Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

To może wezmą ze sobą Dobrą Zmianę po znajomości żeby paliwo się nie zmarnowało? ;)

admin

admin

Blackend

Ale Moc jest. ;)  :lol:

admin

Czym głupszy, tym szybciej go władza deprawuje.  8)

Blackend

I szybciej na szczyt się pnie.  8)

kelin211

Nie wiem o co sie czepiacie jest to regula juz w IIIRP i bez przesady nie zrobil nic tak strasznego zeby pisac o tym caly czas

madre

Ja się nie czepiam,
ja cierpliwie czekam,
aż  po fakcie i s.expresie
pokażą w teleexpresie
Staszka Cudnego i premiera
na trapie rządowego embraera.
:lol:

Blackend

Cytat: kelin211 w 2019-08-01, 09:19:05
Nie wiem o co sie czepiacie jest to regula juz w IIIRP i bez przesady nie zrobil nic tak strasznego zeby pisac o tym caly czas

"chwilunia" ale miała być przecież dobra zmiana?  8)
A o tym, że nie będzie, to się tu pisze od zeszłych wyborów - o inflacji cztery lata temu też było, że będzie.  8)

Jarek

Cytat: kelin211 w 2019-08-01, 09:19:05
. Płacimy na nich, dlatego mam prawo krytykować, oceniać, i nabijać się z nich do woli.

kelin211

Miala byc dobra ale tu na forum to chyba kazdy wiedzial jak bedzie co do inflacji tak samo jest to troche elitarne forum i za duzo osob tutaj nie ma.
Co do krytyki to Ci tego nie zabraniam tylko chodzi ze to jest troche slabe czepiac sie juz przez pare dni o te loty skoro wszyscy tak robia i nic sie z tym nie zrobi jak beda dalej rzadzic takie elyty. Podsumowujac sa wazniejsze sprawy  :lol: 8)

Jarek

A co jest silne? Przebranżowię się w sekund pięć :lol:

admin

"Dobra zmiana" jest silna, w drugiej kadencji doprowadzi wreszcie do rekomunizacji Polski i Polaków zgodnie z zapowiedzią wyborczą "Polska w ruinie".  8)
Tylko, aby nie zapomnieli wszystkich prywaciarzy też uwłaszczyć wg "sprawiedliwości społecznej". ;)

kelin211

Zgadzam sie w drugiej kadencji to dopiero bedzie  :lol: :lol:

Blackend

Tematów nam nie braknie. ;)

Jarek

No i Krycha żeby została, bo straszy że odejdzie. :lol:

Blackend

:lol:
Właśnie, niech tego nie robi, bo lud pisowski bez niej kompletnie się zagubi w meandrach polityki. ;)

admin

A "wróg" nie będzie wiedział kiedy na kolana padać! ;)

admin

renia

Biedronki na szczęście mnie nie interesują... 8) :lol: