Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Monsanto jest już wszędzie.  8)

renia

Ale chyba tylko na planetach w naszym Układzie Słonecznym... :roll: 8)

Diogenes z Synopy

widziałem ostanio reklamy Monsanto na kanale tivi prozdrowotnym fitness. To jest tupet (najlepsze opryski)! ;-)

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-08-22, 21:17:50
widziałem ostanio reklamy Monsanto na kanale tivi prozdrowotnym fitness. To jest tupet (najlepsze opryski)! ;-)
To będzie wszystko prawnie , bo przecież prawnicy chronią nas przed oszustami  8)
To DIOGENES pisał ??? :lol:

anakin

https://www.youtube.com/watch?v=jAhjPd4uNFY

A plody rolne (owoce, warzywa) najchetniej kupuje i jem GMO, jako entuzjasta i oredownik inzynierii genetycznej i eugeniki. I nie rozumiem jak mozna bojkotowac tak piekna dziedzine nauki, gdy finalnie moze doprowadzic ludzkosc do pozegnania sie ze starzeniem, dla przykladu.

anakin

https://www.youtube.com/watch?v=cgOFQcNZiFk

Przy okazji dam jeszcze "perypetie z witamina C", dla lubiacych ciekawostki.

Gavroche

Cytat: anakin w 2016-08-22, 22:14:38
https://www.youtube.com/watch?v=jAhjPd4uNFY

A plody rolne (owoce, warzywa) najchetniej kupuje i jem GMO, jako entuzjasta i oredownik inzynierii genetycznej i eugeniki. I nie rozumiem jak mozna bojkotowac tak piekna dziedzine nauki, gdy finalnie moze doprowadzic ludzkosc do pozegnania sie ze starzeniem, dla przykladu.
Starzenie się i śmierć to najważniejsze przejawy życia.
"Pożegnanie się ze starzeniem" to najgorsze co może spotkać ludzkość, mam nadzieję tego nie dożyć. :D

Diogenes z Synopy

Cytat: Jarek w 2016-08-22, 21:50:32
To będzie wszystko prawnie , bo przecież prawnicy chronią nas przed oszustami  8)

Mam taką swoją teorię, potwierdzoną od czasu do czasu przez innych, że tylko Ty rozumisz co nabazgrałeś.
Ale zwalam to na karb tych niemieckich piw wieczorem.   :lol: Chyba miłe wytłumaczenie?

Jarek

Racja w pełni uzasadniona ale dalej nie wiem czy prawnicy chronią przed oszustami ? A skąd wiesz ze niemieckie piwo ? Na śniadanie pije czeskie .

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-08-23, 13:42:48
Cytat: Jarek w 2016-08-22, 21:50:32

Mam taką swoją teorię, potwierdzoną od czasu do czasu przez innych, że tylko Ty rozumisz co nabazgrałeś.
Ale zwalam to na karb tych niemieckich piw wieczorem.   :lol: Chyba miłe wytłumaczenie?

O prawnikach nic nie bazgrałem że chronią nas przed oszustami ,i to po 7 czy 8 piwie . :lol:
Wytłumaczenie super co ? :lol:

renia

Po to, żeby naukowcy mieli co badać... 8) :wink:

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Jasne, bo to nie żaden ośrodek badań, tylko portal do innego świata, tego złego oczywiście, łaaaa! ;)

Blackend

A gdzie jest ten zły dla II Sortu żebym na jakiego Kartofla niechcący nie wdepnął? ;)  :lol:

administ

:lol:
Oni tam robią czarną dziurę budżetową... ;)

Blackend

A tu potwierdzają teorię w praktyce.  :lol:

administ

:lol:
Ale w GUS jest jeszcze deflacja... ;)

Blackend

Kolejne Pendolino w korzystnej cenie zamówili? ;)