać. ;)

administ

Cytat: Gavroche w 2015-06-01, 15:45:43
Podobnie jak są księża z powołania. ;)

Znaczy, o odmiennych preferencjach? :roll: ;)

Gavroche

Maniek

Cytat: admin w 2015-06-01, 15:59:43
A guzik, bo woli fotel ginekologiczny, niż maszynkę do głosowania.  8)
Rzuciłbym tu "żarcik" światopoglądowy, ale nie chcę kobiety obrazić i atmosfery podgrzewać. ;)

Dawaj :)

administ

Teraz to mnie z głowy wyleciało, ale Blackend ma rację niestety i nie ważne kto będzie przy korycie, bo układ jest ten sam.
Bardzo smutne i nierokujące dobrze na przyszłość.

Zyon

Zalozcie PPP, Polska Partie Pesymistow, czuje tu wielki POtencjal  :lol: :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-05-31, 12:00:44

Do tego potrzebny człowiek rozumny.  Koło zamknięte  :)   patologiczna czynność umysłu  , bo .......

W podręcznikach do marketingu politycznego zakłada się, że większość ludzi mało rozumie i łatwo ich zmanipulować.

Cytat

poseł PO Sonik powiedział między innymi: „Platforma zachowuje się jak wieloryb, który wpłynął z oceanu do zatoki i nie bardzo wie, jak wrócić. Po ośmiu latach ludzie nie chcą już wyłącznie marketingu politycznego

http://www4.rp.pl/article/20150531/OPINION/305319897

facet ma rację, marketing powinien działać góra  4-5 mc-y   -     to fenomen ( z pkt widzenia manipulanta )

wg mnie,   problemem jest nie tyle co  dupokracja ( bo to  nawet działa gdzieniegdzie - jako tako  -   Szwajcaria, Holandia , Skandynawia )  -     ale problemem wszechobecna patologiczna czynność umysłu  - pozwalająca na całkowitą sterowalność  .  Mam  wrażenie , że dyskusja schodzi na złe tory.  Maniek , Mariusz -   to jest wszystko jedno , czy pis , sris  , kukis , peło.    Polityka to sztuka zdobywania władzy i utrzymywania jej.  Narzędziem do tego jesteście Wy .  I to od was zależy jak dalece dacie zmanipulować . Widać, udaje się  ;-)

Co zrobić, ażeby tę chorobę  ( niedoczynność umysłu )  pozbawić pazurów, zmniejszyć intensywność , aby nie była tak powszechna ?    Tu jest klucz .   :)

MariuszM

Ja zmanipulowany???  :lol: Jedyne osoby,kt rozumieja o co mi chodzi to Zyon i Blackend,kolejnosc przypadkowa. :D

Maniek

Cytat: MariuszM w 2015-06-01, 18:12:57
Ja zmanipulowany???  :lol: Jedyne osoby,kt rozumieja o co mi chodzi to Zyon i Blackend,kolejnosc przypadkowa. :D

pewnie jeszcze jakieś 20-30% społeczeństwa głosujących na PIS ;)

Diogenes z Synopy

kontynuując problem patologicznej czynności  umysłu   ...    i manipulacji .

żeby sprzedać w Polsce jakiś produkt  np spodnie czy buty,   przedsiębiorca  musi zrobić wszystko , aby klient nie dowiedział się,  że jest to wyprodukowane w Polsce . Z takim czymś spotkałem się jedynie w Rosji i na Ukrainie :)

Nie winić nam tego biznesmena  ( ten chce dobrze  - zyski  )  , ale tę chorobę trapiącą naszych obywateli .

http://firma.pb.pl/4163896,35696,polskie-marki-brzmia-obco

Maniek

Diogenes, manipulacja manipulacją, a rządy PIS/SAMOOBRONA/LPR to historia współczesna.
Marsze smoleńskie i pisowscy eksperci naciągający fakty też.
Można nawet stwierdzić, że pierwszym i głównym promotorem "bula WSI" był Kaczyński i jego partia. Przecież gdyby nie on, ani Tusk, ani Komorowski w życiu by nic nie wygrał.  :lol:

administ

Cytat: Maniek w 2015-06-01, 20:21:36
, a rządy PIS/SAMOOBRONA/LPR to historia współczesna.

A jaka tam współczesna jak to było dziesięć lat temu, to dla nastolatków zamierzchła przeszłość jest.  8)

jukor

Jeden zamiata pod dywan, to inny promuje. :wink:

administ

A jakby się kto pytał, dlaczego MariuszaM jest wywalony to odpowiadam, że nie dostosował się do - http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4882.msg369121#msg369121

Blackend

O budowaniu swojej marki decyduje przedsiębiorca na podstawie zimnej kalkulacji, a nie urzędas z Ministerstwa Gospodarki.
Zlikwidować ten nikomu niepotrzebny urząd jak i wiele innych urzędów, zmniejszyć dzięki temu podatki i pozostawić prywaciarzom pieniądze na budowanie własnej marki.  8)
Że też urzędasy mają najwięcej do powiedzenia u kogo ma konsument kupować i co ma robić z SWOIMI pieniędzmi prywaciarz.  :?

Sandman80

Cytat: Maniek w 2015-06-01, 20:21:36
Diogenes, manipulacja manipulacją, a rządy PIS/SAMOOBRONA/LPR to historia współczesna.

Rządy PO PSL to obecne czasy.  :lol:  :lol:

Zyon

Urwal panowie, co wy odpier...niczacie, z powodu polityki skakac do gardel? Dlaczego Mariusz usuniety?  :evil:
Work Buy Consume Die

jukor

Współczesną historię, to dzięki PO mamy, za co :zadowoleni" ludzie podziękowali.

administ

Cytat: Zyon w 2015-06-01, 20:34:28
Urwal panowie, co wy odpier...niczacie, z powodu polityki skakac do gardel? Dlaczego Mariusz usuniety?  :evil:

Potknął się o coś chyba? :roll: ;)