Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

renia

Moja siostra i szwagier mieszkający w Hamburgu byli zadowoleni, że dostali tam wysokie emerytury, a okazuje się, że z tych emerytur są spore potrącenia podatkowe i już nie jest tak "kolorowo" jak się zapowiadało...

Jarek

Jeszcze jak się pracuje i knebli nie ma,da się żyć, ale i tak planuje wyjechać gdzieś indziej ... Kneble by mnie zmotywowały do szybkiego opuszczenia tych pięknych stron  :lol:

RafałS

Paprze im się bo mają pasożyda ciam ciaram. Pozwalają sobie nawet nordstreamy bombować jak w Chinach potrzeba więcej taniego gazu.

Jarek

WiatrakowoLand :lol:

RafałS

Wiatraki hitlera (by $rockefeller) - hakenkreuze. :wink:

Jarek

Blackend

Po niemiecku, regulacje na każdy aspekt życia, nawet kociego.  :lol:

Jarek

Nic takiego Dzieciaki w domach też pozamykali,  policja sprawdzała place zabaw, boiska itp Typisz DE

Jarek

Czas świrusa miałem na myśli

admin

Ale zapobieganie nieuniknionemu jest stratą czasu i pieniędzy, tylko problem w tym, ż można sporo a tym zarobić ze "społecznego", czego dokonali... ;)
Za tamtych, co "nic nie robili" zadłużenie w 2015r. na głowę wynosiło około 20tys. a za tych co "się dzielą" wynosi 61tys.!  :shock: :shock: :shock:
Tak zapowiadaną "Polskę w ruinie" wprowadzili w życie.  8)
Problem w tym, że 80% "wyborców" nie ma o tym pojęcia, tylko dalej "chcą się dzielić".  :?

admin

http://www.dlugpubliczny.org.pl/ - tak teraz cyferki podskakują.  :shock:

Jarek

Cytat: admin w 2023-02-24, 12:55:15
Ale zapobieganie nieuniknionemu jest stratą czasu i pieniędzy, tylko problem w tym, ż można sporo a tym zarobić ze "społecznego", czego dokonali... ;)
Za tamtych, co "nic nie robili" zadłużenie w 2015r. na głowę wynosiło około 20tys. a za tych co "się dzielą" wynosi 61tys.!  :shock: :shock: :shock:
Tak zapowiadaną "Polskę w ruinie" wprowadzili w życie.  8)
Problem w tym, że 80% "wyborców" nie ma o tym pojęcia, tylko dalej "chcą się dzielić".  :?
Obecnie problem każdego kraju Europy

admin

Oczywiście, załatwili Europę walką z ociepleniem na cacy, Chinom wrzucili covid-lockdowna, a Ruskim zafundowali wojnę - i tak oto plan NWO jest wprowadzany w plan zgodnie z harmonogramem. Niedługo nie będzie mięsa, gotówki, aut spalinowych i tego wszystkiego, co sobie zaplanowali zrealizować. Ponoć szykują się do globalnego "resetu finansowego" jak przetrenowali na pewnej "wyspie śródziemnomorskiej".
No chyba, że jednak Rosja, Chiny, Indie i Brazylia się postawią, ale nic na to nie wskazuje.
Ale spoko, to tylko moje luźne obserwacje, więc może wcale tak nie będzie. Choć pisaliśmy tu w 2015 o dularze hamerykańskim po 5zł i wyszło po 4,5! ... :shock:  :?
Za tamtych, "co się nie dzielili" dular kosztował 3zł - tak dla przypomnienia....