Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

DJ (dieta japońska) w pigułce

Zaczęty przez Bobby, 2017-04-01, 21:02:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

:lol: Pewnie :lol:
Ja też nie lubię siebie krzywdzić :lol:

Jarek

Cytat: anakin w 2017-04-09, 11:21:03
Cytat: Jarek w 2017-04-09, 10:32:36

Ja nie, tylko że po angolsku nie kumam :lol:

Moja mamcia tez, jeno rosyjski ogarnia, bo w takich czasach ja edukowano. Plakac sie chce. Ale Mimo to, zawsze warto to zmienic i ang. poznac, bo polski internet to malenka (I gowniana) czastka wiekszej calosci, gdzie przewaza angielski.
Aż strach tego angola się uczyć, bo w takim świecie wiedzy, można zapomnieć o rozumie chłopskim :lol:

Blackend

A nasz Młodszak chce sobie wziąć w przyszłym ogólniaku rosyjski, to ci dopiero żeby tak samemu od siebie? ;)  :lol:

Zyon

DJ to dieta jarska, popularna w naszym kraju od lat :D
Work Buy Consume Die

administ

Nie, DJ to bardzo zdrowa dieta wysokowęglowodanowa opracowana przez Doktora, dająca szczupłą sylwetkę i bardzo dobre zdrowie w wieku produkcyjnym. Dlatego jest godna szerokiego propagowania, tylko nie ma komu propagować.  8)

administ

Nieprawda.
Można sobie spokojnie w zdrowiu pociągnąć średnio do dziewięćdziesiątki, jak się wie jak postępować z własnym organizmem.

renia

Japończycy mają jedną z najwyższych średnich życia na świecie, ale ja dziękuje. 8)
A dlaczego pisałeś tylko o wieku produkcyjnym? A emeryci mają się źle?
I tak Dieta Optymalna jest lepsza. 8)

Blackend

Dietę japońską łatwiej wprowadzić, a pochopnym zrozumieniem Diety Optymalnej można sobie szybko zaszkodzić, to zdecydowanie nie jest dieta dla mas.  8)

renia

Nawet produktów by nie starczyło... :? :lol:

Blackend

administ

Za rok 50-cio lecie odkryć Doktora!   8)
Jak ten czas szybko leci...  :D

Blackend

renia

Trzeba będzie jakąś huczną "imprezę" zrobić  8) albo stosowną do rangi wydarzenia Konferencję... :roll:
Albo zjedziemy się do Tomasza na grilla...  :mrgreen: :wink:

Blackend

administ

:shock:
A skąd ja tyle smalcu wstrząsnę? ;)

renia

Właśnie.  :roll: I po pół litra oleju na głowę... 8)

Jarek

Cytat: admin w 2017-04-10, 09:52:50
Nie, DJ to bardzo zdrowa dieta wysokowęglowodanowa opracowana przez Doktora, dająca szczupłą sylwetkę i bardzo dobre zdrowie w wieku produkcyjnym. Dlatego jest godna szerokiego propagowania, tylko nie ma komu propagować.  8)
:lol:

Jarek

Świetnie sprawdza się u dzieciaków co to cukru raczej nie odstawią.
Znam optymalna co dzieciakowi michę z DJ podkłada.
To prawda, że się nie choruje. W przedszkolu jest okazem zdrowia w porównaniu z innymi. 8)