Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

To prawda, bardzo pięknie to wypadło.  :D

renia

Obejrzałam i wysłuchałam całość i to z wielkim zainteresowaniem i przyjemnością... :D

Blackend

Cytat: madre w 2019-03-27, 16:48:57
Wieloletni, zadowolony pacjent.  :) Pacjent polubił chorowanie aby nie robić przykrości przesympatycznym paniom. Ofiarność okazana bliżnim.
:lol:

Zgadza się, jest tak jak napisał Gavro. Pierwszy raz byłem jakieś 12-13 lat temu (błahostka, dostałem leki rozkurczowe i przeszło) i w międzyczasie przywiozłem raz Żonę, moją Mamę często na prądy selektywne, teścia, paru znajomych, a teraz tak wyszło, że znowu byłem dwa razy w krótkim odstępie czasu.  8)
Co jestem to rozmawiamy, co nowego, jak się dzieciaki chowają, powiem coś o forum - no życie.  8)
To niby jak napisać jak nie wieloletni pacjent?

vvv

Cytat: Blackend w 2019-03-27, 17:41:22
(...)
To niby jak napisać jak nie wieloletni pacjent?

Od lat w razie czego konsultowany przyszedł do od lat w razie czego konsultującego,
wypili po zielonej herbacie z masłem jaka.
:shock: :wink:

administ

Najgorsza jest mara - potrafi zadusić w nocy! ;)

administ

To niemożliwe, pewnie za badania zapłaciło lobby świńskie.  8)

renia

administ

Jasne, przecież biliardy badań naukowych z ostatnich pięćdziesięciu lat jednoznacznie wykazały, że dieta 5*wio jest najlepsza, a wszystko zło, to Dieta Optymalna, jajka, czerwone mięso i "nasycone tłuszcze zwierzęce!" z masła, smalcu i śmietany.  8)

renia

Powoli to odkręcają... 8) :lol:

administ

Wiadomo, ale oby zostawili nas w spokoju i nie wymagali, abym publicznie małpował, jak to Doktor chciał dobrze, a ludzie sobie sknocili.  8)
Choć ostatnio kilka osób, co raczej wielkich błędów dietetycznych nie popełniało, ma poważne kłopoty ze zdrowiem.  :?
Dziwne, ale prawdziwe.  :(

renia

Czyli nie tylko sposób odżywiania się wpływa na zdrowie... :roll:
Musiały pojawić się nowe czynniki, albo nasilić się już istniejące. :roll:
Np. wszechobecna chemia, smog elektromagnetyczny... :roll:

administ

Jasne, dla przykładu: wystarczy bez przerwy z komórki korzystać albo mieszkać pod linią wysokiego napięcia, albo ... ;)
I już pozamiatane.  8)
A czynników ryzyka jest dziesięć do potęgi nieokreślonej, kogo i jak pokręci i jakim postępowaniem sobie na to zasłużył.  :(

Jarek

Cytat: renia w 2019-04-09, 09:32:07
Czyli nie tylko sposób odżywiania się wpływa na zdrowie... :roll:
Musiały pojawić się nowe czynniki, albo nasilić się już istniejące. :roll:
Np. wszechobecna chemia, smog elektromagnetyczny... :roll:
Lenistwo i brak ruchu, a na to ma się akurat wpływ.

Trzainacy

Jak się kombinuje by coś pożytecznego  dla organizmu w prowadzić pomijając żołądek:)
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C434411%2Cpolacy-szukaja-metody-dostarczania-lekow-wprost-do-mozgu.html

administ

A nie prościej dziurę w czaszce wywiercić i zalać w tę dziurę ile wlezie? :roll: ;)

renia

Nie podpowiadaj... 8) :lol:

madre

(https://i.postimg.cc/wvVRNQQg/Screenshot-2019-04-10-at-14-42-12.png)
:lol:

renia

Ciekawe czy ktoś to przeżył... :roll: :lol: Ten z tym lejkiem na głowie wygląda bardzo profesjonalnie... :lol: