Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ale za to jewropa "walczy" z "ociepleniem klimatu"! ;)  :lol: :lol: :lol:

Jarek

Szkodliwe elektrownie węglowe w Chinach Indiach,  japoni  buduje się a my musimy kopalnie zamykać Nie opłaca się Świetnie ARD podchodzi Polki Ii Polaków w inie interesów lupaczy

admin

8)
Konkurencja nie śpi. 

admin

admin

Ostatnio (znaczy przez ostatnie pięć lat gdzieś) trafiam na strasznie przemiłych policjantów drogówki!  :shock:
Piszę poważnie, bo tak jest.  8)

Jarek

Nie płacisz mandatow? :lol:

admin

Jakoś nie!  :shock:
"Pouczenia" przez ostatnie lata otrzymuję, ale muszę się do funkcjonariuszy trochę nagadać...  :shock: ;)
Miłe, podatne na przekaz medialny młode osoby zatrudnili, czy jakoś tak, bo dawniej tak nie było.  :?

Jarek

:lol:
Czas to zmienic, za dobrze wam w tej Polsce, tutaj za darmo nie zatrzymuja :lol:

admin

W Niemczech wzięli mnie na wagę i miałem 300kg "nadmiaru", no ale przecież w germanii nie karze się osób z "tyrolskim akcentem"... ;)
Ale język już mi skołkowaciał w germańskiej mowie, bo jakoś tak czuję, że miałbym kłopoty w konwersacji, ale nie w wydawaniu poleceń - tu nadal nie ma problemu.  :(
Kompleks Niemca wśród polskich kompleksiarzy polega na tym, że nie potrafią Niemcami komenderować, co ci mają przecież we krwi - bo to jakby nieme stado było, czekające na komendę.  :lol:

Jarek

Na busie +300kg -  nie jest możliwe bez mandatu a nawet czesto  zakaz dalszej jazdy :shock:l Policjant Anioł

Jarek

A jak  zważyli?

admin

Na wadze, ale w papierach było "ok", więc się tłumaczyłem, że podali pewnie wagę netto, a nie brutto i to mnie zmyliło, bo inaczej bym odmówił! Z Anglii wiozłem jakiś specjalistyczny silnik do scanii opakowany w metalowy stelaż z metalowymi unieruchomieniami i jakoś mnie puścili na prom  Puttgarden - Rodbyhavn. Najgorsze "policje" to francuska i hiszpańska, reszta sopko. W Sztokholmie kolejka na rozładunku tak z pół dnia była, ale mnie od ręki rozładowali, bo kierownikiem zmiany był Polak!  :D

Jarek

Zdarzaja sie wyjatki -nawet z Alkatraz dało sie uciec...
Osobiscie nie lubie zadnej policji, obojetnie z jakiego kraju... :lol:

Jarek

niemiecka jest policja jest bardzo miła w postepowaniu wykoroczernia drogowego, tylko ze sa konsekwetni ponad wszystko- nie ma zmiłuj sie ... :lol:

admin

Z "policją" i nie tylko trzeba rozmawiać, bo jak się tylko "naburmuszy", a jeszcze gorzej, jak się zacznie udowadniać, że "funkcjonariusz nie ma racji", to skutki mogą być opłakane. ;)   :lol:

Jarek

Potrafię, ale mi się  nie chce...

admin