Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

https://www.youtube.com/watch?v=NJmhf3fYtQA

Tutaj w krajach patologicznych "zaraza" ma sie dobrze, dzieciaki w szkołach regularnie sa podduszane. Wiem, nudny temat, bo plebs czeka na upragniony paszporcik, żeby wystartować w narodowym programie "chlanie w knajpie"

RafałS

Niektórzy niezłego zonka doświadczą bo w porządnych miejscach stronią od roznoszących zarazę poszczepienną i mutantów. :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Jarek

Jarek

Gorzej jak zrobia lockdown na CO2, wtedy mięso zostanie uznane za szkodliwe. :?

Zyon

Atakuje nas teraz wariant indyjski i brazylijski, ale ludzie gadaja, ze najgorszy jest wariant zydowski, wysoce zjadliwy i trudno go wytepic  :lol:
Work Buy Consume Die

RafałS

A bo to jest poszczepienny, żydowski. Niedzielski zna prawdę, ale już spuchł od jej wstrzymywania. 8)

Jarek

:lol: Do ostaniej kropli krwi bedzie walczył z wirusem 8)

Maniek

Nie ma to jak szczepioneczka, i zainteresowanie służb objawami ubocznymi:

https://portal.abczdrowie.pl/pacjentka-zmarla-12-godzin-po-szczepiniu-astrazeneca

Jakaś łebska rodzina, bo nagłośniła sprawę, ciekawe ile ludzi umiera w ciszy i bez rozgłosu.

Zyon

E tam przypadek ,akurat miala zachorowac i nagle umrzec ale przed tym w niezwyklej koincydencji czasowej sie zaszczepila.... :lol:
Niestety, to wszystko zamiatane jest
Work Buy Consume Die

Blackend

Zaraz powiedzą, że przypadek statystycznie nieistotny.  :lol:

Zyon

"korzysci przewazaja nad stratami"  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

Od knebla zasłabła bo nawet po, nie mozna sobie porzadnier dechnąć... :lol:

Jarek

Ciekawe czy pozwolą nam za żywota jeszcze bez ogranniczeń oddychać? :?

RafałS

Nie pozwolą. Ale ja was wyzwolę. Trzymajcie się... 8)

Jarek

Spoko. W krajach patologicznych rozwój idiotyzmu gwarantowany... :lol:

Jarek

RafałS

Należy poprzeć projekt "TRÓJOCEAN" (właśnie go stworzylem) 8) . Ten projekt to Globalny rynek ze wzmocnioną EurAzją, bezpieczeństwem  8) w Amerykach, a nawet udziałem Afryki. W odróżnieniu od trójmorskich zapędów w Europie, projekt trójoceaniczny zapewnia rozwiązanie problemu izolacji Alaski, ale także Canady, a nawet Meksyku i wyczekiwany porządek w Usraelu. Daje też nadzieję niemcom na uwolnienie ich potencjału motoryzacyjnego i Europę w Europie.  8)

Blackend

Najlepiej nic nie robić, tak z doświadczenia życiowego mi wyszło.  8)