Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Co o tym myśleć

Zaczęty przez Marcin1993, 2017-06-22, 23:01:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radomiak

Ale ktoś, kto chce z czyjejś wiedzy skorzystać musi temu komuś, delikatnie mówiąc,  zaufać...
No chyba, że sam do czegoś dojdzie, co już raczej jest mało prawdopodobne.
Ja też muszę uwierzyć że dr.J.K. ma rację!!!
8) :wink:

Radomiak

A "wiem", to mogę stwierdzić, jak na własnym grzbiecie przećwiczę, bo ani lekarzem, ani biochemikiem nie jestem.
A przećwiczyłem już dwa razy, to i drugi raz mogę powiedzieć,  że wiem. :lol: :lol:

Jarek

Myślałem że się ten wątek o śmianiu rozwinie, ale pewnie farma znowu nie pozwala. 8)

Radomiak

Młodzież uświadamiać trzeba w temacie talerza, w tych spod spudniczek to odwrotnie. :wink:

Jarek

Cytat: Zofia w 2017-06-23, 14:21:12
My tu się uśmiechamy warunkowo, bezwarunkowo a zrozpaczony kolega Marcina nie chce na "gębę" uwierzyć w skuteczność żywienia optymalnego na poprawę wyglądu skóry. Ja 20 lat temu nie chciałam uwierzyć, że żółtkami leczy się miażdżycę. Teraz, po przeczytaniu wszystkich książek Dr Kwaśniewskiego i sprawdzeniu na sobie, wiem, że żyłam w błędzie.
I super, Ale o uśmiechu na buzi ciekawsze, i jakie zdrowe  :lol:

Jarek

Cytat: Radomiak w 2017-06-23, 15:21:18
Młodzież uświadamiać trzeba w temacie talerza, w tych spod spudniczek to odwrotnie. :wink:
A kto ma robić??? :shock:

Radomiak

Radomiak

No chyba że wracamy do problemów z trądzikiem... :lol: :lol:

Jarek

Na trądzikach to ja sie nie znam, ale spódnice, to wiem że muszą byc z przewiewnego materiału

Blackend

Zofia

Jarek, tak sobie myślę, że "Która krowa dużo ryczy, mało mleka daje". Ktoś kto Cię nie zna może pomyśleć o Tobie, że uganiasz się za spódniczkami a Ty przecież się ich boisz.

Jarek

:lol:
I to jak sie cykam.
A gdzie mieszkasz?

Zofia

Już się nie cykasz, że o adres pytasz?

Radomiak

Radomiak

Jarek

Cytat: Zofia w 2017-06-23, 19:22:12
Już się nie cykasz, że o adres pytasz?

Cykam, czy dostane  :lol:

Radomiak

Blackend

Marcin1993

Hehe , fajna konwersacja się zrobiła :D

Zofia

Widzisz? Im starsza, tym mniej poważna. Ja wciąż się upieram przy tym, że organizm jest zdolny do samo oczyszczenia. Ale po co ta zbędna robota, wystarczy się nie zaśmiecać.