Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2024-06-28, 12:16:26
Każde wystąpienie kogoś  z politycznej kasty to błazenada pod publiczkę.  8)
Heroldzi UE - "unia to, unia tamto"  :mrgreen: . Zero inicjatywy ustawodawczej o uchylenie patoustaw i wszystko jasne.  8)

Jarek

Trudno wrzucac mi wszystkich do jednego wora...Przykładowo Bosak paliwa za 5 zł nikomu nie obiecywał, bo jeszcze  nie miał takiej okazji, a juz został blazen. A jesli chodzi o wystapienia polityczne, dotycza one tylko rzadzacych, bo blazenada zaczyna sie przy uchwalaniu ustaw, jako koncowy finał błazenady, Bardzo dobrze ze opozycja jeszcze   ma prawo komentowac, zajmowac stanowisko w danej sprawie i oceniac idiotyczne pomysły koalicji  Nie widze zadnego punktu zaczepienia oceniac Bosaka jako błazna Wrzucam czesto liniki z nim, poniewaz moim zdaniem posiada najwyzszy poziom klasy politycznej na obecnej scenie politycznej, i nie musi sie to podobac innym. Sledze i oceniam polityke moim okiem. Nie mam złamego serca niesprawiedliwoscia, wiec nie musze sie podniecac w swoich myslach szukajac  wybawcy moich problemow. Oceniam Bosaka pozytywnie za jego przygotowanie merytoryczne oraz znajomosc zagadnienia na kazdy temat w rozmowach w tv, yt - uzywa argumentow potwierdzajac je faktami. W mojej ocenie Bosak, (napisałem jeszcze raz w mojej,zeby było jasne),  jest najlepszym kandytatem na premiera, co nie oznacza, ze bedzie dobrym premierem, bo tego nikt nie wie. Jesli bedzie obiecywał paliwo po 5 zł, itp jako premier, bede krytkował, i porownywał go do  błazna, hipokryty.  8)

admin

Sama chęć bycia w kaście politycznej dyskwalifikuje, bo tylko określona mentalność może skłaniać do "rządzenia" innymi.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2024-06-28, 14:25:13
Sama chęć bycia w kaście politycznej dyskwalifikuje, bo tylko określona mentalność może skłaniać do "rządzenia" innymi.  8)

Korpo-chętni. Banko-korpo od patoustaw. 8)

admin

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-28, 14:25:13

Ja tak nie uwazam, sa ludzie i ludziska, no i przeciez tez startowałes w wyborach...A chec bycia przedsiebiorca - jaka trzeba miec mentalnosc? Pewnie motylem jestem i ucziwy do bolu... :lol:

admin

Po śmierci Prezesa w Stowarzyszeniu taka smuta była, że uznałem start w wyborach jako dobry pomysł na pobudzenie do działania środowiska. I tak niektórych pobudziłem, że aż strach... ;)

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-28, 15:17:44
Po śmierci Prezesa w Stowarzyszeniu taka smuta była, że uznałem start w wyborach jako dobry pomysł na pobudzenie do działania środowiska. I tak niektórych pobudziłem, że aż strach... ;)
A ja uznałem, że należy Ci się  stołek dobrze płatny nie robiąc nic nie ponoszac zadnej odpowiedzialnosci,  jako  współautor  DO, i wbor
byl glosowac A co, chciałeś oczekiwania Optymalnych spełniać i propagować DO na ławach Sejmu? No nie da się, ale to pierwsze by się dało, tylko że elektorat zaiodł, oprócz tych 467...

admin

:D
Startuje się z jedynki, dwójki i ostatniego miejsca, na żadną z tych pozycji nie miałem szans. I tak mi grzeczność zrobili (nie napiszę kto), że po terminie wpisali mnie na zamkniętą już listę.  8)
Ale było, minęło i nie wróci więcej.  :D

Jarek

Osobiście liczyłem na 500tys głosów ... 

admin

Tyle to w ostatnich wyborach by starczyło na europosłowanie... ;)
Ale nie miał kto pogadać z konfą śląską.  :(

renia

Ale to się zmieni... :D Mam wizję lepszą niż Jackowski...  :lol: ;-)

admin

:lol: :lol: :lol:
A to cudownie chociaż będzie, czy zaś jaki "armagedon"... ;)

Jarek

Cytat: renia w 2024-06-28, 20:35:40
Ale to się zmieni... :D Mam wizję lepszą niż Jackowski...  :lol: ;-)
:lol:

renia

Cytat: admin w 2024-06-28, 20:38:11
:lol: :lol: :lol:
A to cudownie chociaż będzie, czy zaś jaki "armagedon"... ;)

Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie... :D  8)

https://www.youtube.com/watch?v=dUcWiRwtUxw

RafałS

Jarek

https://youtu.be/x1W4EmdgWd8?si=nG9rob2PRlKQSDQS
Dobry jest. Mieliśmy granicę, a teraz nie mamy Warto posłuchać -  jajcarz

renia

Cytat: Jarek w 2024-06-28, 22:10:38
https://youtu.be/x1W4EmdgWd8?si=nG9rob2PRlKQSDQS
Dobry jest. Mieliśmy granicę, a teraz nie mamy Warto posłuchać -  jajcarz

Wysłuchałam całość. :D Mówi dobrze... 8)