Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Włodzimierz jest wyjątkowo spokojny jak na możliwości którymi dysponuje.  8)
I oby tak dalej.  :D

Zyon

Uwazam, ze tego nobla powinni zabrac podpalanemu i oddac Wladimirowi Wladimirowiczowi
Work Buy Consume Die

renia

Jasne. Chyba tyle wojen co on, to żaden prezydent nie prowadził... :roll: Chyba, że się mylę... 8)

renia

Putin nawet nie dał się sprowokować jak Turcy zestrzelili rosyjski samolot... :roll:

Blackend

Bo doskonale wiedział, że rozkaz padł od jankesów.  8)

renia

Myślisz, że się ich boi? Ja raczej uważam, że jest po prostu rozsądniejszy i wojny nie chce... :roll:

Gavroche

To nie lęk, to respekt.

renia

Dobre i to...  :D

Blackend

Cytat: Gavroche w 2018-04-26, 15:12:02
To nie lęk, to respekt.

Dokładnie, musi kalkulować.  8)

Gavroche

Na takim poziomie nie ma już miejsca na uczucia, a rządy prym wiodących państw bardziej współpracują niż się zwalczają. :D

administ

Ale jeszcze są kosmisie przecież, co czuwają... ;)

Gavroche

renia

Cytat: Gavroche w 2018-04-26, 16:27:33
Na takim poziomie nie ma już miejsca na uczucia, a rządy prym wiodących państw bardziej współpracują niż się zwalczają. :D

Już się polityką zainteresowałeś? :shock: :lol: :wink:

Gavroche

W życiu, ale pewne rzeczy są oczywiste, podobnie jak brak rozdziału państwa i Kościoła. :D

renia

Cytat: Gavroche w 2018-04-26, 18:27:59
W życiu, ale pewne rzeczy są oczywiste, podobnie jak brak rozdziału państwa i Kościoła. :D

:lol: I nie wiadomo (przynajmniej ja nie wiem) kto ma większą władzę - Kościół czy państwo.  :roll:
Pewnie zależy jakie to jest państwo. W Polsce to jest chyba trudne do ustalenia... :roll:
W faktycznie decyzyjnym rządzie globalnym też... :roll:

Blackend

Po wprowadzeniu wolnych niedziel w handlu nie ma problemu z określeniem kto aktualnie rządzi.  8)
Katokomuna Ojca z Naczelnikiem na całego.

renia

Pewnie masz częściowo rację, Kościół ma większą władzę... :? A "Naczelnik" i pozostali "rządzący" to są tylko pionki... :roll:

Blackend

Wszyscy są pionkami dla zbiorowej mądrości narodu. ;)  :lol:

administ

Nawet Herkules wysiada... ;)

renia

I MacGyver... :?